Diğer Ünlü bi haber sayfasi beni engelledi sirf onunla özelden konusmak istemedim için komik değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Resmen engellemişdi bundan aylar önce halen engellerindeyim saka gibi haberleride göremiyorum 😭😭 Ünlü bi haber sayfasi beni engelledi sirf onunla özelden konusmak istemedim için komik değil mi? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. Boş ver engelle geç sende 0 0 Yorumla
Kral_Aragorn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ünlü bir haber sayfası bu şekilde konuşmaz. Resmi bir şekilde konuşurlar genelde. Sahte olmadığına emin misin sayfanın 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl resmi degil Yorumla Soran +1 yıl Takipcisi fazla ünlü sayfasi dedim zaten Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. komik değil tuhaf biraz neden senle özelden konuşmak istesin ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyom bide engellemisi sacma yani bisey de yapmadim engel yedik iste Yorumla mergens +1 yıl boş ver Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Seni ruh hastası olarak görmüş sanki :D değişik insanlar var tuhaf 0 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Konussaydin yazık üzmeyelim haber sitelerini gsgsgs 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. Yani haber sitesini kullanan sosyal olmayan bir erkek. Çok şaşırtıcı değil. 0 0 Yorumla
__Meraklı_Serseri__ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Napıyon bununla övünüp ego mu kasıyon 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ego kasiyorum😂 many4kmisin adam engelledi beni ne egosu sayfasini begenjyordum Yorumla __Meraklı_Serseri__ +1 yıl Soru değeri taşımıyor da onun için Yorumla Soran +1 yıl TAMAM ego kasiyorum öule olsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Özele gitseydin konuyu saptırırsa sen engelleseydin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bos ya sohbet etmek engelemesine gicik oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olan olmuş takma kafana artık Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yok komik değil yani gülmedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sacma yani demek istedim sen gülmesende olur Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Yok ben gülmezsem olmaz Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Haber kanalına mı yürüdün ne yaptın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayir benimle konusdu kendi sayfasindan sonra kisisel hesabini verdi bende konusmak istemiyorum dedim engelledi iki sayfasindanda bisey yaptim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demek ki sevgilisi var radyo kanalıyla falan çıkıyor olabilir :) Yorumla Soran +1 yıl Olabilir ama engellemesi sacma yani konusmak istemiyorsam istemiyorum ne diye engeliyo haber sayfasindanda mahrum kaldim Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Komik evet. 1 0 Yorumla
tanrınınkırbacı31 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl Boş işler bunlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biliyoruzheralde Yorumla tanrınınkırbacı31 +1 yıl Takma yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Boş ver engelle geç sende
Ünlü bir haber sayfası bu şekilde konuşmaz. Resmi bir şekilde konuşurlar genelde. Sahte olmadığına emin misin sayfanın 😄
resmi degil
Takipcisi fazla ünlü sayfasi dedim zaten
komik değil tuhaf biraz neden senle özelden konuşmak istesin ki
Bilmiyom bide engellemisi sacma yani bisey de yapmadim engel yedik iste
boş ver
Seni ruh hastası olarak görmüş sanki :D değişik insanlar var tuhaf
Konussaydin yazık üzmeyelim haber sitelerini gsgsgs
Yani haber sitesini kullanan sosyal olmayan bir erkek. Çok şaşırtıcı değil.
Napıyon bununla övünüp ego mu kasıyon
Evet ego kasiyorum😂 many4kmisin adam engelledi beni ne egosu sayfasini begenjyordum
Soru değeri taşımıyor da onun için
TAMAM ego kasiyorum öule olsun
Özele gitseydin konuyu saptırırsa sen engelleseydin
bos ya sohbet etmek engelemesine gicik oldum
Olan olmuş takma kafana artık
Haber sayfası bile abazan 😃
Yok komik değil yani gülmedim
Sacma yani demek istedim sen gülmesende olur
Yok ben gülmezsem olmaz
Haber kanalına mı yürüdün ne yaptın
Hayir benimle konusdu kendi sayfasindan sonra kisisel hesabini verdi bende konusmak istemiyorum dedim engelledi iki sayfasindanda bisey yaptim yok
Demek ki sevgilisi var radyo kanalıyla falan çıkıyor olabilir :)
Olabilir ama engellemesi sacma yani konusmak istemiyorsam istemiyorum ne diye engeliyo haber sayfasindanda mahrum kaldim
Komik evet.
Boş işler bunlar
Biliyoruzheralde
Takma yani
ilgincmis
Kesin yaşanmıştır