İnternet & Teknoloji İPhone X mi yoksa iPhone 11 mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sizce hangisi daha iyi İPhone X mi yoksa iPhone 11 mi? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 61% 1 yıl iPhone X artık eskidi. Ayrıca kronik sorunlu bir cihaz. iPhone 11 daha güncel bir cihaz o yüzden 11 al derim ben ikisi arasında kaldıysan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ikisi de alınmaz 2 yıl sonra güncelleme alamaya ak ikiside whatsappıbı bile açamayacaksın yani.. 0 0 Yorumla
burcusolak Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl iPhone 11 daha iyi. Sadece görünüş olarak yorum yapıyorum, kalitelerini bilmiyorum. Henüz o kadar yükselemedim iPhone konusunda.. 0 0 Yorumla
Şapkacıı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl iPhone 11 al çünkü bir üst model kamera ve batarya olarak daha iyi 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 829 cevap paylaştı. X s max al eğer alacaksan 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 35 , eic 49% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 771 cevap paylaştı. Men ayfon sevmiyem 0 0 Yorumla
Ahmettkoc Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl X al kenara çekil 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kullandiniz mi? Kamerasi vs nasil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
iPhone X artık eskidi. Ayrıca kronik sorunlu bir cihaz. iPhone 11 daha güncel bir cihaz o yüzden 11 al derim ben ikisi arasında kaldıysan.
ikisi de alınmaz 2 yıl sonra güncelleme alamaya ak ikiside whatsappıbı bile açamayacaksın yani..
iPhone 11 daha iyi. Sadece görünüş olarak yorum yapıyorum, kalitelerini bilmiyorum. Henüz o kadar yükselemedim iPhone konusunda..
iPhone 11 al çünkü bir üst model kamera ve batarya olarak daha iyi
Iphone hiç kullanmadim
X s max al eğer alacaksan
11 daha iyidir
Men ayfon sevmiyem
Note 20
Ayfon değil nokta :D
X al kenara çekil
Kullandiniz mi? Kamerasi vs nasil
ucuz olan