psikologa mı gitmem lazım kafamda bikaç düsünce var, kardesimin bana yaptıkları aklıma geliyo bunu da bugun telefonumun şarjı bitince farkettim resmen kendimi oyalıyorum telefon olmayınca da düsünüp ağlıyorum
üniversiteye gidince falan aklıma gelmiyo dısarı çıkınca bi de telefonla oyalanırken iste
( telefon saatim 12 saat ve kopamıyorum yardım eder misiniz😭😭😭)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kardeşin ne yaptı :/
arkamdan is cevirip küfürler edip açığımı aramaya çalışmıs telefonumu karıstırıp arkadaşlarına yzmıs özelimi (özel dediğim bisey yok yani de) bir sürü seyler yapmıs ama bu sırada da yüzüme gülüp sahte yakınlaşıp hakkımda bilgi almaya çalışmıs vs vs ben de saf gibi kardeşimi çok seviyorum diye geziniyoduö
öz kardeş bunu nednen yapar?
aramızı bozan arkadası o... nun teki oldugu için ya da kıskandığı için yapar ve bence ikisi ze
işin zor, seni çok etkilemiş yaptıkları
umrumda değilmis gibi davranıyorum ama en ufak moral bozukluğunda sil baştan oluyo çöküyorum
yaşlar kaç? gerçekten ilginç bi vaka 🤔
benim 20 onun yası 18 çok küçük de değil
ikiniz de büyüksünüz, küstük, oynadık, çocukluk yaptık denecek yaş değil
evet ve affedilicek yaşta da değil özürü bile doğru düzgün değildi kaç hafta aile içi kaoslu geçti onun yüzünden en sonunda senden nefret ediyorum artık seni korumaya hazır ablan yok yapayalnız kaldın diye bağırdığımda ağladı sadece, artık ağlayınca üzülmüyorum bile normlade o ağlayınca derdini çözmeden bırakmazdım ki çözemediğim problem de hiç olmamıstı ben ne yaptım bunları hakedicek bilmiyorum
saçmaladığını kabul ett mi? nneden yaptıgını soylemedi sanırım
ailecek otururken konustuk ben bağırdım o sustu cevap vercek bi seyi bile yok konus desem de sustu, tek başımıza konusurken de aramızı bozan bana küfür eden arkadasını savundu psikolojisi bozuk dedi psikolojisini skm bi daha bizim eve adımını atamaz arabamıza binemez dedim diye bunu sorun yaptı mal gibi konu bu mu yani, öyle açıklama yapamadı kısaca ve düsününce belki de psikologa gitmesi gereken odur
bence de, kardeşini acayip etkisi altına almış.
zaten öyle kızı tanısan korkarsın şeytan gibi sadece bana karsı değil anneme babama karsı da onu doldurmus onlara da küfür etmis bizimki de mal gibi sesini çıkartmamıs evi terket tavsiyeleri vermis, ki evde hiç bi sorunumuz yok babam bizi asla kısıtlamaz gece yarısı konsere gidicem dese bile izin verir çıkısta gidip alır kızsa bile gelip özür diler sarılır, 12 saat fabrikada çalısıp iphone istesek bile alıyo ama elin orspsu gelip babama küfür ediyo o da susuyo AKLIM ALMIYO NASIL İZİN VEREBİLİT
aklıma kötü kötü şeyler geliyor, kölesi gibi olmuş kızkardeşin
kölesi olucaksa sktrsin gitsin babam erkek olsaydın çoktan evden kovmustum diyo gözünü açsın biraz hala bu kadar olaya rağmen yatılı kalmaya gidiyo kıza aptal
hmmmm şeyden şüpheleniyor musunuz?
kızın lez olma ihtimalini düşünüyorum ama tüm mesajları okudum öyle bi sey yok gibi ve bunlar 3 arkadaş ikisi değil yani
çıkarsa şaşırmam
kız öyle olabilir ama hep erkeklerden bahsetmis
srn mesajiarı okuyabildin o halde. ama belliki güçlü biri, akıl almaz şeyler yaptırmış kardeşine
güçlü değil de manipülatif ailesi bile kızdan illallah etmis dizginleyemiyolar hep aykırı tipler olur ya onlardan, hatta 3 arkadaslar dedim ya diğer kızın ailesi aile dostumuz onlarda kızdan kurtulmaya çalışıyo ama o diğer ikisini etkisi altına almıs her cümlesi küfür bunlara sigara denetmis falan of of anlat anlat bitmez
çok güçlü çok. şaşkınlıkla okuyorum.
parazit olur ya yerleşip onlardan beslenir ve bırakmaz aynısından yaşıyoruz. onla bulusunca kardesim eve dönünce bize düsman gibi davranıyo bu kadar etkiliyo yani
kızkardeşinin beynini duygularını belki de bedenini ele geçirmiş sanki
nasıl kurtarıcaz ya
Biraz kafanı dinle
nasıl dinliycem kafa dinliyim derken çok düsünmekten kafayı yiyorum kendime zarar veriyo artık düsüncelerim
Sosyal medya psikoloji bozar kullanma
Eğer tatlı giderin varsa gerçek hayata karış