İnternet & Teknoloji Kardeşim saatlerce bilgisayar başından kalkmıyor ne yapmam lazım? internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapmam lazım laf dinleyen anlayan biri değil Güncellemeler+1 yıl sizin vereceğiniz tavsiyenin... Kardeşim saatlerce bilgisayar başından kalkmıyor ne yapmam lazım? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Tintantini Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Bilgisayarın ekranını kırılmış ekran yap ve sen mi kırdın diye cevap ver. PC yi alıp sakla. 1 13 Yorumla Tintantini +1 yıl Duvar kağıdı olarak ayarla 😃 Yorumla Tintantini +1 yıl Ne var tavsiyede? Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Çok berbat Yorumla Tintantini +1 yıl Kullanıcı adından belli zaten nasıl birisi olduğun. Bizde o yüzden ciddiye almadık seni:* Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl öpücük atma gece gece Yorumla Tintantini +1 yıl Sabah sabah olmaz uyuyorum ben yha Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl uyuma dur Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl ben de seni öpeyim😘 Yorumla Tintantini +1 yıl Hayır 🤦♀️ Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Şimdi uyuyabilirsin.. sabah beni öperek kaldırır mısın 8 gibi telkrar Yorumla Tintantini +1 yıl Avucunu aç bir şimdi Yorumla Tintantini +1 yıl Dilini dışarı çıkart ve eline ilet geri yap 👍 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Tuzlu bir tat aldım Yorumla
777ely Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ayna taktigi sen de onun sevmedigi onaylamadıgı bir seyi ısrarla yap o zaman anlar 1 2 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Onun kimseyle işi olmaz Yorumla 777ely +1 yıl Kabloyu kes ne asosyal biri ya Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hitler ol. Kan ve harp çıkar. 2 4 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl onu tanısan bunu tavsiye etmezdin keşke tek tokatla halledebilsem Yorumla HanOtagı +1 yıl Aklın bittiği yerde şiddet başlar.. Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Sus faşist Yorumla HanOtagı +1 yıl Nein nein. Yorumla
nazliiilii Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Ona ilerde hayatsiz bi insan olacağı ve hiçbir zaman başarılı bi insan olamayıp ezik bir insan olacağı hakkında zorbala belki yola gelir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilgisayarın ekranını kırılmış ekran yap ve sen mi kırdın diye cevap ver. PC yi alıp sakla.
Duvar kağıdı olarak ayarla 😃
Ne var tavsiyede?
Çok berbat
Kullanıcı adından belli zaten nasıl birisi olduğun. Bizde o yüzden ciddiye almadık seni:*
öpücük atma gece gece
Sabah sabah olmaz uyuyorum ben yha
uyuma dur
ben de seni öpeyim😘
Hayır 🤦♀️
Şimdi uyuyabilirsin.. sabah beni öperek kaldırır mısın 8 gibi telkrar
Avucunu aç bir şimdi
Dilini dışarı çıkart ve eline ilet geri yap 👍
Tuzlu bir tat aldım
Ayna taktigi sen de onun sevmedigi onaylamadıgı bir seyi ısrarla yap o zaman anlar
Onun kimseyle işi olmaz
Kabloyu kes ne asosyal biri ya
Hitler ol. Kan ve harp çıkar.
onu tanısan bunu tavsiye etmezdin keşke tek tokatla halledebilsem
Aklın bittiği yerde şiddet başlar..
Sus faşist
Nein nein.
Ona ilerde hayatsiz bi insan olacağı ve hiçbir zaman başarılı bi insan olamayıp ezik bir insan olacağı hakkında zorbala belki yola gelir
boş ver kalkmasın 1 kere geliyor dünyaya
Bilgisayarı sakla vjvjvjvjc