Şu soruyu adam akıllı çözebilecek bi Allahın kulu var mı acaba? Bu soru yüzünden delirmek üzereyimde kizlarin elektronikle alakasi yok ama ne hikmetse erkekler çatır çatır çözüyo ya anlamıyorum bu nasıl bi iştir
Öyle bişey yok işte benim bakım veya Tamir yaptigim herseyin notu alınıyor uçak düşerse sorunun nerden kaynaklandigini tespit edebiliyorlar ve benim yaptığım bi parcayla eğer basima büyük bela alirim. havacikta hataya yer yok bi parcadaki crack bile ucaga ciddi hasarlar verebiliyor maalesef. keske dalga geçmek yerine az biraz yardımcı olmaya calissaydin:-)
Ya genelde erkekler iyi anliyo bu elektronik seylerinden de bi kız olarak benim kafa asla basmıyor ucak okuyorum ve şu lanet elektronik dersi yüzünden de ortalamam düşüyor ya halletmem şart umarım yapabilen çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu formülle uçak havada ters takla atar
😄😅 ya napayim uğraşıyorum en azindan. ama doğru ya sanki v1 ben doğru bulduğumu düşünüyordum yani 😂
Uçak motoruna kuş kaçmış gibi formül bu nasıl bir şey sen kendi bildiğinden şaşma düşscekse düşsün onların sorunu
Amaa yaaah😅 v1 i bulmak icin akimla r1 i çarptim iste bence Gayet mantıkli😅 tabi bulduğum akim değeri doğrumu orası şüpheli 😄
Uçağı sen uçurmuyorsan sorun yok başkasının sorunu boş ver
Öyle bişey yok işte benim bakım veya Tamir yaptigim herseyin notu alınıyor uçak düşerse sorunun nerden kaynaklandigini tespit edebiliyorlar ve benim yaptığım bi parcayla eğer basima büyük bela alirim. havacikta hataya yer yok bi parcadaki crack bile ucaga ciddi hasarlar verebiliyor maalesef. keske dalga geçmek yerine az biraz yardımcı olmaya calissaydin:-)
Ya ben bu uçakları yapıyorum dalgasına vurduğuma bakma 😂 ama formül doğru
Yardımci olabilicenmi peki?
Tabi
Allah razı olsun ya beklemiyordum😄
Ben yardımsever bir insanım ne demek gelecekteki uçak kazalarını önleyerek vatansever birey haline geleceğim
Vaayy düşünceli bir adamiz demek. iyi iyi
Tabiki de
E iyi madem bekliyorum o halde. ben cozdum ama doğrulugundan emin degilim😄 siz attiktan sonra karsilastiririm artik. teşekkür ediyorum :-)
Doğru doğru fazla kurcalama bu soruyu başka soru varsa olabilir
Fizik mi burada çözebilen bulabilirmisin ki 😅
Ya genelde erkekler iyi anliyo bu elektronik seylerinden de bi kız olarak benim kafa asla basmıyor ucak okuyorum ve şu lanet elektronik dersi yüzünden de ortalamam düşüyor ya halletmem şart umarım yapabilen çıkar
Uçak mühendisliği falan mı oluyorsun?
Uçak teknolojisi