İnternet & Teknoloji Profil fotoğrafınızı ne sıklıkla değiştiriyorsunuz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selamlar canlar. Whatsapp, insta, KS fark etmez. Ne sıklıkla profil fotoğraflarınızı değiştiriyorsunuz? Profil fotoğrafınızı ne sıklıkla değiştiriyorsunuz? Cevapla WhatsApp Soruları Fotoğraf Soruları Profil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl KS de 8 senedir aynı..instada sanırım 6 senedir.. 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ksde aynı olduğunun en büyük sahitlerindenim Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sondan ikinci fotoğrafı 1,5 yıldır değiştiremedim. Çok sık değiştirmiyorum. Yılda 1 veya 2 kez değişir ya da hiç değişmez. 1 0 Yorumla
yalnızlıksenfonisi18 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Whatsappdan başka sosyal hesabım yok, whatsapp profil fotoğrafını aklım estikçe değişiyorum belli bir sıklığı yok 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Hic deyistirmedim resimlerim her yerde ayni sadece watsap 3 kere deyistirdim 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl KS de sık değiştiriyorum da face insta olsun senede bir neredeyse 1 0 Yorumla
_Slash_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 2019 da 30 tane çekinmişim döndür dolaş aynı şeyleri koyuyorum üşeniyorum. 1 0 Yorumla
theHelpMe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl 1 yıldır aynı resim yüksek ihtimal bi 5 yıl daha aynı resim kalır. 1 0 Yorumla
DoğmayanGüneşim Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Normalde her gün değiştirirdim ama işte bugünlerde keyfim yok 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. WP ve Insta ayda birkaç kere muhakkak. KS ise TC Kimlik Kartı gibi. 1 0 Yorumla
espressov Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl 3 sene aynı ppyi kullandığım da oldu. Günde 4-5 kere değiştirdiğim de oldu. Wpdekini senede 1 falan değiştiriyorum. 1 0 Yorumla
Gizemlihatuun35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Nadir koyarım, nadir de değiştiririm 😂 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Aaaaa kimler gelmiş kimler fjf Yorumla Gizemlihatuun35 +1 yıl 😏😏💖 Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kimlik kartı gibi 10 yıl geçerliliği var. 1 0 Yorumla
mutsuzben47 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tipim el vermediği için değiştiremiyorum. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sıkıldıkça.. 2 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yarım fotonu koysana Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Nazar değiyor shsjfjfj Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bir şey olmaz xbdjd Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Her gün neredeyse.😄 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bura senın kac gundur hep aynı ama :D Yorumla Serein +1 yıl Yok sen görmemişsindir hep değiştiriyorum yarın da başka koyarım dmsals Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hiç koymadım 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Şu an olan da bir profil resmi ama :D Yorumla persordinary +1 yıl Burayı saymadık😂 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç değiştirmem 2 0 Yorumla
gökyüzüiçimde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Senede bir 2 5 Yorumla gökyüzüiçimde +1 yıl Gerek duymuyorum, aklıma gelmiyor.. Yorumla gökyüzüiçimde +1 yıl Değilim diyebilirim öyleyim de diyebilirim Yorumla gökyüzüiçimde +1 yıl Evet dengesizim çünkü Yorumla gökyüzüiçimde +1 yıl Sinirli değilim normalde Sadece bana karşı veya inandığım şeylere karşı haddini aşan olursa sakin kalmam Yorumla gökyüzüiçimde +1 yıl Burdan konuşabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
KS de 8 senedir aynı..
instada sanırım 6 senedir..
Ksde aynı olduğunun en büyük sahitlerindenim
Sondan ikinci fotoğrafı 1,5 yıldır değiştiremedim. Çok sık değiştirmiyorum. Yılda 1 veya 2 kez değişir ya da hiç değişmez.
Whatsappdan başka sosyal hesabım yok, whatsapp profil fotoğrafını aklım estikçe değişiyorum belli bir sıklığı yok
Hic deyistirmedim resimlerim her yerde ayni sadece watsap 3 kere deyistirdim
KS de sık değiştiriyorum da face insta olsun senede bir neredeyse
2019 da 30 tane çekinmişim döndür dolaş aynı şeyleri koyuyorum üşeniyorum.
1 yıldır aynı resim yüksek ihtimal bi 5 yıl daha aynı resim kalır.
Normalde her gün değiştirirdim ama işte bugünlerde keyfim yok
WP ve Insta ayda birkaç kere muhakkak.
KS ise TC Kimlik Kartı gibi.
3 sene aynı ppyi kullandığım da oldu. Günde 4-5 kere değiştirdiğim de oldu. Wpdekini senede 1 falan değiştiriyorum.
Nadir koyarım, nadir de değiştiririm 😂
Aaaaa kimler gelmiş kimler fjf
😏😏💖
Sosyal medyada fotom yok
Çok sık değiştiriyorum
Hiçbirinde profil fotoğrafı yok...
Canım istediği zamann dnnd
Kimlik kartı gibi 10 yıl geçerliliği var.
Tipim el vermediği için değiştiremiyorum.
Sıkıldıkça..
Yarım fotonu koysana
Nazar değiyor shsjfjfj
Bir şey olmaz xbdjd
Her gün neredeyse.😄
bura senın kac gundur hep aynı ama :D
Yok sen görmemişsindir hep değiştiriyorum yarın da başka koyarım dmsals
Hiç koymadım
Şu an olan da bir profil resmi ama :D
Burayı saymadık😂
Sıkıldığımda bazen 1 bazen 3 ayda
Hiç değiştirmem