İnternet & Teknoloji Hangi banka kartını kullanıyorsunuz memnun musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bütün işlemleri anlaşılır olması için hangisini öneriyorsunuz Hangi banka kartını kullanıyorsunuz memnun musunuz? Cevapla Banka Soruları İş Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 913 cevap paylaştı. İş bankası kullanıyorum yoğunlukla her işimi görüyor memnunum gayet anlaşılır karışık olmayan menüleri var mobil bankacılık gayet iyi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl thenk Yorumla
kurbaasever Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 76% +1 yıl 5-6 bankayla çalışıyorum. Allah hepsini bildiği gibi yapsın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hangi banka daha kullanıslı anlaşılır Yorumla kurbaasever +1 yıl Enpara Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl İş, ziraat 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hangi banka daha kullanıslı anlaşılır Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Bana ziraat daha işlevsel geliyo Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Genelde yapı kredi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bütün işlemler de kullanışlı anlaşılır mı Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Evet Yorumla
yaren2344 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Akbank Qnb garanti yapıkredi 0 5 Yorumla yaren2344 +1 yıl En sık Qnb ve Akbank kullanıyorum ama Yorumla Soran +1 yıl hangi banka daha kullanıslı anlaşılır Yorumla yaren2344 +1 yıl Ne açıdan kullanış arıyorsun Qnb bana gote daha rahat kredi veriyo ama kredi kartı yok bende hesap kullanıyorum Akbank’ta kredi kartı ıyı oluyo ama lımıt arttırımı yavaş Yorumla Soran +1 yıl ödemeler altın işlemleri Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
kdkelwmsmwl Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Akbank İŞ bankası 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hangisi daha kullanışlı ve bütün işlerimlerim için Yorumla kdkelwmsmwl +1 yıl Akbank daha iyi gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İş bankası kullanıyorum yoğunlukla her işimi görüyor memnunum gayet anlaşılır karışık olmayan menüleri var mobil bankacılık gayet iyi.
thenk
5-6 bankayla çalışıyorum. Allah hepsini bildiği gibi yapsın
hangi banka daha kullanıslı anlaşılır
Enpara
İş, ziraat
Bana ziraat daha işlevsel geliyo
Genelde yapı kredi
bütün işlemler de kullanışlı anlaşılır mı
Evet
Akbank Qnb garanti yapıkredi
En sık Qnb ve Akbank kullanıyorum ama
Ne açıdan kullanış arıyorsun Qnb bana gote daha rahat kredi veriyo ama kredi kartı yok bende hesap kullanıyorum Akbank’ta kredi kartı ıyı oluyo ama lımıt arttırımı yavaş
ödemeler altın işlemleri
?
Akbank İŞ bankası
hangisi daha kullanışlı ve bütün işlerimlerim için
Akbank daha iyi gibi
Qnb tek