İnternet & Teknoloji Televizyona akıllı telefon özelliklerini adapte ederek kullanmayı denediniz mi? İkisi bir arada pratik mi? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Televizyon ve internet bir arada kullanıldığı zaman rahat ve konforlu mu sizce?#internetteknoloji#tubasueda#🍀🍀 Televizyona akıllı telefon özelliklerini adapte ederek kullanmayı denediniz mi? İkisi bir arada pratik mi? Cevapla Telefon Soruları İnternet Soruları Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Bir dönem kullandım gayette güzel ve keyifli oluyor 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Baya pratik ama uzun zamandır tv açmıyorum..🤦♀️ 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet oldukça işe yarıyor 1 0 Yorumla
burakcharles Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 48% +1 yıl Teknolojiyi tüm olanakları ile kullanmak lazım 👍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir dönem kullandım gayette güzel ve keyifli oluyor
Baya pratik ama uzun zamandır tv açmıyorum..🤦♀️
Hiç denemedim güzel olmaz ya bence
Evet oldukça işe yarıyor
Teknolojiyi tüm olanakları ile kullanmak lazım 👍
Ben denedim ve aşırı kullanışlı