Beyler ip sorgulama sitesine yanlışlıkla mac adresimi yazdım bir zararı olur mu hacklenirmiyim mac adresimle neler yapılabilir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bizde cevap verebiliyor muyuz?
Elbette 😀
Hadi knk fjkkfjf
Bir cihazın MAC adresini bilmek, o cihaz üzerinde doğrudan erişim sağlamaz ve o cihaza sızmayı mumkun kılmaz. Ağ düzeyinde bazı saldırılar yapılabilir veya ağ trafiği izlenebilir amaa bunlar da normal kullanıcıların kolayca gerçekleştirebileceği şeyler değildir yaniiiisi genellikle yetkin bir saldırgan gerektirir, ama yine de korumaya al derim
Dur be destan yazdim surada
Jajdjd
Şimdi ip sorgula diye bir site var tamam mı ben o siteden mac adresi sorguladım o rası güvenli midir knk
Ben napıcam şimdi keşke yapmasaydım yaaa
Peki nasıl korurum
Değildir hiçbir sorgulama sitesi güvenli değildir sitenin gizlilik politikası var mı
Dur sana linkini atayım sen bak
https://www.ipsorgu.com/
Mac adresini gizle ve ağını sürekli kontrol et dedim
*derim
Güvenli olduğunu sanmıyorum
Baktın mı siteye
Bağlantılara tıklamam ama
Bak ben wifi aray7züne girdim
Tm o zaman google yaz ip sorgulama bir gir bak
Bilmiyorum profesyonel birinden yardım almanı öneririm, bakıyorum hemen
Wifi arayüzüne girdim baktım 4 cihaz bağlı tamam mı bende bubların hangi cihaz olduğunu merak ettim dördünüde sorgulattım ama bir şey bulamadı acaba o arattığım nac adreslerini site sahibi benden çaldı mı veya bir şey yapar mı of keśke merak edip yazmasaydım mq
Knk log dosyalarını kaydediyor, neresi güvenli bunun
Bilmiyorum ama dediğim gibi profesyonel biri olmalı
Siteyi mi diyosun knk
Aynen
Yani güvenli mi
Knk bence sorun olmaz yaa bide bak üste bağlantı güvenli diyor
Dur üstteki yazdığını okumamışim yeni gördüm
Log dosyalarını kaydetmesi normal ama güvenli değil diye biliyorum
Knk bak beni bi dinle
Şimdi benim mac adresimi bilen biri benim cihazımın içine kesin mi sızamaz yani galerime whatsap yazışmalarıma uygulamalarıma falan kesin erişemez öyle değil mi ben senden bunu aydınlatmanı istiyorum mesela sen hackersın ben sana şu anda yazmış olduğum telefonun mac adresini attım sen bu cihazın için kötü amaçlı yazılım yükleyemeden sızamazsın değil mi?
MAC adresleri, genellikle ağına bağlı cihazların tanımlanması için kullanılır ve bu bilgilerin genel internet üzerinden erişilebilir veya sorgulanabilir olması yaygın değil yani. Site sahibinin bu bilgileri çalması veya kötüye kullanması mümkün değil bence çünkü MAC adresleri genellikle yerel ağ düzeyinde kullanılıyor ve dışarıdan erişim için korumalı
Yani ben o siteye yazdım diye işim kesin bitti mi knk.😭😭😭
He yani endişelenmeme gerek yok diyosun
Evet, doğru. Bir kişinin sadece MAC adresinizi bilmesi, cihazınıza doğrudan erişim sağlamasını veya içeriğinize göz atmasını mümkün kılmaz. kullandığın cihazın MAC adresini bilmem, bu cihazınıza herhangi bir şekilde zarar vermemi veya içeriğine erişmemi sağlamaz. Sonuç olarak, sadece bir cihazın MAC adresini bilmek, o cihaza zarar verme veya içeriğine erişim sağlama anlamına gelmez.
Hayır knk
bir şey olmaz bence
Cihazına sızabilmek için daha ileri düzeyde teknik bilgi ve genellikle fiziksel erişim veya daha sofistike yöntemler gerekli
He yani fiziksel erişebilmesi lazım diyosun ya da bi link atar bana mesela bu exe dosyasını aç der öyle trojen yedirir bana o şekilde hackler yoksa mac adresiyle bi bok olmaz diyosun anladım tm rahatsız olma ama bir kaç şey daha sorcam kızma bana ama olur mu 😊
Aynen bağlantı felan veya malware gerekli, sor knk
Knk erkek misin kız mısın rahatsız etmiyom inşallah seni jdjdjdjfjf
Kusura bakma destan yazdık ama kdjfjfjfjdjd
Çüş ama🙄 kızım
Girdin mi yksye ben girdim
Girdim tabikisi
Hedef ne
Benden sana tavsiye sorgulama sitesine güvenme veya yaparsan mac adresini gizle ama en iyisi kendi siteni kur
Benim ilk giriş bu arada 2024 yks
Forumda bilerekten 25 yaş yaptım anonim olmak için kdjdjdj
Benimde ilk
18 im bu arada yani mdjfjfjfjd sende 19sun neyse konu dağıldı ama djkdjddjdjd dur söylüom
Anonim insanlar bunu söylemez😹
18'im🙄
Söyle
Aaaaaa yaşıtız jdfjdnjdjd
Herneyse ben mac adresini sorgulatıyom şey diyo sonuç bulunamadı mac adresi veritabanında bulunamadı acaba çaldığı için mi öyle diyo
Knk ben şimdi sırf oraya sorgulattım diye intihar mı edeyim
Zaten genel bir veritabanı bulunmaz
bir şey olmaz len
Korkma be bu kadar bana neler oldu sjjdje
Saçmalama
E sen az önce güvenme yapma falan diyodun şimdidie birsey olmaz diyon
Kardesim, güvenme diyorum ama varya bi sert kayaya denk gelsen hayatını ucurur
Genellikle bir şey olmaz mac adresi ile
Hatta pek bi bok olmaz ama dikkat etmen gerek
Tm knk saol yardımın için hoşça kal saygılar. sevgiler 😊
Rica ederim ne demek, hoşçakal