İnternet & Teknoloji İnstagram fotoğrafınızı ne sıklıkla değiştirirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yılda bir iki defa 2-3 ayda bir Her ay Yıllarca aynı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnstagram fotoğrafınızı ne sıklıkla değiştirirsiniz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öncedne sık sık değiştiriyodum ama şu an uğraşmıyorum hiç 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Sık sık dedoğon ayda bir falan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Hic sevgilinle foto paylastin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim olmadı Yorumla Soran +1 yıl Hep tek basina oldugun fotograflari mi koydun profiline? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet. Neden ki Yorumla Soran +1 yıl Bir kız bir ekekle eğlence mekanından foto atıyorsa sevgilisi midir?Belki bilirsin diye sordum slrulari Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemem arkadaşı da olabilir yani sonuçta Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bir yıldır aynı fotoğraf var😅 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Peki bir kız ortalama olarak ne sıklıkla değiştirir? Yorumla Kardelen236 +1 yıl Yani aktif kullanıcı ise her ay değiştirir. Öyle değilim. Yorumla müsaitim06 +1 yıl Sen nasıl 30 yaşındasın yaaa Yorumla Soran +1 yıl Peki kız eğlence mekanından foto atiyorsa bir erkekle birlikte. Sevgili midir? Yorumla Kardelen236 +1 yıl @müsaitim06 değilim zaten😄 Yorumla müsaitim06 +1 yıl He iyi bari Hshshshshs Yorumla Kardelen236 +1 yıl Yani bu insanların meşrebine göre değişir. Bana göre aralarında bir sevgililik olayı olmasa da bur etkileşim vardir. Yorumla
sudesudeasude Takip Et Xper 2 Yaş: 42 +1 yıl Beş yılda bir değiştiririm ablam... 1 1 Yorumla HAKANN1349 +1 yıl Ablam deme lazım olur 😄 Yorumla
Mysteriousgirl111111 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Hep aynı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Kac yildir fotoyu kullaniyorsun ki? Yorumla Mysteriousgirl111111 +1 yıl Baya oldu Yorumla Soran +1 yıl Bir şey soracam. O dudaklar gerçek mi? Yorumla Mysteriousgirl111111 +1 yıl Evt Yorumla Soran +1 yıl Çok hoş görünüyorlar. Pürüzsüz iri parlak. Yorumla Mysteriousgirl111111 +1 yıl Sağolun Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncedne sık sık değiştiriyodum ama şu an uğraşmıyorum hiç
Sık sık dedoğon ayda bir falan mı
Evet
Hic sevgilinle foto paylastin mi?
Sevgilim olmadı
Hep tek basina oldugun fotograflari mi koydun profiline?
Evet. Neden ki
Bir kız bir ekekle eğlence mekanından foto atıyorsa sevgilisi midir?
Belki bilirsin diye sordum slrulari
Bilmiyor musun
Bilemem arkadaşı da olabilir yani sonuçta
Bir yıldır aynı fotoğraf var😅
Peki bir kız ortalama olarak ne sıklıkla değiştirir?
Yani aktif kullanıcı ise her ay değiştirir. Öyle değilim.
Sen nasıl 30 yaşındasın yaaa
Peki kız eğlence mekanından foto atiyorsa bir erkekle birlikte. Sevgili midir?
@müsaitim06 değilim zaten😄
He iyi bari Hshshshshs
Yani bu insanların meşrebine göre değişir. Bana göre aralarında bir sevgililik olayı olmasa da bur etkileşim vardir.
Beş yılda bir değiştiririm ablam...
Ablam deme lazım olur 😄
Hep aynı
Kac yildir fotoyu kullaniyorsun ki?
Baya oldu
Bir şey soracam. O dudaklar gerçek mi?
Evt
Çok hoş görünüyorlar. Pürüzsüz iri parlak.
Sağolun
Rica ederim.
Çağrı Taner