22 yaşındayım
Arkadaşım yok
Her gün ders çalışıyorum sadece
Yürüyüş yapmakta yetmiyor artık
Dizi film izlemekten fenalık geldi
Müzik dinlemekten başıma ağrılar giriyor
Para sıkıntısı çektiğim için dışarı çıkmaktan bir tık kaçıyorum
22 yaşındayım
Arkadaşım yok
Her gün ders çalışıyorum sadece
Yürüyüş yapmakta yetmiyor artık
Dizi film izlemekten fenalık geldi
Müzik dinlemekten başıma ağrılar giriyor
Para sıkıntısı çektiğim için dışarı çıkmaktan bir tık kaçıyorum
Sıkıntı hissettiğiniz zamanlarda, yapabileceğiniz birçok aktivite vardır. Burada ders, müzik, dizi veya film önerileri dışında bazı farklı öneriler sunabilirim:
Meditasyon: Meditasyon, zihninizi sakinleştirebilir ve sıkıntınızı hafifletebilir. Meditasyon yapmak için birçok ücretsiz mobil uygulama veya web sitesi bulunmaktadır.
Spor yapmak: Egzersiz yapmak, endorfin salgılayarak stres ve kaygıyı azaltabilir. Spor salonuna gitmek, yürüyüş yapmak veya evde egzersiz yapmak gibi seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz.
Yeni bir hobi edinmek: Yeni bir hobi edinmek, zihninizde yeni bir şeyler yaratmanıza ve ilgi alanlarınızı genişletmenize yardımcı olabilir. Örneğin, yemek pişirmeyi öğrenmek, resim yapmak veya kitap okumak gibi.
Arkadaşlarınızla vakit geçirmek: Arkadaşlarınızla zaman geçirmek, sıkıntınızı hafifletmek için harika bir yoldur. Birlikte yemek yemek, kahve içmek veya etkinliklere katılmak gibi şeyler yapabilirsiniz.
Doğa yürüyüşü yapmak: Doğa yürüyüşü yapmak, sakinleştirici bir etkiye sahip olabilir. Doğa yürüyüşü yapmak, zihninizi temizleyebilir ve sıkıntı hissetmenizi azaltabilir.
Kendinize zaman ayırmak: Kendinize zaman ayırmak, sıkıntınızı hafifletebilir. Kendinizi dinlemek, kendinizi ödüllendirmek, yemek yapmak, banyo yapmak gibi şeyler yapabilirsiniz.
Bu öneriler, sıkıntı hissettiğiniz zamanlarda size yardımcı olabilir. Eğer sıkıntınız devam ederse, bir uzman yardımı almak da faydalı olabilir.
Cevap
13Cevap
Böyle durumlarda insan bazen canlı muzik konsere gidip şarkı soylemek eglenmek ıyı gelıyor, hatta biraz alkol. Hayal kahvesine gitsen en uygun fiyatlı bir grup 2 de biraz içsen 600 vermeden olmaz.
100 TL param bile yok 😅😅
inan aklıma bir şey gelmiyor, yemek falan yaparken ac you tubu sarkı söyle))
Yemek yapmaktan nefret ederim ve ailem hep mutfakta oturuyor
Pek yanlarına gitmek istemiyorum
anladım, makara sohbet yap başka çare yok ))) istediğin zmana yazabilirsin bana
Teşekkür ederimmm
Merak etme dersler bitince mesleğe atılınca her şey güzel olacak. Bugünler o günler için dayan.
3 yıl var daha
Aşırı bunaldım
Artık bana gelmiyor
bende akşama kadar bankda oturuyorum canım sıkılıyor 100 tane kız arkadaşım var ama çok tipsiz olduğum için hiçbiri pazar günü bile banka gelip yanıma oturmadı
Kendine kafa dengi birini bul para olmadan da gezip eglenilebilir
Neredensin ona göre sıkıntını çözebiliriz
#Mirliva
Oyun oyna sıkıntıyı alır
Sarmıyor o da
O da olmuyor
Tahammül seviyem oldukça düşmüş durumda ve neden olduğunu bilmiyorum ancak içimden konuşmak gelmiyor hiç bir şekilde
Derslerin süperdir kesin😂
Yani iyi denebilir
Sevgili bul beraber zaman geçirin
Parasizliktan bende hicbirsey yapamiyorum
Ne dersi çalışıyorsun
Mühendislik ve İngilizce
Ders çalışarak bir yerlere gelmiş birileri var mı harbiden ya
Ben olurum inşallah
Sana bir arkadaş lazım
Benim dişi halimsin
Sohbey
Adrenalin kas birsz