Hahha garantili üründür şimdi aç sağlam bir macun sür dicektim neyse stockla devam et mutlaka fan ve işi tahliyelerini temzi tut en azında dıştan tozları içeri sokmamak kaydıyla temizle ufur ne bilim
Anakart bios güncel tut tabiki ama dikkat et elektrik giderse gg olursun
Win olarak güncel sürüm kullanıyorum 11 yani yeni şeyleri severim bu konuda notrum
Abuk sabuk şeylerden torrent indirme başıma geldi benim mining virüsü yedim temizleyene kadar duman attirdi bana
Dodi repack kullan veya reloaded sürüm torrent oyun kullan yazılım olarak qbittorret yazılımı seviyorum başka bise yok valla Ha bir de Runtime aio yaz indir kur oyunlar için kilit noktadır bilinmeyen dll hatalarının kilit çözümüdür
Hocam korsn oyun indirmiyorum zaten. W10 kullanıyorum 11 hoşuma gitmedi pek. Bu arada torrent tama olarak ne oluyor kısaca bahseder misin pek bilgim yok bu konuda.
Eski bi oyun degil mi la o valla hic oynamadim pek de bilmiyom sadece gordum bir kac kere turk oyunu mu onu da bilmiyom ama bizimkilerin cok oynadigi bir oyun onu biliyom...
hee valla ben pek girmem o toplara ben standart yolla hepsinden olacak, ki zaten oyun oynayan biriyim oyle dandik seyler istemem kaldirabilecek bir sey olacak...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bro intel in apu sundan ne yapcan ateş ve su mu oynucan
Apu lar görüntü vermek için Ha Ryzen desen apu lari harici gpu gibi performans veriyor
İntelden bahseden kim bro?
Diğer yorumda yazmışsın yorumu acmadan direk inteldir diye girim dedim :D
5600 g kanka o kadar da değil xd
Aboo 5. Nesil Bi de nerdryse harici gpu kadar güçlüdür o şimdi ama sağlam bir fan tak
Kuleyi tipi 2 fanli bakır soğutma borulu
Hocam şimdilik stok ile idare ediyoruz. Gpu tavsiyen var mı 6700xt ye biraz daha yakınım. 3060 da düşünüyorum
Ryzen 5 diye tahmin ediyorum
Evet
Isınma problemi hiç yaşamadim araliksiz 8 saat oyunda bile 60 geçmiyor
Bir de amd işlemcileri çabuk isiniyor derler
Her ne kadar AMD işlemci de intel yamulttuysa hala gpu tarafında çok tutulan bir secenek değil
Nvidia da dlss var bu çok çok büyük avantaj öğrenen yapay zeka destekli AMD Bi teknoloji geliştirdi ama destek az
AMD kartlar çok ısınıyor diyorlar ayrıca psu dan çektiği güç fazla nvidia daha tasarruflu
Yazılım desteği hala nvidia tarafında çok güçlü
700w fsp var hocam sorun yok ileriye dönük
Elektrik faturani da düşün :D ayrıca dlss fark atıyor ve ısınma durumuna bak ona göre karar ver
F/P olarak bunu oyun gördüm bir süre ekran kartsız idare etmem gerekir bu kadar bütçeyle böyle oluyor :)
Uygun*
Maddiyat önemli tabi ama paran AMD yetiyorsa al zaten miningden dolardan derken piyasa b. k oldu
Sorma. Aldım hocam kullanıyorum memnunum muhabbet olsun diye konu açmıştım
Ama gpu tavsiyen varsa değerlendirebilirim sence 3060 mi 6700xt mi
Hahha garantili üründür şimdi aç sağlam bir macun sür dicektim neyse stockla devam et mutlaka fan ve işi tahliyelerini temzi tut en azında dıştan tozları içeri sokmamak kaydıyla temizle ufur ne bilim
Egzoz fanın sağlam olsun
Macunlu geliyor zaten sürmeden taktım
Hangi firma dizayn etti msi sapphire vs vs?
Kendim montajladim
Onu demiyorum knk kartın dizaynini yapan firma kim gigabyte falan da oluyor hani
Gigabyte
Güzel h. o diyelim AMD dlss karşıtı teknoloji için bir yazılımın geliştirdi onu da kur
Nasıl kuracağız hocam?
Yazılım zaten exe yani siteden indir normal kurulum yap
Tamamdır başka tavsiyelerin var mı hocam
Yok garanti bitince macun ve fan bakımını ihmal etme yoksa cip soğuk lehine düşer reballe uğraşırsın
Yazılım güncel olsun takipte kal yani
Onun harici soğuk tut knk bir de akım korumalı priz tavsiye edim olası elektrik bilmem durumda psun uçmasın 700w boru değil
80+ sertifika var mı psu da bilmiyorum ama 700 w olması ve fsp marka olması da güçlü olduğunu gösterir şimdilik bu kadar
Hepsi var reyis. Bahsettiğin her konuda okeyim. Bu arada dlss gücünü ekran çözünürlüğü düşürerek sağlıyor diyorlar.
Abartı diyorlar kısacası.
Yok bro dlss çok farklı bir mesele yapay zeka göruntuyu işliyor orada tam hatırlamıyorum almışsın zaten uğraşma şu an boş ver keyfine bak
Gelsin torrent oyunlar ver elini peynir zeytin :D
Okey. Yazılım olarak da windows sürücüler ve bios güncel olsa yeterli sanırsam.
Torrent indirmiyorum xd
Anakart bios güncel tut tabiki ama dikkat et elektrik giderse gg olursun
Win olarak güncel sürüm kullanıyorum 11 yani yeni şeyleri severim bu konuda notrum
Abuk sabuk şeylerden torrent indirme başıma geldi benim mining virüsü yedim temizleyene kadar duman attirdi bana
Dodi repack kullan veya reloaded sürüm torrent oyun kullan yazılım olarak qbittorret yazılımı seviyorum başka bise yok valla Ha bir de Runtime aio yaz indir kur oyunlar için kilit noktadır bilinmeyen dll hatalarının kilit çözümüdür
Hocam korsn oyun indirmiyorum zaten. W10 kullanıyorum 11 hoşuma gitmedi pek. Bu arada torrent tama olarak ne oluyor kısaca bahseder misin pek bilgim yok bu konuda.
Torrent = korsan
Valla oyun parası dert dlc si ayrı bir dert bu devirde korsan yani paran varsa sen bilirsin
Çok takıntılıyım. O yüzden korsan indirmiyorum. İndirimde veya gizemli oyunlarla falan idare ediyorum bakalım şimdilik.
Tercih meselesi
Evet. Sistemde en çok memnun kaldığım parça monitör oldu baya indirmli aldım. Her neyse hocam. Tavsiyeler için teşekkürler.
Rica ederim...
apu mu bende ucaklardaki apu diyon sandim jdfgjfd
O ne la
Ucaklarda akü gibi bir sey en arka popiş kisminda ufak bir delik olur egzoz gibi gormussundur orasi iste kdfjgkdfjg
Bu ne aw ushshsh
Gece gece güldürdün
İnek *ötüne benziyo
jdfgdfjg hic mi gormedin ucaklarda la
Görmedim knk xd
Hic mi ucak gormedin la dkfjgfk
inek g*otu ne la dkfjgdfkgj benimkini de KS duzeltmis popise kdfgjk
Uçağın da mı *ötüne bakıyon aw uhshssbab
Olum biz ucakciyiz havaciligi severiz baba meslegi bizde kdfjgdfkjg araba egzozu gibi zevk aliyoz onu gordukce oyle deme sfkdfkjgkd
Hahahaha
Apu dahili ekran kartı olan cpu knk normal ekran kartı olmadan da kullanabilirsin
dfghhdhdh
He biliyom canim ama oyun icin falan is gormez sadece normal internette takilma su bu goruntu verir en fazla...
Yo kanka idare ediyor death stranding de 45-50 fps alıyorum 5600G ile.
Kritik noktası çift ram kullanmak 8 er den
45-50 aldiktan sonra zaten bi zahmet kullanma knk bi ise yaramaz oyle olu diri arasinda gecis yaptiktan sonra...
O kadarini bilmiyom hic o sekilde bakmadim oyun oynamak icin, bende normal hepsi ayri var ekran karti falan.
Knk grafikleri çok yüksek oyunun beni bir süre idare etmesi için aldım 6700xt veya rtx3060 takviyesi yapacağım
bende 3080 var, hangi oyun...
Oyun hoşuma gitmedi knk
Zula da en yüksek ayarda 150 200 arası fps alıyorum
Eski bi oyun degil mi la o valla hic oynamadim pek de bilmiyom sadece gordum bir kac kere turk oyunu mu onu da bilmiyom ama bizimkilerin cok oynadigi bir oyun onu biliyom...
Ücretsiz diye indirdim knk 2013 yapımı olması lazım ama kısaca gta5 i orta ayarlarda rahat oynatır öyle diyim
Bunun olayı ekran kartı olmadan bilgisayar sahibi oluyorsun ve istediğin zaman geliştirebiliyorsun f/p odaklı
hee valla ben pek girmem o toplara ben standart yolla hepsinden olacak, ki zaten oyun oynayan biriyim oyle dandik seyler istemem kaldirabilecek bir sey olacak...
Ne dandiği knk pc den anlamıyorsun galiba senin ekran kartı alıp buna takmak 3 dk daha sonra piyasada oynatamayacağı oyun yok
İşlemcin ne
i7 12000K
Güzel islemci
aynen guzel makine aldim ucuzluktaydi
apu be
Stock işlemcinin üstündeki ekran kartı veya onboard ekran kartı diye geçer