Kızın ağızı yandi diye hem üflüyor yetmiyo gibi bide çıkardığı şeyi yiyor.. mümkün mü böyle bişi yahu aşkın kaçıncı evresidir acaba Bizede nasip olur mu ki🙄
Ikiside halinden memnun gözüküyor senin ne haddine kızın görünüşüne laf atman. Senin piyasadada ne var söylim mi hiç bişey yok görmemişsin sen. bi insanın dış görünüşüne laf atmaman gerektiğini öğrenememişsin başkasının piyasasında ne var diye bakmaktan kendine bi şey katamamışsın
Yaşın kadar yaşanmışlığım wardır heralde. Çok el öpmedim, hele kimsenin çıkardığını hiç yemedim :) Bu kadar kasmana gerek yok, basit boktan bişey sonuçta
Sonuçta tanımadık etmedik insanlar. tamam, antipatik gelmiş olabilir, ama uzun uzun ciddiye alıp konuyu derinleştrmene, sinir yıpratmana ve enerji harcamana değmez. dünyanın kendisi bile o kadar değmez.
Düz bi sorunun altına gelip öfke gösterisi yapan sizsiniz. Sorunun sizde olduğu yüzünüze vurulunca ne yapıcağınızı şaşırıp yok sinirlerini yıpratıyorsun şöyle böyle diye beni manipüle etmeye kalkmayın.
Etkileşim kasmak için kendilerince soytarılık yapmışlar. Çok da ciddiye almayın. Bu aşkın değil, paranın gücüdür. Para için başkasının kustuğunu yiyen yakında bohunu da jshshh