Bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor. Haber sayfasına giriyorum, başlık destan uzunluğunda, bir de abartmış KAHROLDU, GEBERDİ vs. içeriğe giriyorsun asıl konuyu bulamıyorsun. Az önce birine daha denk geldim.
Bu başlıklar bir benim mi gözüme çarpıyor? Birileri şu başlıklarla müdahale etse keşke..
Tıklanma almak için yapılan haber başlıkları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bunu yapan gazetelerde var. Sabah, Akşam, Akşt, O bu şu gazeteleri de tıklanma için kasıtlı olarak bu haberi yapıyorlar. O yüzden hala en iyisi gazete almak. Hem daha sonra cam silmek, üzerinde yemek yemek, ayakkabı koymak gibi bir sürü iş için kullanabiliyorsunuz.
Abartılı başlıkları ciddiye alıp içeriğine bakmıyorum. Güvendiğim bir kaç haber sitesi var onlara bakarım. Düşüncem; bu hayatta her çeşit insan var hepsine hazırlıklı olmalıyız)
Sırf daha çok beğeni almak için yalan haberlere aşırı derecede sinir oluyorum. Bu yalan haberler yüzünden gördüğüm haberlerin gerçek olup olmadığına emin olamıyorum
Onedio sitesinin altındaki haber başlıkları gibi mesela; Bir zamanların ünlü oyuncusunu görünce ağlamayın Şu şarkıcıyı hatırlayınca çok üzüleceksiniz gibi denk gelenler vardır bu başlıklara
Clitbeitden nefret ediyorum ama artık zaten az çok bu durumu fark ediyoruz. Abartılı bir başlık görürsem bakmıyorum bile eğer haberi merak edersem de haberin konusunu aratıp başka yerden okuyorum.