İnternet & Teknoloji Erkek arkadaşım TikTok çekiyor ve “25 yaş ve altı olup TikTok çekmeyen erkek yoktur” dedi. Haklı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Haklı Haksız Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Erkek arkadaşım TikTok çekiyor ve “25 yaş ve altı olup TikTok çekmeyen erkek yoktur” dedi. Haklı mı? Cevapla Erkek Soruları TikTok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Hayır ben hiç kullanmadım mesela. yaşım da 23. herkesin kendi kararı ama çok boş bir uygulama bence. 1 0 Yorumla
AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haksız tabiki herkes sevmek çekmek zorunda değil, çok saçma sapan gereksiz bir uygulama kapanması gerektiğini düşünüyorum 1 0 Yorumla
_vertebra1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 77% +1 yıl tik tok kullanmayanlar da var. cekmeyi bırak hiç izlemeyen de var 2 0 Yorumla
Osmtnl Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Böyle saçmalık mı olur tiktok aklı başında olan bir insan zindan gibi gelir. Nerede başı boş işe yaramayan bir insan var orada 0 0 Yorumla
patiliiiseverrr Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl erkeklerin çoğu saçma buluyo tiktok çekmeyi filan şahsen ben tiktok çeken birine rastlamadım. Daha çok saçma diyenlere rastladım. 0 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 362 cevap paylaştı. Haksız tabikide. 25 yaş altı olup kesinlikle uygulamayı kullanmayan bir çok kişi tanıyorum. O sadece kendini avutuyor. 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 421 cevap paylaştı. Haksız. Herkesi kendi gibi canımsın sahip zannediyor sanırım. Karı kız için de oradaysa ben başka bir şey bilmiyorum. 0 1 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl g*eri zeka demiştim Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Tiktok çekenlere akıllı sağlıklı gözüyle bakmıyorum 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Kendine benzetmjs milleti yalan soluyo kardeşim 19 yasinda cekmiyo 1 0 Yorumla
Susususude Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 86% +1 yıl Bırak eğlensin gerçi ne tür çektği de önemli de çok kasma bence 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayatımda tiktok diye bir uygulama indirmedim , sallamış maalesef. 0 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Haksız sadece işi olmayan boş kişilerin işi tiktok çekmek 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. Yeni tiktok haberi sonrası herkes dikkatli olsun bence 0 0 Yorumla
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Kullanan da var kullanmayan da var, kendi adına konuşsun. 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhaba,Haksız kızlar soruyor haricî sosyal medya kullanmıyorum... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne alaka aq, herkes erkek arkadaşın gibi aptal olmak zorunda değil. 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl İnsan ne çektiğini kendi bilir diye boşuna demiyorlar 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı. Saçma şeyler bunlar ama herkes kullanıyor işte 0 0 Yorumla
zoeey Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bence önemli olan ne için kullandığı, sosyal medyasını kısıtlamamalısın. Ama yine de şüphelerini belirtebilirsin 0 0 Yorumla
mynameismynameis Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl haksız bir şeye yemeğe diziye filme sevmeyen yoktur falan demek saçma ya 0 0 Yorumla
Isimsizx0000 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl 20 yasindayim tiktokum hic olmadi bile 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Haksız olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 338 cevap paylaştı. Haksız, herkesi kendi gibi sanmasına yanmak gerek 0 0 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendi dünyasından çıkarsa gerçekleri görür umarım 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 519 cevap paylaştı. Ona göre öyle olabilir. Ama öyle değil 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Boş yapmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Hayır ben hiç kullanmadım mesela. yaşım da 23. herkesin kendi kararı ama çok boş bir uygulama bence.
Haksız tabiki herkes sevmek çekmek zorunda değil, çok saçma sapan gereksiz bir uygulama kapanması gerektiğini düşünüyorum
tik tok kullanmayanlar da var. cekmeyi bırak hiç izlemeyen de var
Böyle saçmalık mı olur tiktok aklı başında olan bir insan zindan gibi gelir. Nerede başı boş işe yaramayan bir insan var orada
erkeklerin çoğu saçma buluyo tiktok çekmeyi filan şahsen ben tiktok çeken birine rastlamadım. Daha çok saçma diyenlere rastladım.
Haksız tabikide. 25 yaş altı olup kesinlikle uygulamayı kullanmayan bir çok kişi tanıyorum. O sadece kendini avutuyor.
Haksız. Herkesi kendi gibi canımsın sahip zannediyor sanırım. Karı kız için de oradaysa ben başka bir şey bilmiyorum.
g*eri zeka demiştim
Tiktok çekenlere akıllı sağlıklı gözüyle bakmıyorum
Kendine benzetmjs milleti yalan soluyo kardeşim 19 yasinda cekmiyo
Bırak eğlensin gerçi ne tür çektği de önemli de çok kasma bence
Hayatımda tiktok diye bir uygulama indirmedim , sallamış maalesef.
Haksız sadece işi olmayan boş kişilerin işi tiktok çekmek
Yeni tiktok haberi sonrası herkes dikkatli olsun bence
Kullanan da var kullanmayan da var, kendi adına konuşsun.
Merhaba,
Haksız kızlar soruyor haricî sosyal medya kullanmıyorum...
Ne alaka aq, herkes erkek arkadaşın gibi aptal olmak zorunda değil.
İnsan ne çektiğini kendi bilir diye boşuna demiyorlar
Saçma şeyler bunlar ama herkes kullanıyor işte
Bence önemli olan ne için kullandığı, sosyal medyasını kısıtlamamalısın. Ama yine de şüphelerini belirtebilirsin
haksız bir şeye yemeğe diziye filme sevmeyen yoktur falan demek saçma ya
20 yasindayim tiktokum hic olmadi bile
Erkek arkadaşın saçmalamış.
Değil saçma sapn şeyler
Tik tok nedir hiç bilmiyorum?
Tik tok kullanmıyorum
Erkekte yok kızda
ben sosyal medya kullanmıyorum
Haksız olduğunu düşünüyorum
1 yaşla kurtardım kendimi
Haksız, herkesi kendi gibi sanmasına yanmak gerek
Kendi dünyasından çıkarsa gerçekleri görür umarım