MSI ve excalibur serileri. Apple serisi gerçekten çok iyi ama maalesef her bütçeye hitap etmediği için birçok insan muadillerine bakabiliyor. Şahsen Apple için verilebilecek bütçe ile birçok iş görebilecek PC bulmak mümkün. Tabi ki bu fikrim eleştirilebilir. Apple kötü demiyorum yanlış anlamayın bu konuda linç etmeyin :))
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Monster
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
apple disinda hepsi ayni zaten intel, amd ciplerini kullaniyor windows isletim sistemi kullaniyor sadece yazilimsal olarak 0 ve 1 kodlayamaya basladigi andan itibaren islemci goruntu islemcisine hp, acer, monster yaziyor iste o kadar... onemli olan kullandigi çipin nanometrik litografi teknolojisidir cpu ve gpu olarak gerisi markaya verilen paradir..
Kesinlikle Apple. Özellikle M1 çipler çok güzel. Yazılım ile uğraştığımdan işimde veya günlük yaşantımda çok fazla kolaylık sağlıyor. Ayrıca diğer Apple cihazları ile bir ekosistem oluşturması muazzam derecede fevkalade. 🤩🌸
Monster servis ve bakım garantileri konusunda oldukça iyi müşteri dostu bir firma. Ben ekipmanlarımda da Monster'ı tercih ediyorum. Herhangi bir sorun olunca onarmaktansa yenisini gönderiyorlar hemen.
Önemli olan marka değildir önemli olan işlevidir. Toplama bilgisayarı hep tercih ederim. Sistem tercihlerini hep ben yaparım… Marka bilgisayardan daha performanslı daha güçlü sistem kurarım.