İnternet & Teknoloji Telefonum hızlı şarj almıyor, sorun telefonumda mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Guncelleme yapamiyorum kayitsiz oldugu icin Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar buldum sorun kablomdaymiş teşekkurler hepinize Telefonum hızlı şarj almıyor, sorun telefonumda mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ozan147852 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ikisinde de olabilir, başka bir hızlı şarj cihazını dene önce ona göre şarj soketinde sorun var mı anlayabilirsin 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Benimki xiaomi anneminki samsung onunkini hizli ediyor benimkini etmiyor Yorumla Ozan147852 +1 yıl O zaman şarj soketini temizle Yorumla Ozan147852 +1 yıl Başka bir kablo ile tekrar denw Yorumla Soran +1 yıl Nasil temizlenir Yorumla Ozan147852 +1 yıl O artık yaratıcılığına kalmış bir şey, kağıt ile dene Yorumla Ozan147852 +1 yıl Rica ederim, gördün mü denemeden olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Yeni kablo alicaz iyi mi yarin disari cikmaya useniyorum simdiden Yorumla Ozan147852 +1 yıl internetten sipariş edebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Evde degilim muhtemelen çunku şu 2-3 hafta boyunca sabit kalmiycam neyse cikmisken artik Yorumla Ozan147852 +1 yıl Ben alayım sana madem 😒 Yorumla Soran +1 yıl Olur hahaha Yorumla Soran +1 yıl Almaya gonderecegimiz erkek kardeşte yokki Yorumla Ozan147852 +1 yıl O kötü işte, ortamda her zaman iş yaptıracağın ya da suçu atacağın birisi olması şart Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 484 cevap paylaştı. Biraz daha Detay versen telefonu çaldığın ortaya çıkacak 😊 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Elimde dekont var rahat ol aslan parçasi kaydetmeyede gidecem bu hafta çunku yurt dişina gidiyorum :) Yorumla koreanturkey +1 yıl Ben rahatım bebiş güle güle Yorumla Soran +1 yıl Sen herkese boyle aptalca yorumlar yapmaya devam edersen banlanirsin haberin olsun Yorumla Soran +1 yıl Rahat ol tabi batan ne? Yorumla koreanturkey +1 yıl Sana mı soracağım ya kime nasıl yorum yapacağımı Yorumla koreanturkey +1 yıl Sana bir şey battı ki s**** s**** cevap veriyon Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kablo ya da şarj aleti genelde sorun yapar. Sonra telefona baktı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Buldum sorunu cok sagol Yorumla
Negibimesal Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayir , şarj adaptörü veya kablosundadır büyük ihtimal sorun 0 7 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah oyledir Yorumla Negibimesal +1 yıl Öyledir knka , telefonun bataryası kolay kolay bozulmaz Yorumla Soran +1 yıl Ayy olsun korktum yeni almiştim şubatta Yorumla Negibimesal +1 yıl Zannetmiyorum telefonun bataryasının bozulduğunu Yorumla Soran +1 yıl Yanliş anlama telefoncu musun cidden meraktan sordum Yorumla Negibimesal +1 yıl Bundan 11 sene önce çocukken telefoncuda çalismistim 😂 ama şu an hayır. Yorumla Soran +1 yıl Biliyorsun ondan sordum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bataryasi sismis olabilir veya sarj cihazi bozuk akis saglamiyor olabilir 0 0 Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı. Şarj aletinde 1 0 Yorumla
iremmm___ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Teli kapat aç alır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Almadi ustune pini unuttum zor actim 😂 Yorumla
eflani7878 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Tlf aç kapat 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Denedim Yorumla eflani7878 +1 yıl Ozaman adaptörün amper düşük senin tlf Yorumla Soran +1 yıl 33 w Yorumla eflani7878 +1 yıl Amper önemli Yorumla Soran +1 yıl Sorun kabloda imiş Yorumla eflani7878 +1 yıl Alıyor mu şimdi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Anneminkiyle evet ama onunkine dokunmam boyle bir huyum var Yorumla eflani7878 +1 yıl Kendininkine dokun sende 🙊🙊 Yorumla Soran +1 yıl Benimkinde hizli sarj olmuyo normal oluyor idare ederiz Yorumla eflani7878 +1 yıl Şu an kaç sarj Yorumla
ogzsx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Şarj cihazinda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah oyledir Yorumla ogzsx +1 yıl Öyledir bende de öyle ters çevir tak Yorumla Soran +1 yıl Oldu oldu Yorumla ogzsx +1 yıl He iyi Yorumla
OsmanNuri07 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Şarz aleti ola bilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Denedim bir suru anlayamadim Yorumla Soran +1 yıl Cunku kardeşiminkinide hizli şarj etmediler Yorumla OsmanNuri07 +1 yıl Değişim zamanı gelmiş demektir o zaman Yorumla Soran +1 yıl 3-4 ay once aldim sorun kablolardaya cikiyordu bu yol ama neyse Yorumla OsmanNuri07 +1 yıl Şarj aletini değiştirdiniz mi Yorumla Soran +1 yıl Evet ama garip bibsekilde denemedigimde oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
ikisinde de olabilir, başka bir hızlı şarj cihazını dene önce ona göre şarj soketinde sorun var mı anlayabilirsin
Benimki xiaomi anneminki samsung onunkini hizli ediyor benimkini etmiyor
O zaman şarj soketini temizle
Başka bir kablo ile tekrar denw
Nasil temizlenir
O artık yaratıcılığına kalmış bir şey, kağıt ile dene
Rica ederim, gördün mü denemeden olmuyor
Yeni kablo alicaz iyi mi yarin disari cikmaya useniyorum simdiden
internetten sipariş edebilirsin
Evde degilim muhtemelen çunku şu 2-3 hafta boyunca sabit kalmiycam neyse cikmisken artik
Ben alayım sana madem 😒
Olur hahaha
Almaya gonderecegimiz erkek kardeşte yokki
O kötü işte, ortamda her zaman iş yaptıracağın ya da suçu atacağın birisi olması şart
Biraz daha Detay versen telefonu çaldığın ortaya çıkacak 😊
Elimde dekont var rahat ol aslan parçasi kaydetmeyede gidecem bu hafta çunku yurt dişina gidiyorum :)
Ben rahatım bebiş güle güle
Sen herkese boyle aptalca yorumlar yapmaya devam edersen banlanirsin haberin olsun
Rahat ol tabi batan ne?
Sana mı soracağım ya kime nasıl yorum yapacağımı
Sana bir şey battı ki s**** s**** cevap veriyon
Kablo ya da şarj aleti genelde sorun yapar. Sonra telefona baktı.
Buldum sorunu cok sagol
Hayir , şarj adaptörü veya kablosundadır büyük ihtimal sorun
İnşallah oyledir
Öyledir knka , telefonun bataryası kolay kolay bozulmaz
Ayy olsun korktum yeni almiştim şubatta
Zannetmiyorum telefonun bataryasının bozulduğunu
Yanliş anlama telefoncu musun cidden meraktan sordum
Bundan 11 sene önce çocukken telefoncuda çalismistim 😂 ama şu an hayır.
Biliyorsun ondan sordum
Bataryasi sismis olabilir veya sarj cihazi bozuk akis saglamiyor olabilir
Şarj aletinde
Teli kapat aç alır
Almadi ustune pini unuttum zor actim 😂
Tlf aç kapat
Denedim
Ozaman adaptörün amper düşük senin tlf
33 w
Amper önemli
Sorun kabloda imiş
Alıyor mu şimdi 😂