İphone 11 mi yoksa x mi alırdınız
X in şarj vs daha iyi diyolar sizce?
X in şarj vs daha iyi diyolar sizce?
İphone X
İphone 11
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana kalırsa Samsung al. Dene ya çok ciddiyim. Sana 3 tane iphone kullanıcısı olarak söylüyorum bunu.
Git o paralar Samsung Galaxy Note 10 al.
Ama illa ben iphone kullancısı olacağım, ios sistemi için para vereceğim diyorsan sen m a l mısın gidip iki sene öncenin olanın İphone X'i alacaksın.
Git İphone XS veya İphone 11 al.
Ben 11pro Max kullaniyorum. Kafayi yediriyor her video ve foto da bana adamlar yapmis yaaaa
KAPİTALİST DÜZENİN DAYATMASI BUNLAR. CİLLOP GİBİ SAMSUNG NOTE5 TELEFONUM VAR YILLARDIR KULLANIYORUM. KAMERASI FEVKALEDE ÇALIŞIYOR. KALEMİ İLE FOTOĞRAF VE RESİM DÜZENLEMELERİMİ KOLAYCA YAPIYORUM. ONDAN ÖNCEDE SONY ERİCSON WALKMAN SERİSİNDEN BİR TELEFONUM VARDI ŞARJ ALETİNİ VS BULABİLSEM ONU KULLANMAYA DEVAM EDERDİM.
vestel almayın da ne alırsanız alın adamlar 20 yıldır hiçmi gelişme göstermez ya al çinden birleştir sat !
Cevap
8Cevap
Mate 20 gerçekten iyimi ya çok fazla kasıyor diolar onun için
Ulan yanlız yere yazdı dhdhsj
alacaksan son çıkanı al. uzun süre kafan rahat etsin :D bidie pro alabilirsin onun hızlı şarj çıkıyor içinden
Dolarin deger kazanmasini istemiyorsaniz Türk mali alin, kat kat ucuz ayni görevi görüyor
İphone alma bosuna masraf xiaomi note 8 al daha iyi sistemi
Huwai 'nın tüm serisi iyi
soruna cevap olmayacak ama huawei mate 30 pro
Neden ki
Mate 20 gerçekten iyimi ya çok fazla kasıyor diolar onun için
İphone X daha iyi diyorlar ama aaraştırr
11 pro Max
11 ile 11 pro max arasındaki tek fark kamerası ve okadar büyütülcek bir yani yok. biri 7 bin lira biri 15 bin lira. değmeyecek bundan dolayı akıl kârı değil.:)
Olsun ben pro max'ı sevdim fhhjkkhkggfhjj
iPhone almam
İphone almam
Niye
Iphone x al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar