Güncellemeler
+1 yıl
Sizce hangisini almaliym olmazsa kendi paramla alicam ya
Güncellemeler
+1 yıl
Gram la tam kaç para sizce
Iphone x ve 11 arasinda kaldim. Sizce İphone x mi almaliyim fiyati 10.000 ios 17 guncelleme almayacak ama bu sene fiyati da ucuz. İphone xs mi almaliyim 17 guncelleme alacak ama 12 000 tl ya da iphone 11 mi almaliyim şu an da xs ile 11 arasinda kaldim oda zam geldi 11 lere 22 milyar o kadar da verilmez ama xs alsam mi daha iyi lutfen yazarmisnz bende şu an tam altin ile gram altin var 2 5 ay once seçimlerden baya once 6.5 milayara bozdurdum şu an kaç paradir gramla tam 2 500 birkmiş para var ama annem kurbandan sonra biz alalim Diyor ben o parayla alem kendim dedim Olmaz diyor kurbana da 14 gun var keşke alsam ya allah a dua ediyorum her gun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bütçe ekleyebiliyorsan 12, ekleyemiyorsan xr almanı tavsiye ederim
Canim kardeşim 11 e zor yetiyor ama xs alirim ben ya xr sevmiyorum ya oda arka kamera tekli oluyor 12 ler kaç para o olur dicem ama
pardon kardo ben xr i amoled saniyodum ips miş xs de oled panel var xs alman daha mantıklı şu an
uzun vadede kullanıcaksan 2. el temiz 12 ler şu an 25 civarı biraz daha bekle veya ailende desteklesin 12 al kendim alıcam diyorsan xs de işini görür açılmamış bir cihaz bulmanı öneririm
Oyle ypcm kardo ya xs alicam oda çift hat diyor olsun 11 pahali o kadar katmaz ailem
En iyisi xs alsam yeter ucuz 17 o alacak gucelleme de
Gö**ünu satarsan hepsini alabilirsin
Delirdin mi sen
Satarim basarim alirim adi belli
Sen zamaninda çok satmişsin belli
Bu yorumu yaptigina gore halla halla
Eveeet tavsiye ederim
Ben erkegim bende olmaz ama sende olur o iş
Ben genelde ateşli seviyorum daha çok arkadann yapmayi seviyorum diyelim
Sjsjjsjsjs
Partner olursa
Daha milli olmadim akajjaja
Daha milli olamamışsın ama biliyorsun maşallah
Bu arada romantik istiyorsan tek kişide kalmak daha iyi haberin olsun kilot değistirir gibi insan kendini kaybediyor kimi düşuneceğini şasiriyorsun duygu karmaşası kötü bir sey
Oldum olmazmiyim hiç 2020 de kerhaneye gittim utandim zor yaptim kip kirmizi oldum
Kadin yaşli gibiydi bilmezmiyim hiç bilmedigim 5 vakit namaz
Evet oyle elim nasir tuttu 31 çeke çeke
6 7 yildir
Klot degiştirir gibi ha ufff en sevdigim anal benim sjsjsjs
Milli olamadim yazmişsin
Analın zevkini alan bırakamıyor zaten
Esiri olmuşsun dkdndjd
Yalan soyledim ama oldum boşalamadim ama
Malasef oyle oldı ya sjsjsjsjs
Bulsam ypcm ama yok
Benim de 15 16 cm var herhalde
Benim tercihim tek kişiden yürumek tabi duygusal dusunuyorsan bence en iyisi öyle
Boyutu degil islevi önemli cano
Nasil yani tek kişi evet çok duygusalim
Kadin oluyor du zaten oyle dedi
Yarim saate
Yani sevgilin olsun onunla yaşa bir şeyleri daha iyi
İşlevide çok sabaha kadar oral seks sonra vajına
Yokki bulmaya çlşyrm olmuyor
Keşke olsa
Ya biz kızlarda yani cogunda şoyle bir sey var sizinki gibi öyle değiştiremiyoruz ben mesela odaklanamiyorum sevmedigim birisoyle sevisirken olmuyor zevk alamiyorum
Ben yapmadigim için bilmiyorum valla sen nerde yaşiyorsun
Ozaman sevgili lazim en iyi tqdi oyle alirsin
Duygusal bağın olan kişilerle seks daha güzel gidiyor daha uzun oluyorr
Isparta
Valla ben doguştan duygusalim
Surekli aglyrm mutlu olunca da dm ye gel sene
Valla ozur dilerim ya bidaha olmaz soz
Konuşmamiz lazim ikimiz ayni kafadaniz kendime gore birini buldum sonunda internet ten indirdim onu ben çok pişmanim lutfen
Geçen de aile kavgasinda yuzumu çizdim ya 2 kere hemde
Zaten korkuyorum da yardimina ihtiyacim var çok ozur dilerim ya engeli kaldir lutfen bidaha olmaz anlatacaklarim bitmedi daha nazar da çok degiyor bana geçen sene 2 kere hocaya gittim
Sen kasabasan basti dedin ya benide basti geçen seneden beri 1 yil oldu
Boyle agirlik çokuyor ustune
Abimde oyle diyor bir şey beni boguyor diyor nedir bu çektiklerimiz ya benim onun 😔😔
İntihar etmeyi çok duşundum ama etmedim
Kafalarimiz çok uyuşuyor gerçeıten geri don ya
Ozur dilerim gerçekten senden bidaha olmaz
Yapmiyorum oyle şey onlar baya 4 ay once filan bidaha yapmiyacam boyle şey brkcm dyrm tekrar
Geri donsen lutfen
Nefise uyudum bidaha olmaz
Birbirimize ihtiyacimiz var lutfen geri gel ikimizi iyi edicek formulu biliyorum ben o şeyleri soylemicem soz valla ya
Çok ozur dilerim
Offfff
Xs derim.
Teşekkür ederim peki niye xs
Ucuz dimi
11 en iyisi
Çok paraaaaa oda yaaaa
Xs alsam olmaz mi bacim
Naptim ben sana ya ne guzel knşyrdk