Bok gibi bisi göndermişler kumaş kalitesi 0 değişim yapiym dedim birde para oduycem buneya

Bok gibi bisi göndermişler kumaş kalitesi 0 değişim yapiym dedim birde para oduycem buneya
Birkaç ay önce çıkan ayıpsız ürün iade ve değişimlerinde iade kargo bedeli artık müşteriye ait oluyor. Yani alacağınız ürünün kalitesinden nasıl olur bilmiyorum ama almadan önce emin olmanız gerekiyor. Bu kanuna uymayıp yine de kendi karşılayan satıcılar illa ki vardır ama kanunen ürünü beğenmedin diye iade kargo ücreti sana ait oluyor maalesef. Bunun sebebi de alıcıların zevk için de olsa iade sebeplerinden doğan satıcılara binen kargo maliyeti.
Dolandirilmis gibi hissedyrm çok fazla kötü geldi önce 64 sonra 110 falan diyor aldığım ürün 400 tl idi birde üstüne para vermek.. Cidden moralim bozuldu 400 tl çöp oldu
Sonra 110 Tl demiyor sana, anlaşmalı fiyatımız 64 Tl diyor. Yani anlaşmalı olmasaydık sen bunu 110 Tl'ye gönderirdin ama anlaşmalı olduğumuz için 64 Tl tutuyor diyor. Bireysel düşündüğünde evet haklısın ama genele vurduğumuzda da satıcılar haklı. İnsanlar giyinme kabini gibi kıyafet alıp, 4 - 5 kere değiştirip o şekil ürün alıyorlardı. Sonuç olarak da satıcı kargo bedelleri yüzünden sattığı üründen değil kar aksine zarar ediyordu. Amaç bunun önüne geçmekti ve bu şekil geçildi. Uyanık insanlar yüzünden daha doğrusu kendini uyanık sananlar yüzünden oluşan bir durum.
Bu yüzden instagramdan asla almayın. Kolay kolay almayın bende yasadim bunu hemde baya. Urunler farkli veya kalitesiz geldi, değişime para istediler. Sayfaya yorum yazdim sildiler coğu böyle. Elimde kaldı ve o günlerden beri sadece ama sadece trendyol.
Cevap
3Cevap
instadan kolay kolay alışveriş yapılmaz geri göndermeselet şaşma
Tüketici haklarına yaz. Yazda ama ss at hemen r yapar. Yapmazda bile ödeme hakkını savun
Yeni çıkan kanundan haberiniz yok galiba. Ayıpsız ürünlerde ve ürünü beğenmeme gibi durumlarda iade kargo ücreti müşteriye aittir.
@RaistlinMajere_ haberim yoktu. Teşekkür edrrim
Ödemek zorunda değilsin satıcı karşılaması lazım diye biliyorum bi arastir bence bunu
Son soruma bakar mısın
Para ödemek zorunda değilsin sikayet et
Emin msn
Ne deyim ki şimdi para istiyo
Instagrama guvenenlerde hata. Verme o parayi
Tüketici haklarına gidiyorum yaz
başka şeylerde eklersen kargo bedava olur
Kumaş iğrenç resimde iyi duruyo gibi ama öyle değil değişim yapiyrm ama kesin onunda kumaşı iyi dul ne alıyım bn burdan
Para iadesi yok maalesef
Böyle birşeye hakkı yok
Saçmalık bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?