Ip adresimi nasil buldu bu piskopat korkuyorum arkadaslarr?

Ben birisiyle konusuyodum Ama sonra hesabi dondurcaam dedim ve 1 ay falan dondurdum sonra actim o hesaptan o kisiyi engelledim ve kullanci ismimi degistirdim. O da profiline "Ben istemedigim sürece KIMSE Beni engelleyemez" yazdi. Demekki görmüs onu engelledigimi Ama nasil gördü ki? Kullanci isimimi degistim engelledim? belki simdi gorebilir diceksiniz peki ozm bunada diyim: Ben onun o profildeki yazisini gorunce o hesabi sildim ve yeni birr hesap actim Ama Fake hesap. Ordanda engelledim onu. Yani bilemezdi yeni bir hesap actigimi cünkü hesap fake ve hic konusmadik o hesaptan sürekli ne yazmis diye bakmak icin giriyordum profiline.. sonra o kisi baskka bir hesabiyla benim Fake hesabimi takip etmeye basladi! Ya nasil olabilir bu? Nasil buldu ki Beni? Normalde instagramda biri senin profiline basinca bu kisi girdi profiline falan yazmiyo.. nasil oluyo nasil buldu ya ip adresimi falanda bulmustu bu arada yazilimciyim haclerlik falan biliyorum diyodu Biz konusurken.. nasil buldu bilgisi olan var mı
Ip adresimi nasil buldu bu piskopat korkuyorum arkadaslarr?