İnternet & Teknoloji Erkekler hangi emojiyi kullanınca itici duruyor? u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Şimdi diyeceksiniz ki;Erkekler ne yapsa batıyor!Valla öyle değil yeri geliyor kadınları da eleştiriyorum 😂Ama haklı değil miyim?Erkeklere bazı emojileri kullanmasını yakıştıramıyorum.Size de soruyorum;Erkekler hangi emojiyi kullanınca itici duruyor? Erkekler hangi emojiyi kullanınca itici duruyor? Cevapla Emoji Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Kadın erkek fark etmiyor şu gülen maymun emojisini biraz itici buluyorum ben ya da şu şaşırma emojisi ama en itici bulduğum şey ters gülen yüz var ya sanki trip atıyormuş gibi :D 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 806 cevap paylaştı. Emojiler duyguları yansıtır. Erkekler de insan olduklarına göre her duyguyu yaşayabilirler. Ve kullanılan emojileri de saçma ya da itici gelmiyor açıkçası 2 0 Yorumla
matmazell-noir Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bu: 😉Yemin ederim bir tane yapıştırasım geliyor. 3 3 Yorumla u lotus-patra +1 yıl 😂😂 Osmanlısından mı Yorumla matmazell-noir +1 yıl Evet. En okkalısından 😄 Yorumla Diclee17 +1 yıl Evet ya bu emeoji gelince o kişiden soguyasim geliyor Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Ben hiç denk gelmedim kadınları eleştirmene 😅 hep biz hep biz. Cevap verirken emoji kullanmaya korktum şimdi 🧐 1 4 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yaaa demek öyle dur bulucam 😂 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Yorumları okuyunca gör kırpma emojisi atasım geldi 😅 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yapma öyle şeyler yapma 😂 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Tövbe daha yapmam 😅 Yorumla
90sboy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl La helal yaa, bugün de emoji üzerinden ötekileştirildik çok şükür! 1 1 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Ya deme öyle şeyler deme 😂 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. 🤗 buymuş. Memeleri avuçlama emojisi olduğunu yeni öğrendim 1 6 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Hayır ya öyle değil.Sarılma emojisi o 🙄 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl @Hyperxxx avuçlama değil mi bu Yorumla Hyperxxx +1 yıl Avuçlama evet 😅 Yorumla ahhbukizlar +1 yıl @Hyperxxx yok mok deseydin zaten 23 gün önceki yorumunu yüzüne vururdum vallaha 😂 Yorumla Hyperxxx +1 yıl Onu nerden hatırlıyon Yorumla ahhbukizlar +1 yıl @Hyperxxx Aha burdanhttps://ibb.co/BLdYQZM Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl kim gönderirse göndersin ağzının ortasına kürekle vurmak istiyorum, aha bu 😉 2 5 Yorumla Boavistaa +1 yıl Bu mu ;) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Vururum shhs Yorumla Boavistaa +1 yıl Kaçarım Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl shdjd kaç :D Yorumla Boavistaa +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Abaza erkeklerin attığı bu 😛😋 emojiler yoksa itici olan olmaz yani 5 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl 😏 şu ağız bükmeliyi sevmiyorum ben görünce sinir oluyorum 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Şu göz kırpan emojiyi kullandıkları zaman acayip itici geliyorlar gözüme 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kimseyle muhatap olmadığım için itici gelen bişey yok. 1 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Erkeği kadını farketmez şu 2 emoji beni 🥲🥺 üzüyor 2 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Nedir bu erkekler yaa 😀😀😀 istemiyorsanız gidelim 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
bupartideyalnızsınn Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 😉bunu atanı allahına kavuştururum 2 11 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Sapık gibi göz kırpıyor dimi?Ben ona sapık emoji diyorum 😂 Yorumla bupartideyalnızsınn +1 yıl aynennn Yorumla Feverland2023 +1 yıl Bunlar aslında hep cinsiyetçi yaklaşımlar farkında mısınız kızlar? :) Yorumla GöbekRakısı +1 yıl 😉😉 Yorumla bupartideyalnızsınn +1 yıl @Feverland2023 kadınlarda da itici duruyo ayrıca 🙂 bu da itici Yorumla u lotus-patra +1 yıl Hayır alakası yok.Siz bu emojiyi öyle bir yerde kullanıyorsunuz ki ben de adı sapık kaldı.Moderasyon yaparken çokça görüyorum.@Feverland2023 Yorumla Feverland2023 +1 yıl Size göre emıjilerin hepsi kötü bu gidişle. Put gibi dursun erkekler Yorumla bupartideyalnızsınn +1 yıl @Feverland2023 random atabilirler Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Yapma random daha itici hem kadında hem erkekte Yorumla Feverland2023 +1 yıl Random mı? O da çok ergence bence Yorumla bupartideyalnızsınn +1 yıl iyi siz kullanmazsınız o zaman Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Emoji de mi atmayalım 🤨 1 2 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Sen atma 😉😂😂😂 Yorumla Dördüncümurat4 +1 yıl 😭😭😭😭 Yorumla
semihakavurmacı Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl 😌 bu emojiyi sevgilim atınca cinnet geçiriyorum 1 0 Yorumla
Sevdademli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Bende bu emoji var 😅 ota b ka bu emojiyi atıyor 1 0 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Göz kırpan 😉 emoji kullanırsa itici buluyorum. 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Şu emojileri kullanan erkoları engelleyesim geliyor 👉🤣😉 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. 😘 şu bide şu 😉 göz kırpma emojisi atıp kendini einstein sanan filan var 😂🤣🤣 0 0 Yorumla
Aişeyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 😭😭😭😭(bu emojiyi kullanan erkekler bana göre itici 0 0 Yorumla
gururlufakir Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl 😘😊👄😍bunlar, lütfen atmayın hele şu dudak emojisini görnce aklıma bülent ersyo geliyor nedense 0 0 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl 😒🙄😏😈 bunları kullanınca en çok üç ama birde 🙃 bu 0 0 Yorumla
EverythingİllusioN Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 😉 şu emoji herkeste itici duruyor 3 1 Yorumla Diclee17 +1 yıl Aynenn Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 87 , eic 45% +1 yıl Kızlar diye soruya baslasaydin cevabim hazirdi 1 0 Yorumla
TꪊƝiȿ10 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Emoji kullanan bütün insanlar iticidir 1 1 Yorumla harbiyeliii +1 yıl 👍👍. Katılıyorum Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 471 cevap paylaştı. 💋💋💋💋 Bu 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Bana göre bu 🥰 1 0 Yorumla
smhkcbl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 😢🤪😝😎🤔😉 1 2 Yorumla GöbekRakısı +1 yıl Ne kaldı zaten bütün tabloyu koymuşsun Yorumla smhkcbl +1 yıl Evet koydum ne var Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. 😀😆😅🤣😂😉🥰😍😘🤗 bunlar 0 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl bi de 😭😢😥😰😨🥺 bunlar Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Göz kırpma ve gözlüklü bi emoji var ya ıyyy 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl "💃💃" şunu bir erkek neden kullanır ki? 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Erkeklerin sunlari kullanması itici 😚😙😗 0 0 Yorumla