Yorumlara da yazabilirsiniz. Oyun bilgisayarlarından ziyade daha çok iş için kullanılan bilgisayarlar diyelim
Macbook
Lenovo
Dell
HP
Asus
Acer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yorumlara da yazabilirsiniz. Oyun bilgisayarlarından ziyade daha çok iş için kullanılan bilgisayarlar diyelim
Vallahi ben yıllardır elimi bilgisayara sürmüş değilim. Evimizde de bilgisayar var yani ama kullanmayı sevmiyorum. Abim kullanıyor. Markası Acer. Yanlış olmasın yaklaşık 11-12 yıl önce falan aldık diye hatırlıyorum. Sapasağlam hiçbir şeyi yok. Oysa her gün kullanılıyor ama şimdiye dek hiçbir şey olmuş değil. Bundan sonra da olmaz herhalde.
şirketin bütün bilgisayarlarını HP aldırıyorum 6-7 yıldır neredeyse hiç kapanmadan çalışanlar var maşallah taş gibi HP bulamayıpta anlık acil ihtiyaçtan dolayı aldığımız başka amrka pc lerin çoğu hurdaya çıktı. belki daha iyileride vardır ama ben bunları kullanıyorum HP ve Lenovalar güzel kaliteli uzun yıllar iş görüyor
aslında bu soru biraz da ne için kullanacağına bağlı şahsen ben çok oyun oynayan birisi değilim araştırma yapmak dosya hazırlamak ve dizi izlemek için kullanıyorum bu yüzden tercihim macbook olur ama oyun oynayacaksan bence asus daha ucuz istiyorsan acer veya macbook gibi ucuz bir şey istiyorsan hp olabilir.
Ne için kullanacağına bağlı. Asus dedim çünkü kullandım ve gayet sağlam çıktı. Memnunun kaldım. Ama arasında olmayan bir markayı da tavsiye etmek istiyorum Exalibur. Ben proje için kullanıyorum ve çok iyi. Normal kullanım için gayet de uzun ömürlü ve hızlı bir bilgisayar olacaktır.
Cevap
43Cevap
Lenovo
Macbook daha çok işler için kullanılır ama onun dışında bi marka istersen ben msi veya asus derim çünkü slikon vadisinde ve ikiside soğutma teknolojisi olarak ileri seviyedeler
Macbook alamayınca Dell aldım. Gayet memnunum. Daha önce Macbook Air, HP, Acer, Asus kullanmış bir insanım, hiç bu kadar ısındığım bir bilgisayarım olmamıştı.
Farkı ne
Nesi daha iyi
@mavikelebek1995 XPS'ler daha güçlü işlemciye sahip. Bir de alüminyum kasanın ısıyı eşit dağıtma ve bu sayede ısınma sorununu azaltma gibi bir avantajı var. Asus'un üst segment modelleri de alüminyum kasadır bu yüzden, Mac gibi.
bilgisayar ve sunucu dünyasının kralı dell dir. kolay kolay arıza vermez, ürün ve servis kalitesi en üst seviyededir.
Macbook ve MSI öncelik alır fakat Asus’a da ayrı bir parantez açılır inanılmaz al duvardan duvara vura vura kullan çok sağlam gerçekten
Lenovo uygun fiyatlı oluyor. Ama HP daha favorim çünkü kullanıcı için pek çok uygulaması var, format atmak vb daha kolay..
2005 yılından beri yalnızca macbook kullandım. Şuanda da macbook pro kullanıyorum. En verimli bilgisayar diyebilirim.
6 yıldır megaport kullanıyorum upgrade yapacağıma pc değiştiriyorum hem uygun hem güzel (Almanya ) için konuşuyorum
Belli markam yok ama oyun canavarı olan PC ler olabiliir. Monster gibi.
Ben ucuz olsun iyi olsun tarafındayım profesyonel makine ihtiyacım olmuyor Asus ve Acer çok yeterli
MSİ tabiki de onun haricinde Lenovo ve Asus
alırsan macbook öneririm ama paran yetmezse hp güzel ya da huawei pc ler
teknik özellikleri ve kalitesi hiç tartışılamaz bir konu ve dizayn tasarıım acısındanda çok gelişmiş bir marka lenova
tam bir oyuncu performansı sayesınde cok ıyı grafıklerde oynuyorum oyunumu
Toshiba vardı iyi bir markaydı hala var mı bilmiyorum
Eski bilgisayarım iyi Acer şimdiki Casper çok memnundum ikisinden de
Allahtan Monster koymamışsın yoksa ağzına terlikle vururdum
Apple, Casper, Asus, lenovo, Monster.. Keyifli geceler..
Monster jilet gibi cayır cayır oyun oynuyorum
hp her zaman tercih ettigim bir marka yarı yolda asla bırakmadı
macbook cok kullanıslı hem kucuk hem teknık ozellıklerıyle yanımdan ayırmadıgım bir marka
Bilgi işlemci olarak Lenovo dedim işlemci ve hafıza olarak gayet iyi bir bilgisayar kullanıyorum 4.5 sene oldu zaten lenovo da ilk 5 e girer Asus iyi bir markadır. Acer de öyle
Soğutma konusunda asus her zaman daha iyidir ama son dönemlerde hp hem fiyat performansta ve tasarımda hemdesoğutma da kendini çok geliştirdi
asusun üstüne tanımam bilgisayar konusunda hem görünüş hem teknik özelikleri harika resmen
Yıllardır HP kullanıyorum memnunum
Lenovo ve Asus Oyun Bilgisayarıdır.
Oyun canavarı olan MSİ 😎
Lenovo bana göre en iyisi
Mac en iyisidir herhalde
En çok onun methini duydum çünkü
Olmadığı için bilmiyorum
Dell şarjı da uzun gidiyor.
Dell olarak iyi bence
lenova çok memnunum
Hayaller macbok gerçekler HP 😄
Güvenlikten dolayı MacBook