Alışveriş & Hediyeler Hangi bankanın kredi kartını kullanıyorsunuz memnunmusunuz? meleksimsii34 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor MemnunmusunuzFaizlimi ödeme yapıyorsunuz yoksa ne kadar harcadınız o kadarmi tekrar yatiriyorsunuz? Hangi bankanın kredi kartını kullanıyorsunuz memnunmusunuz? Cevapla Banka Soruları Kredi Kartı Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Kredi kartı kullanmıyorum peşin olarak alıyorum herşeyi 0 2 Yorumla meleksimsii34 +1 yıl Öyle bende ama kredi kartı kullanmak istiyorum fazla kullanmam ama ilerde kredi çekip araba almak istiyorum veya düğün falan olursa Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Alıyorsun ama dipsiz kuyu harcadikca harciyorsun Yorumla
tyuwert Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl İnsan dünyada ancak dünyaya boş verdiği zaman mutlu olur. 0 0 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ziraat (Faizli) 1 1 Yorumla meleksimsii34 +1 yıl Ornek faiz ne kdr Yorumla
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ziraat Bank memnunum. 0 1 Yorumla meleksimsii34 +1 yıl Ziraat da faizli alıyormu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kredi kartı kullanmıyorum peşin olarak alıyorum herşeyi
Öyle bende ama kredi kartı kullanmak istiyorum fazla kullanmam ama ilerde kredi çekip araba almak istiyorum veya düğün falan olursa
Alıyorsun ama dipsiz kuyu harcadikca harciyorsun
İnsan dünyada ancak dünyaya boş verdiği zaman mutlu olur.
Ziraat (Faizli)
Ornek faiz ne kdr
Ziraat Bank memnunum.
Ziraat da faizli alıyormu
Garanti Akbank kuveyt qnb
Vakıfbank
Kuveyt türk kart aidatı yok
Yapikrefi