İnternet & Teknoloji Pubg de hep ölüyorum ne yapmalıyım? aaaaaaalanurrrrrrrr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Neden pubg de hep ölüyorum bıktım artık? Güncellemeler+1 yıl Ya dalga geçmeyin ya ciddiyim Pubg de hep ölüyorum ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 441 cevap paylaştı. Oyun mekaniklerini öğrenebilmen ve arena gibi alanlarda da sürekli oynayıp alıştırma yapman lazım. 0 0 Yorumla
omerkabit32 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl sinirlenince telefonu yerden yere at ölmüyon 0 2 Yorumla aaaaaaalanurrrrrrrr +1 yıl Hahahahhshsh yapıyorm ama Bi gün oynama şansımda kalmayacak jjajsjsjsj Yorumla omerkabit32 +1 yıl şaka maka atma valla telefon marka model ne Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evlere saklan. 0 2 Yorumla aaaaaaalanurrrrrrrr +1 yıl Hep saklanıyom o zaman da keyfi olmuyor ahahbznwnsndndn Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Evet hwydgevfd o zaman kalabalık yerlere inme. İyice kuşan öyle savaş. Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl oynama böylece ölmezsin 0 2 Yorumla aaaaaaalanurrrrrrrr +1 yıl Çok kırıcıydı Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl seni kırmak istemedim. çok özür dilerim. affet beni prenses :) Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. hile kullan ölmezsin 0 3 Yorumla aaaaaaalanurrrrrrrr +1 yıl Herkes hilemi kullanıyor yani ve nası yapılıyor Yorumla u tenedos +1 yıl bilmem ben kullanıyodum pcden oynarken yoksa ölüyordum çok beceriksizim bende Yorumla aaaaaaalanurrrrrrrr +1 yıl Hahahahshhshd Yorumla
mersinssserkek Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Benle takıl hep birinci ol 0 3 Yorumla aaaaaaalanurrrrrrrr +1 yıl Olur Yorumla mersinssserkek +1 yıl İd yaz eklim Yorumla mersinssserkek +1 yıl Heyy haydi oyun id numarasını yaz ekleyeyimHer sezon fatih oluyorum Yorumla
OnurcanANK Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı. Hile indir 0 1 Yorumla aaaaaaalanurrrrrrrr +1 yıl Nası oluyo o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Oyun mekaniklerini öğrenebilmen ve arena gibi alanlarda da sürekli oynayıp alıştırma yapman lazım.
sinirlenince telefonu yerden yere at ölmüyon
Hahahahhshsh yapıyorm ama Bi gün oynama şansımda kalmayacak jjajsjsjsj
şaka maka atma valla telefon marka model ne
Evlere saklan.
Hep saklanıyom o zaman da keyfi olmuyor ahahbznwnsndndn
Evet hwydgevfd o zaman kalabalık yerlere inme. İyice kuşan öyle savaş.
oynama böylece ölmezsin
Çok kırıcıydı
seni kırmak istemedim. çok özür dilerim. affet beni prenses :)
ID ver beraber ölelim
olabilir kendini geliştirmelisin
Oynama o halde
hile kullan ölmezsin
Herkes hilemi kullanıyor yani ve nası yapılıyor
bilmem ben kullanıyodum pcden oynarken yoksa ölüyordum çok beceriksizim bende
Hahahahshhshd
Benle takıl hep birinci ol
Olur
İd yaz eklim
Heyy haydi oyun id numarasını yaz ekleyeyim
Her sezon fatih oluyorum