AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Yatip kalkmissin silmen lazim bisey yasamasaydn arkadasliga devam edeblirdn ama yasamissin
bence silinmeli diye düşünüyorum ben neden tutuyor hayatında ki..
bilemiyorum..
Evlendikten sonra kavga ettinizde ilk gideceği yer sevgilinin : ) Silmeye kıyamamis belli yoksa neden tutulsun rehberde?
Silmeye kıyamıyorsa hala ona karşı hisleri vardır o zaman benimle ne işi var. Bu erkekler neden böyle
Doyumsuzlar hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı..
Anlamanın tek yolu var telefonu al eline direk kendin engelle bunu yaparken de yüz ifadesinide kontrol etmeyi ihmal etme 😅
Ben konuşmadığım herkesin numarasını siliyorum, eğer konusmuyorsam onunkini de silerim
Ay bu soru bende nefes darlığı yarattı. Allah aşkına git sevgiline sor evlilik yolundayiz neden hala duruyor diye bir sor bakalim savunmasi ne?
kesinlikle silinmeli sen varken durması saçma silinmediysede demekki unutulamamistir zaten tekrardan buluşup birlikte olmuşlar. sen evlenmeden bu çocuktan kurtul
Evet haklısın
Sevdiğim adam için telefonumu temizledim sosyal medya hesaplarım rehberim herşeyimi oda benim için yaptı ve bence yapılmalı eskiden bitirdiğim insanlar için hayatımdan sildiğim insanlar için sevgilimi üzemem kıskanç görünmemek için susmamalasın.
Tabii ki silinmeli bırakmış ise vardır bir şey illaki
O kızı unutamadan beni hayatına alıp evlenmek istemesi haksızlık ya
Bilmiyorum ya erkekler hep aynı
Ben bırakmam asla numara silerdim
Rahatsız edici bir durum.. şimdilik ses çıkarma evlenince eline alır gözlerinin içine bakarak kendin silersin
Eski sevgilim de evlenmesine rağmen silmemis bende merak ediyorum
Cinsellik yaşamış mıydınız
Birazcık
Çok ileriye gitmemistik ama
Benim erkek arkadaşımla o kız çok ileriye gitmişler :(
Acaba unutamadı mi hala seni kullanıyor olabilir mi neden ayrılmışlar öğrendin mi
gereği olsa zaten yanımda olurdu engelli listemde değil boş kişilik boşa harcanmış zaman.
tabi silinmeli ne gereği var gereksiz adamın bende numarasının işi neee.
Iyi ki eski sevgilim yok. Eski sevgilisi olanlar düşünsün banane
Çocuk belli ki unutamamış, ayrıldıktan 1 ay sonra seninle birlikte olması ayrı bir muamma, kurtul gitsin.
Ben de unutamadığını düşünüyorum
devam niye ediyorsun
Kadın milleti olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Yeni ilişkiden ayrılmış bı insanla ne diye beraber olur bı insan? Demek ki bir ay önce değil baya da görüşmeler yaşanmış.
Biz sevgili olmadan 1 ay önce ayrılmamışlar. Zaten o kızla 4 sene önce ayrılmışlar ve ben en son benimle sevgili olmadan 1 ay önce görüşüp yattıklarını öğrendim.
Hee sorry o zaman kesin ayrıl
Hala yatıyorlardır, ten uyumları vardır. Sanırım boynuzlanıyorsun,
Kişinin görüşüne göre değişir bu durum, bazısına göre normalken bazısına göre kabul edemez bir durumdur. Doğruyu siz belirleyin bence, asıl doğru sizin ne düşündüğünüzde.
Silmelisn mecbursun giden gitmiştir gittiği gün bitmesi lazım ama önemli olan kalbinde bitmesi telefonundan silinmesi değil
Benim erkek arkadaşımın rehberinde duruyor eski sevgilisi?
Onunda silmesi lazım :)
Silmemesi gerçekten bir anlam ifade eder mi
O kıza verdigi bir değerden mi silinmiyor yani numara
Eskiye mazi olmaz aynı şey senin için geçerli olsa sen naprdın die sor yani senin eski sevgilinin numarası olsa nasıl tepki gösterirdin o nasıl karşılık verirdi onu anlat ona
Haklısın bir de gecmiste yatiyolarmış cinsellikleri varmış yani durması cok sacma
Aranızdaki iletişime sevgiye bağlı bişey bu ilerde kız sıkıntı çıkarmicaksa sizde ciddi bi karar alıp yola devam edicekseniz silmesi lazım
Yinede sen bilirsin güvwniyosan mesele yok
Sence bir erkek gözüyle böyle bir eski sevgilisinin numarasını tutması normal mi sağlıklı bir davranış mı
Sağlıklı bi davranış değil bence
Ama aranızdaki özgüvene bağlı bişey bu
Neden silmedigini sorabilirsin. Belki arkadaş kalmış olabilirler dicem ama senden 1 ay önce birlikte olmuşlar yazmışsın. Mantıklı hiçbir cevap veremez buna silmesini istemelisin🥰
Kabul etmem ben duramaz yani mümkün değil yakın arkadaşının bile numarasını sildirdim
Hiç şaşmaz ablam numara varsa hâlâ unutmamıştır
Öyle mi diyorsun canım.. ben de öyle düsünüyorum. Hatta o kızı unutamayıp benimle unutmaya çalıştığını bile düsünüyorum...
Kendimden biliyorum bunu söylerken utanıyorum ama ben de öyle yaptım.
Birisini unutmak için bir başkasıyla konuştum ama gerçekten kendimde değildim ve eximin numarası da duruyodu ☹️☹️
Ama bizim ilişkimiz ciddi evleneceğiz. Senin ki bizim durumumuza göre çok masum..
Ablam biz sevgiliydik siz evleniceksiniz ben bi fark göremiyorum yapan insan evliyken bile yapıyor kalmış ki evlenmeden : )
Yerinde olsam şimdiye söylemiştim bunun kıskançlıkla alâkası yok
Silinmeliydi çoktan canm Senden uzaklaştığı an ona yakınlaşıcaktır
Ama biz evlenicez. Evlenmek istiyor evlilik yoluna girdik
Neden silmediğini sor
Açık açık konuşmalısın çünki evlilik yoluna girdik diyorsun
Telefondan silerim. Fakat önemli olan hafızadan silebilmek. Hafızadan silsemde son 2 hane muhakkak kalır aklımda
Silinmesi gerekiyor öyle yapan biri anca umut verip yarı yolda bırakır bir senle bir onla takilim kafasında
Sil o farketmeden. Farkederse de nerden anladın sildiğimi ona mı bakıyosun rahatsız oldum sildim sen olsan sende silerdin de
Bence çok mantıklı 😄
Şaka mısın ya? İkinizi birden yürütüyor bu şekilde hala nasıl ciddi düşünebilirsin o kişiylede yatıp kalkıyor çünkü kafasında bitirmemiş kalsın köşede bucakta lazım olur misali yine yaparım gibisinden
Kız 1 senedir kendi memleketinde oraya dönmüş yani görüşemiyorlar biz de 1 senedir sevgiliyiz zaten. Ama buna rağmen hala kızın mumarasını tutuyor işte
Silinmeli silmeyenler yedekte tutanlardır kimse aksini iddia etmesin :)
Benimle evlenecekken neden o kızı yedekte tutar ki
Bence sen direkt sevgiline yeni numara aldır, sevgilin numarayı silse ne değişir zaten kızda da vardır onun numarası.
Sil tabi durdugu kabahat şu an sevgilin bunu ögrense ne yapar veya tam tersi olsa ne yaparsın
Bende değil erkek arkadaşımın rehberinde duruyor eski sevgilisi
Sory. Silmezsi lazım dedigim soruyu ona söyle bakalım ne yapıcak unuttum ayaklarına yalandır haber olsun
Evet kesinlikle unutmamıştır bir erkek yattigi bir eski sevgilisini asla unutmaz bence
Bence hesabını sor sonuna kadar nasıl sorulacağını iyi bilirsiniz kızlar 😂
Silinmeli kesinlikle silmediyse onu yedekte tutuyordur
ne gereği var cidden bana zmanında ne yaşattı bakimde eskim oldu.
Hayır silme ki aradığında tanımadığın numara diye açma olmasın kayıtlı olsunda bilerek açma
Silemesin şekerim sonra pişmanlık hissine kapilirsin tavsiyem ismini değiştir
Saklanması pek sağlıklı durum değil, ilişki bitmişse tüm bağlardan kurtulunmalıdır hanımefendi.
Bence aklının bir köşelerinde hala var kesin sildir o numarayı
Silinmez ise sana kızdığı zaman direk aranır aklında olsun
Kesinlikle silinmeli bence ama engel işine gerek yok çocukça geliyor bana
Kimsenin numarasını silmedim şimdiye kadar gerek görmedim
Silinmeli telefondan akıldan kalpden. Yoksa ayrılık sebebi.
onla halen yatıyor olabilme ihtimalı olabilir gibime geldi
Benimkide hâlâ silmemis amacı ne bilmiyorum:(
Sormadın mi ona
Silinmesi gerek hem de çoktan silinmeliydi❗
Ya bu kadar mı önemli numara alt tarafı. Numara varsa unutamamıştır numara yoksa unutmuştur mu demek illa ki
Karar senin, istediğin açıdan bakabilirsin❗
Silinmeli eski eskide kalmış
Silmiyorsa eskide kalmamış mı oluyor
Silinmeli, bende hiç biri durmuyo
Ne olur ne olmaz dursun. Açlık var, yokluk var.
Aldatıyor büyük ihtimalle
Ooo çok kötü cidden silmesi şart olmuş
Her şeyi silinmelidir
Adı üstünde eski.. yani sil gitsin.
Sil gitsin unutursun bir süre sonra miss 😄
Hayatından sil at fırlat bunu
Oaaa hemen uzaklas ondan, seni aldatir o
Arada onada tıklasın nolcak yükün hafifler
Arayan kişi numarasını kaldırdı engelendi
Eski sevgili ne ya 😂
Ee herhalde silinmeli
silinmemeli
engellenmeli
Hm böyle bir durumda silinmeli tabii ki
Bir daha yaparsa alınma
Eski sevgili olduğu için silinmesi gerekir
Kafada bitirememiş galba ondan kayıtlı
Yolun başında sın yol ver gitsin yoksa çok üzülürsün böyle biri kimseyi mutlu edemez