Connected2 den biri benim başkasına attığım fotoğrafı attı beni tehdit ediyor böyle bir şey mümkün mü
3 ay
Connected2 den biri beni tehdit ediyor ip adresimi bulabilir mi?

Mail adresini bilip mail atması gerekiyor ve senin onu açman gerekiyor belki bazı programlar vardır ama bir şeyler bilmesi gerekir bir şeylere ulaşmak için. Yoksa bulamaz diye biliyorum. Trden internete girenlerin ip adresleri genelde değişken ip adresleri olur yani her internete bağlandığında farklı ip adresi otomatik atanır. İp adresi bulsa bile ismini soy ismini yaşadığın yeri bulması mümkün değil böyle asalaklara inanmayın :]
Kesin bilgi mi
Evet araştırabilirsin.
Bu tür durumlarda yapılması gereken teş şey engelleyip silmek kişiyi. Herhangi cevap vermeyin. Bulamaz, bulsa da bir şey yapmaz. Siz taviz vermedikçe vermeyeceğinizi de o kişi anladıkça sizle uğraşması için sebebi kalmıyor.
Cevap
7Cevap
Attığının arkadaşıdır veya yeni hesap açmıştır yine aynı kişidir. Seni bulamaz amacı korkutup para veya attığın görselden fazlasını istemesi.
Emin misin çok korkuyorum
Anasına küfür et engelle geç bir şey olmaz dostum güven bana
Girmeyin ne olduğu belirsiz uygulamalara ya. Güvenlik sıfır orada
Bir şey yapamaz anonim bir uygulama ip adresi falan bulamaz
Emin misin
Evet
Aynı kişidir büyük ihtimalle ya da tanıdıgı. Yüzün görünmüyorsa resımde salla gitsin hiçbi halt yıyemez zaten kimliğin gizli...
Yüzüm gözüken resim attm
Nudemi?
Evet
Bulamaz büyük ihtimalle sende paylaşım yaparsa tehdıt ve şantajdan şikayetci olacagını konusmaların ss lerını aldıgını söyle. Bidahada yüzün görünen nude atma her önune gelene.
Nasıl yani? Anon orası nasıl bulabiliyor?
Bilmiyorum
Değişik geldi bana.
Bana da değişik geldi
Zaten attığın kişi farklı bir hesap açmıştır. Ben de kullandım c2 biliyorum
Ss aldığı zaman bildirim gitmiyor mu
Hayır
Hacker ise bulabilir
Anonim uygulamadan bilgi sızdırması uygulamanın dışına çıkmaz mı
Yav yok be nerden bulacak
Mümkün değil bı dhss da foto atarien yüzünü atma
Emin misin
Evet