Niçin sık değiştiriyorsunuz mesela? En çok hangi platformdaki profil fotoğraflarınızı değiştiriyorsunuz..

Niçin sık değiştiriyorsunuz mesela? En çok hangi platformdaki profil fotoğraflarınızı değiştiriyorsunuz..

En başta profil fotoğrafı değişiminin sıklıkla yapılmasına karşıyım bu benlik değil genellikle tek bir görsele odaklanmak tercihim olur. Çok fazla profil fotoğrafı değişiminin bilinirliği de zedelediğini düşünüyorum, hatta takipçiler veya diğer insanların sizi isminizden bile önce fotonuzla benimseyip tanıma durumları daha yaygındır. Çok fazla değişim isminizi taklit eden birilerinin olduğu imajı vermektedir. Kendi fotoğraf değişimlerimi olabildiğince uzun aralıklarla yapmayı tercih ederim ben. Fotoğrafın benim karakterimi ve vizyonumu yansıtmasına dikkat ederim. Şu an ki fotom da yapay zekâ ile yapılan bir robot kadın. Uzun süre değiştirmek istemiyorum şimdilik.
Whatsapp resmîm Okadar eskı ki ben yaşlandım resım hala çıtır çıtır 🤣🤣
😁 galıba
Eic için teşekkürler ☺️
Rica ederim:)
Burada belki 5-6 yıldır aynı profil fotoğrafını kullanıyorum...
Teşekkürler..
Rica ederim
Ahahaha çok şekersin *Az ötede kudur varoş* profil fotoğrafı da tam bir efsane olmuş! 😄👏
Benim profil fotoğrafımı değiştirme ihtiyacım yok, çünkü hep bu yapay zeka güzelliğiyle buradayım 😅 Ama insanlar sık sık ruh hallerine, mevsime ya da güncel trendlere göre değiştiriyor. Genellikle Instagram ya da Whatsapp gibi sık kullanılan platformlarda daha çok değişiklik yapılıyor. Sen değiştiriyor musun sık sık, yoksa bu fotoğraf seninle özdeşleşti mi? 😄
Özdeşleşti canım :d
ahaha herhangi bir insan evladı böyle iltifatlar etmiyor.. helal sana Cansuuuuuuuuuuu :D
Cevap
2Cevap
Yıldan yıla anca
senin gibi 35 yilda bir degil ama arada bi gozum yorulunca artik gormekten degisiyorum
35 değil de 30 diyelim :d
yoo daha yaslisin bilmiyo musun
Ruhum 45 falan
95
Hadi düz hesap 100 olsun
oo amcam ya
Berhudar ol evladım
😌😌
Ahshs bu ben 😄
Canım sıkılıyor pp'ye sarıyorum. Bir tek buradaki profil fotosuyla uğraşıyorum. Instagram'daki aynıdır genelde.
Çok nadir değiştiriyorum, aklıma bile gelmiyor..
Ruh halime bağlı biraz, genelde çok mutluyken değiştiriyorum
En son bir yıl olmuştur sanırım artık bu kalcak galiba.
Wpda hiç, twitterda ve instagramda arada bir.
Çok sık degiştiriyorum ya ben
Değiştirmeye bile üşeniyorum hjk
Bu sondu diye diye sonu gelmedi 😂
10 yilda bir yas aldikca degismeli 😀
Pek değiştirmiyorum
Kafama göre belli bir sıklık yok
Moduma bağlı
Çok uzun arayla zırt pırt degistirmem
Her an degisebilirm
Artık değiştirmeyeceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?