Ölmek istiyorum, artık dayanamıyorum ne yapmalıyım?

Artık hiçbir şeye katlanamıyorum, ailemin kavgalarına, kendime hiçbir şeye. Bu sene üniversiteye gideceğim kurtulacağım diyorum ama yine de içimde bir şeyler düzelmeyecek gibi. 19 yıllık hayatımda evde sürekli kavga oldu, babaannem bizimle yaşıyor ve sürekli şeytanlıklar yapıyor annem de bu yüzden babamla senelerdir kavga ediyor. Büyüdükçe ben de onlarla kavga etmeye başladım, hatta benimki ileri boyutlara ulaştı. Annem kavgaya başlayınca 7-8 saat durmadan devam ediyor, geçen de böyle bir şey oldu ben de artık evden sıkıldığımı ve delirdiğimi gerekirse kurtulmak için intihar edeceğimi söyledim. Artık midem bulanıyor, gün sayıyorum gitmek için ama gitsem de bu psikolojiden çıkmam çok uzun sürecek biliyorum. Sürekli ağlıyorum ve bana sürekli bağırıldığı için özgüvensiz yetiştirildim. Bu psikolojiyi daha çabuk nasıl atlatabilirim? Zaman zaman ileriyi düşündüğümde kendimde intihar edebilecek o potansiyeli görüyorum. Psikologa para yetiştirebileceğimi sanmıyorum, kendi kendimi iyileştireceğim ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Kitaplara ve filmlere mi yönelmeliyim?
Ölmek istiyorum, artık dayanamıyorum ne yapmalıyım?