İnternet & Teknoloji 1 ay İPhone X mi yoksa iPhone 11 mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 00 Sizce hangisi daha iyi Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter İPhone X mi yoksa iPhone 11 mi? 102 Görüşünü yaz
-Zed- | İnternet & Teknoloji konusunda 173 görüş paylaştı. Guru 1 ay iPhone X artık eskidi. Ayrıca kronik sorunlu bir cihaz. iPhone 11 daha güncel bir cihaz o yüzden 11 al derim ben ikisi arasında kaldıysan. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay ikisi de alınmaz 2 yıl sonra güncelleme alamaya ak ikiside whatsappıbı bile açamayacaksın yani.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
burcusolak Xper 4 1 ay iPhone 11 daha iyi. Sadece görünüş olarak yorum yapıyorum, kalitelerini bilmiyorum. Henüz o kadar yükselemedim iPhone konusunda.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Şapkacıı Xper 4 1 ay iPhone 11 al çünkü bir üst model kamera ve batarya olarak daha iyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Hairmafya | İnternet & Teknoloji konusunda 672 görüş paylaştı. Master 1 ay X s max al eğer alacaksan Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
deadalus | İnternet & Teknoloji konusunda 726 görüş paylaştı. Master 1 ay Men ayfon sevmiyem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Cielos | İnternet & Teknoloji konusunda 68 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Note 20 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Ahmettkoc Xper 3 1 ay X al kenara çekil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 1 ay Kullandiniz mi? Kamerasi vs nasil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
210iPhone X artık eskidi. Ayrıca kronik sorunlu bir cihaz. iPhone 11 daha güncel bir cihaz o yüzden 11 al derim ben ikisi arasında kaldıysan.
ikisi de alınmaz 2 yıl sonra güncelleme alamaya ak ikiside whatsappıbı bile açamayacaksın yani..
iPhone 11 daha iyi. Sadece görünüş olarak yorum yapıyorum, kalitelerini bilmiyorum. Henüz o kadar yükselemedim iPhone konusunda..
iPhone 11 al çünkü bir üst model kamera ve batarya olarak daha iyi
Iphone hiç kullanmadim
X s max al eğer alacaksan
Men ayfon sevmiyem
Note 20
Ayfon değil nokta :D
11 daha iyidir
ucuz olan
X al kenara çekil
Kullandiniz mi? Kamerasi vs nasil