Hep ışığı yaktığında uyanıyorum ya da uyuyamıyorum kapanana kadar, seste yapıyor. Işığıda kapatsam bile açıyor sinirlenip.
Hep o sabahçı olunca en kötüsü ne akşam uyutur nede sabah (1-2 saat önceden beni uyandırıyor) her seferinde oturma odasına koltuğa geçiyorum öylede uyuyamıyorum tam daldırıncada kalkmam gerekiyor çok kötü 6 saat bile uyuduğum yok onun yüzünden. Vicdansız biliyor birde beni uyandırdığını yinede anlayış ya da acıma duygusu sıfır.
Hep o sabahçı olunca en kötüsü ne akşam uyutur nede sabah (1-2 saat önceden beni uyandırıyor) her seferinde oturma odasına koltuğa geçiyorum öylede uyuyamıyorum tam daldırıncada kalkmam gerekiyor çok kötü 6 saat bile uyuduğum yok onun yüzünden. Vicdansız biliyor birde beni uyandırdığını yinede anlayış ya da acıma duygusu sıfır.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Günde 4-5 saat uyku insan için yeterlidir. Sen 6 saati beğenmiyorsan bebeğem 😏 4 saat uyurum fazlası değil
Yetmez en az 6-8 saat gerekiyor deniliyor ve benim işim ağır her gün eve sakat gibi geliyorum sanki dövdüler her yerim acıyor. Evede yürüyorum işede oda yoruyor bana daha çok uyku lazım.
Ama kardeşim tabi sıcacık arabasına binip 5 dk işe varıyor ve bir sabahçı bir öğleci bir gececi derken o geç yatsada sorun yok ben devamlı erken çalıştığım için hep erken yatıp erken kalkmam gerekince hep uykusuz kalıyorum sonradanda alamıyorum
Sana yalan söylemişler. Günde 4-5 saat uyurum. 10 günde 1 falan 8 saat uyurum
Kimse bir şey söylemedi internette araştır bak öyle yazıyor hep.. ama sen farklısın ben farklı hem bazı faktörlere göre değişir benim fazla dinlenmeye ihtiyacım var zaten dediğin gibi yeterli olsada bile bana yetmediği için sorunu çözmem gerek
babamın bir atasözü vardır sağlığınız için yeni rakı için
Konuyla peki ne alakası var bunun?
Yatmadan iki duble sek at, bak bakayım nasıl keyifli uyuyorsun
@YahudiJewish sen günah deme dişini öperim
Günah ama kullanmam 😂hem o kafayla kim sonra çalışabilcek?
lakabım 35'lik rakı
kuzucuk senin hayatın da hep çile valla ;( göz bandı tak gözlerine ve kulaklarına da tıkaç takmayı dene, :(
Öyle maalesef ama tanışıyormuyuz böyle dediğine göre? Göz bandı maalesef takıyorum yinede aynı ışık geçtiği için geçirmeyen varmısır acaba? Tıkaçta kullanırsam alarmımı duymam işe geç kalırım
Islak tuvalet terligi ile vur ağzına onun
Bu en iyi tavsiye bak😂😂keşke ya
Hehe 😅
Ah ah bir çözüm bulsam keşke çok yoruldum
Kardeşin bencil ve saygisiz
Temiz bir dayak çekmeli ona
Aynen maalesef kimse bir şey demiyor ona düzgün param yokken ben evi terk edesim geliyor onun yüzünden
Ağzına vuracan iki tane düzelir
Keşke keşke
Korkma kız vur iki
O hep üst çıkcak illaki öyle tip maalesef sonu gelmez bunun
taşın. ailene söyle. ya da evlen
Ailem umursamıyor birazından haberdarlar. Taşınmaya param yok yeterince evlenmeyede param yok yeterince ve evlencek kişide yok
peki.
Hayat şartları işte her zaman her şey mümkün değil bende çok kısıtlı fazla şanalı değilim diğerleri kadar
Kapıyı kilitle
Ayrı odam yokki maalesef nerde yatcak sonra ailemde kızcak bana
Ne iş yapıyorsun uyku bandı tak bence
Takıyorum işe yaramıyor ışık yinede gözlerime eliyor maalesef yoksa ışık geçirmeyende varmıdır acaba?
Bilmiyorum ki
Yinede teşekkür ederim