İnternet & Teknoloji Hangisi uzun süre kesilirse çıldırırsınız? seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Hangisi uzun süre kesilirse çıldırırsınız Elektrik Su Telefon İnternet Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi uzun süre kesilirse çıldırırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Elektirik 0 0 Yorumla
_Laviniyam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Elektrik kesilirse mum yakılabilir, internet giderse aktivite yapılabilir. Fakat sular giderse hiçbir şey yapılmıyor :D Bir yerde akan bir nehir bulmazsanız kesinlikle çıldırmak için bir neden. 0 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl İnternet dicem de elektrik giderse o da gider, şarj da biter. Elektrikmiş lan cevap😅 0 0 Yorumla
Acetbeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Elektrik dedim ama su da çok zor oluyor hele banyoda 0 0 Yorumla
Samaranınintikamı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hepsi diyorum ama su en önemlisi 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Su ve elektirik seçenekler arasında ilk tercihim. 0 0 Yorumla
Papayya0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Su kıtlığı yaşadım Bi ara tam cehennemlik. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 445 cevap paylaştı. hepsi 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı. Elektirik 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Elektirik
Elektrik kesilirse mum yakılabilir, internet giderse aktivite yapılabilir. Fakat sular giderse hiçbir şey yapılmıyor :D Bir yerde akan bir nehir bulmazsanız kesinlikle çıldırmak için bir neden.
İnternet dicem de elektrik giderse o da gider, şarj da biter. Elektrikmiş lan cevap😅
Elektrik dedim ama su da çok zor oluyor hele banyoda
Hepsi diyorum ama su en önemlisi
Su ve elektirik seçenekler arasında ilk tercihim.
Su kıtlığı yaşadım Bi ara tam cehennemlik.
Elektrik bence
Su çok zor
su yemin ediyorum nimet nimet
Su olmadan olmaz ✨
hepsi
Elektirik
Su..
internet
Su çok zor oluyor
Elektrik
Telefon ve net