İnternet & Teknoloji Yeni kulaklık aldım ama bluetooth'a bağlanmıyor her şeyi denedim olmuyor. cihazları unutun şeyine basın demiş onu yaptım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şimdi de geri getiremiyorum unutturduğum için gözükmüyor cihaz offf Güncellemeler+1 yıl sonunda oldu sağ olun Yeni kulaklık aldım ama bluetooth'a bağlanmıyor her şeyi denedim olmuyor. cihazları unutun şeyine basın demiş onu yaptım? Cevapla Kulaklık Soruları Bluetooth Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Unuttuğun için görmemezlik yapmaz bağlı olmayan cihaz olarak yine gösterir kapağını aç kulaklıkları çıkarma kutudaki tuşa basılı tur bağlanana kadar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl kutuda tuş yok Yorumla vesvesex +1 yıl Tamam Yorumla Soran +1 yıl e napcam Yorumla vesvesex +1 yıl Ben nerden bilim Yorumla
XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl bendede aynı sorun var, çözüm nedir? 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kulaklığı aç sonra bagla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl öyle yapıyorum zaten dpwöxpsföeld Yorumla respectemir +1 yıl Tmmm Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı. Çin malı mı 0 6 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Nawdeniz +1 yıl Telefonu yeniden başlat Yorumla Soran +1 yıl az önce yaptım o da olmadı Yorumla Nawdeniz +1 yıl Mutlaka Birşeyi yanlış yapıyor olmalısın Yorumla Soran +1 yıl bence kulaklıkta sorun var ne dedilerse yaptım bu kadar zor olmamalı bence kulaklığı aktifleştirmek Yorumla Nawdeniz +1 yıl İade et Yorumla
ksmiray-16 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Cihazı iade edebiliyor musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl başka çare yoksa evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Unuttuğun için görmemezlik yapmaz bağlı olmayan cihaz olarak yine gösterir kapağını aç kulaklıkları çıkarma kutudaki tuşa basılı tur bağlanana kadar
kutuda tuş yok
Tamam
e napcam
Ben nerden bilim
bendede aynı sorun var, çözüm nedir?
Kulaklığı aç sonra bagla
öyle yapıyorum zaten dpwöxpsföeld
Tmmm
Çin malı mı
evet
Telefonu yeniden başlat
az önce yaptım o da olmadı
Mutlaka Birşeyi yanlış yapıyor olmalısın
bence kulaklıkta sorun var ne dedilerse yaptım bu kadar zor olmamalı bence kulaklığı aktifleştirmek
İade et
Cihazı iade edebiliyor musun
başka çare yoksa evet