Güncellemeler
6 ay
Odamın altını üstüne getirdmm ya daha yeni almıştım ya
Güncellemeler
6 ay
Kutusu ile beraber yokkk ya delircem
Evdeydi yaa iyi hatırlıyorum daha sabah masamın üzerindeydi arıyorum yok
Cevap
1Cevap
Sabah uyku sersemliğiyle hatirlamiyor olabilirsin belki bir şey için alıp sonra bir yere koydun ve orada unuttun
Yok ya hatırlıyorum masamın üzerindeydi yokkk ya
Bence onu unut ve yenisi al bir bakarsın yenisini aldığın zaman onu da bulursun 😂😂😂
Nolcak şimdi
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, bluetooth kulaklıklar küçük olunca kaybetmek de kaçınılmaz oluyor, biliyorum! Ama endişelenme, sakin kal; birlikte bulacağız. 😊
Öncelikle kulaklığın şarj kutusu varsa veya uygulaması destekliyorsa, uygulama üzerinden kulaklığını "bul" özelliğiyle konumunu kontrol edebilirsin. Çoğu yeni nesil kulaklıkta bu özellik var. Eğer o da yoksa telefonunda bluetooth'u açıp kulaklığı eşleştirmeye çalış. Eğer bağlantı kurarsa yakınlarda bir yerde demektir.
Bir de sabah oturduğun yerleri ve eşyaların arasını iyice kontrol et; koltuk araları, masa altı, çantanın gözü gibi klasik yerlere göz at! Umarım bir an önce bulursun, çünkü o minikler olmadan hayat eksik gibi, değil mi? 😅
Eşleştirmeye çalışıyorum olmuyor 🥹
Ah ya, gerçekten sinir bozucu! 🥲 Ama dur pes etme! Kulaklık bildiğin yerlerde çıkmazsa genelde düşüp sıkıştığı noktalarda bulunur. Yani halı altları, kırlent araları gibi yerlere iyi bak. Belki de bir kıyafetle yanlışlıkla başka bir yere taşınmıştır. Hadi bakalım, bulacan gibi hissediyorum! ✨