hangi dilde devam etmek istedigimi soruyo ve mausu oynatıyorum ama oynamıyor, ekranda gözükmüyor bile. Eski mausumla falan oynatmayı denedim yine ekranda gözükmedi. Klavye tuşlarıyla da denedim olmadı. ve bilgisayarımı sıfırlamistim yani sifirladiktan sonraki açılmış hali bu. Olmuyo diye kapat/aç da yaptım yine olmadi ne yapabilirim? kasaya kafa atsam işe yarar mı
Bozulmamıştır sadece sistem donanımları tanımıyordur Onun nasıl çözüleceğini bilmiyorum Bence bir uzmandan yardım al yakınlarda bilgisayarcı filan varsa götür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Başka bir Mouse tak
Ya da Almanca devam et açıldıktan sonra dilini Türkçeye çevirsin
denedim başka takılı şu an zaten baska bir girişe takip yine denicem ve zaten genel olarak hic devam edemiyorum yani almancayi bile secemiyorum
Kardeşim Kusura bakma o zaman senin tamamen donanımların bozulmuş Ya da bilgisayar senin donanımlarını tanımıyor
Donanımların hiçbirisi çalışmıyorsa kimse sana Yardım edemez
nasıl böyle olmuş olabilir ki sifirlamadan önce bile iyidi bi anda sadece sifirladim diye böyle bozulabiliyor mu
Bozulmamıştır sadece sistem donanımları tanımıyordur Onun nasıl çözüleceğini bilmiyorum Bence bir uzmandan yardım al yakınlarda bilgisayarcı filan varsa götür
tamam çokkk teşekkür ederim