Sevgili degiliz gitse çok üzülürüm barışmak isterim çok çabaladım pesindde de kostum
Ne gitsin istiyorum ne de çok konuşmak istiyorum. Yani konuşalım ama az konusalim ondan yavaş yavaş uzaklaşıyım yokluğuna alışmak istiyorum bu şekilde.
Sevgili degiliz gitse çok üzülürüm barışmak isterim çok çabaladım pesindde de kostum
Ne gitsin istiyorum ne de çok konuşmak istiyorum. Yani konuşalım ama az konusalim ondan yavaş yavaş uzaklaşıyım yokluğuna alışmak istiyorum bu şekilde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yaşın küçükse uzaklaş hedeflerini tamamlayana kadar da ilişki işlerinin sana psikolojik olarak iyi gelmeyeceğini bil.
Küçük sınavlarım da var ama gönlüme engel olamıyorum hedeflerimden de vazgeçemem zaten
İkisinden birini tercih etmen gerek. Seni hedeflerini tamamlayıp evliliğe hazır olana kadar uzun vadede bekleyecek biri yok bu devirde. Hem öyle olsa bile senin değişeceğini düşünüp sonrada başkasına aşık olur gidersin diye de yıllarını beklemekle kimse riske atmaz. O yüzden hedefleri bitmiş hayatını yoluna koymuş bir kız daha sağlıklı evlilik sürecektir çünkü kafası rahat olur ve artık geriye evlilik kalır
Haklısın. Bunun aslında farkındayım. Ama tamamen çıkıp gitmesini istemiyorum az konuşalım birliktelik zaten yok sevgililik gibi bir şey söz konusu değil. Az konuşup yokluğuna alışmam gerekiyor diye düşünüyorum tamamen silince çok kötü oluyorum
İşte belli bir yaşa gelene kadar psikolojik sağlığın için sevgili edinmemen gerekiyor. Ayrılınca psikolojin bozuluyor bu sefer ayrılık acısı çekip kafanı hedeflerine veremiyorsun ruhen çöküntü içine giriyorsun.
20 yaşındayım.. ve biliyorum şu anda tek hedefim derslerim okulum olmalı.
Istemiyorum böyle olsun ama işte oluyor anlamıyorum kendime söz geçirebilsem keske
O yaşlarda duygu kontrolsüzlüğü dolu dolu olur hani erkeklere genelde deli-kanlı derler ya sadece erkekler için geçerli değil o yaşlardaki kadının da gençlikten dolayı doğal olarak kanı kaynayabilir ve bişeyler yaşamaya ihtiyaç duyar. Ama işte kendini geliştirmen ve evliliğe hazır olman gerek. Kafan rahat olursa evliliği rahat sürdürürsün.
Biliyorum anlıyorum çok haklısınız yaşım daha küçük. Hedeflerim ve hayallerim var birde kalbime söz geçirsem çok iyi olacak.
Sevgini nasibine sakla. Eğer hayırlı olmayan insanlara sevgi seli olursan kuruturlar nasibine sevgin kalmaz.
Teşekkür ederim umarım doğru olan yolu bulabilirim
Sevmiyorsun sadece bağlanmışsın
İşte böyle olsun istiyorum :( sanırım doğru nasıl basaricam
Sevmeyi dene bence ne kadar oldu ilişkiniz
Arkadaşım kendisi aslında surekli gitmek. istiyor aramizda bir sey olhbca kac defa izin vermedim
Seviyor muyum bilmiyorum gidince çok derinden etkileniyorum bu kişi arkadaşım sevgilim değil.
Anladım ben sevgili ilişkisine arkadaşlık ilişkisinden daha çok önem veriyorum bu yüzden bence arkadaşlıkda boş ver gitsiinn
Aslında olay çok farklı. Hislerimiz var karşılıklı biliyoruz bunu ama anlaşamadığımız yerler var. O gitmeyi tercih etti defadcala izin Vermedim köpek gibi peşinden koştum geri dönsün diye. Şimdi de böyle olsun istiyorum
Çok sıcak değil şu anda bana karşı. Hissediyorum zaten oda istemiyor gibi bende istemiyorum en iyisi bağları bir anda koparmamak. Ara sıra iletişimde olmak bağlanmadan sonra yavaş yavaş zaten biter gibi
Haklısın
Ne istediğini bilince konusalım
En iyisi uzaklaş
İşte bitirmeden uzaklaşmak istiyorum çok iletişim kurmadan
Uzakla
Ş
Öyle yapacagim
Öyle yap zaten