Bende emoji çok kullanırım ama bende bilmiyorum nedendir diye hiç düşünmedim
0
42 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya aslında çok yakın davranıyor bebeğim canım falan dün akşam evlenelim falan dedi kariyer yapıcam dedim evlenince yaparsın dedi o zaman söz ver bekliyim seni kariyer yap evlenelim dedi evlilik sözü aldı kardeşim mi oluyor bu
İstiyorsa yazar, akşam ona bı tür soylemleri güvenemediğim söyledim haklı olduhumu günlük çok fazla kişiden duyduğumu alistigimi daha dikkat ediceğini söyledi
Hoşlandığı için beğendiği için samimi olduğu için ya da kardeşim olduğu içindir işte bu saydıklarımdan hangisi acaba daha yeni tanıştık bebeim canım falan da diyor
Akşam bana evlenelim dedi okuyorum kariyer yapıcam dedim evliykende yaparsın dedi olmaz dedim söz ver o zaman beklerim seni evleniriz dedi yani yeni tanışmamiza rağmen biraz yakın gibi
Yani daha yeni tanıştık ama sürekli bebeğim canım falan da diyor bu söyledim sürekli duyduğum kelimeler güven vermiyor diye anlayışla karşıladı ama hala kullaniyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bende emoji çok kullanırım ama bende bilmiyorum nedendir diye hiç düşünmedim
Ya aslında çok yakın davranıyor bebeğim canım falan dün akşam evlenelim falan dedi kariyer yapıcam dedim evlenince yaparsın dedi o zaman söz ver bekliyim seni kariyer yap evlenelim dedi evlilik sözü aldı kardeşim mi oluyor bu
*kardeşim of klavye hatası
Najzjs *kardeşim kardeşim
Kaderim mi 😂
😂😂
Seviyor musun sen onu
Hayır daha yeni tanistik konuşmak istiyordum ama fazla samimi işte en son öpücükle kalp emojsiini beğendim
Acaba o yazar mı geri
Bekle yazar belki
Bilmiyorum artık
Severse yazar
İstiyorsa yazar, akşam ona bı tür soylemleri güvenemediğim söyledim haklı olduhumu günlük çok fazla kişiden duyduğumu alistigimi daha dikkat ediceğini söyledi
Anlamadım 😂
Kelimelerine yani kullandığı samimi kelimelere dikkat ediceğini söyledi akşam
kardeşim biri desene zor o iş olmaz
Yani işte ben de beğendim geçtim mesajı şimdi y a v s a k gibiydi
Dedim ya sana o çocuk değişik iki gün sonra farklı şeyler istemezse iyidir
Aman neyse işte kalsın öyle ya
Bence de 😂😂
Hikaye paylaştım hikayemi beğendi ya
Şimdi mi
Evet 10 dakika sonra beğendi işte hikayemi dikkat çekme çabası mı
Sence? Başka derdi mi var sence?
Bilmiyorum beni tanımak istediğini söylemişti benim yaptığımda şey oldu mesajını beğenerek ilgili davranıp bir anda kesmek gibi bir şey
Bu da onu beğendin sandı
Yakışıklı çocuk şimdi yani ama fazla samimi
İşin zor ama kaptırma kendini hemen
Yani ben sırf şüphelendiğim için açıklama yapmadan konuşmak istediğim birini engellemiştim daha çok kariyer hedefli gidiyorum kaptırmam daha
Okuyor musun yoksa işinde mi kariyer yapmaya çalışıyorsun
Okuyorum hayallimi gerçekleştirmek istiyorum açıkçası bunun için kimsenin peşinde koşamam kariyerim beni yarı yolda bırakmaz insanlar gibi
Çok mantıklı bir karar doğrusu aklına sağlık
Teşekkür ederim
Rica ederim 🤗
Hikaye atmış beğeneyim ben de bı kaç saat sonra
Kaşınma sende 😂😂😂😂
Bakıp geçeyim mi
Eee herhalde yaa 🤦
Ahha tamam yaa
Yazarsa peki
Yazsın sen cevap vermedikten sonra kendini yırtsa fayda
Yani evet
Eeee o zaman 🤦
İlgilense suç ilgilenmese suç ne yapsın bu erkekler. :D
Ay daha yeni tanıştık ya çalışıyor ama oylesinede atmış olabilir dün da kalp attı siyah kalp attı konuşmayı yürütmeye çalışıyor ay napcam ben
Bu soruaları bilinçli mi soruyorsunuz yoksa anlayamadığınız için mi gerçekten
Anlamadığımız için
Öpücük ve kalp neden atılır peki mantık yürütelim beraber
Hoşlandığı için beğendiği için samimi olduğu için ya da kardeşim olduğu içindir işte bu saydıklarımdan hangisi acaba daha yeni tanıştık bebeim canım falan da diyor
*kardeşim olduğu için olucakti
Hoşlanıp beğendiği belli zaten yoksa niye atsın ama yılışık bir tip belli ki ilk günden bunları kullanması garip
Yani napcagimi bilemedim işte
Hoşuna gidiyorsa devam et konuş gitmiyorsa kes konuşmayı sen bilirsin
Aslında gidiyor ama kardeşim kesicem napcam bilemedim dün de kırmızı kalp attı siyah kalp attım konuşmayı yürütmeye çalışıyor
O zaman konuş devam et sorun ne?
Kaç yaşındasın sen
Akşam bana evlenelim dedi okuyorum kariyer yapıcam dedim evliykende yaparsın dedi olmaz dedim söz ver o zaman beklerim seni evleniriz dedi yani yeni tanışmamiza rağmen biraz yakın gibi
Yeni 20 oldum
😄 Bir günde senin neyini görmüşte evlenmek istemiş seninle çocuk kadinsızlıktan ölüyor bence başka bir açıklaması yok ergen ergen muhabbetler bunlar
Çocuk 25 yaşında of ya napcam beğensem mi acaba
Daha yeni tanıştıysanız hoş değil bence. Laubali tavırlar sergiliyor pek güvenilir biri değil gibi
Ben buna nasıl cevap verebilirim peki kaldı öyle mesaj konuyu mu değiştireyim beğeneyim mi mesaji
Beğen ya da görüldü de bırak sen bilirsin. Hoşlanıyosan böyle samimiyetten devam da edebilirsin ben cıvıklık sevmiyorum mesela ilk dakikadan
Aciklasam mi acaba ama çalışıyorda öylesine atmışta olabilir of ya emoji atmasa olmuyordu sanki
kullanmayınca hatun kişiler tribe giriyor. arada bi gerginlik var sanıyorlar
Ben eskiden hiç kullanmazdım kızıyorlardı şimdi tek tük atıyorum çok oluyor :/
Sonra niye ciddi size de yaranılmıyor
Helal olsun la sana bu kız favım oldu
Ya hayır daha yeni tanıştık 2. gun bugün ondan evlenelim seninle seninle evliyken okursun dedi akşam
Gevşek herif
He ondan mı kızdın vay gevşek şero senii.. :D dsfaf
İşte o yüzden sordum soruyu öyle emoji atınca ne yapıcam bilemedim
Emojiler kullanmak için vardır?
Yani daha yeni tanıştık ama sürekli bebeğim canım falan da diyor bu söyledim sürekli duyduğum kelimeler güven vermiyor diye anlayışla karşıladı ama hala kullaniyor
Daha yeni tanistiysaniz bu samimiyet nedenki
Öpmek istiyorum seni 🤷
Tavlama peşinde neden olacak
Öpüyorum. seviyorum. demek istemiş
daha sempatik konuşmak için
Daha yeni tanıştık ama sürekli canım bebeğim falan da var
o kardeşim konuşma
Beğeneyim mi mesaji
hangi mesajı
Attığı mesajı iki saatir bekliyor
engele
halbuki ben hiç kullanmam