Öyle erkekten hayır gelmez ben senin yerinde olsam geçmişte yaptıkları yüzünden yol verirdim zaten onu geçtim hâlâ kızın numarası duruyor demek ki onun için bir önemi var bence böyle bir ilişkiyi sürdürmenin bir anlamı yok böyle birinden ne sana sevgili olur ne eş olur ne baba olur bence yol ver gitsin çünkü çok boş birine benziyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ben de o kıza değer verdiğini düşünüyorum. Sadece cinsellik için 500 km ötedeki eski sevgiliden medet ummaz sonuçta
En İyi Cevaplar
Bende silmem çünkü gerçekten uzun ilişki yaşayıp saygı çerçevesinde ayrıldıktan sonra o insan a sadece sevgin bitiyor saygın ve dostluğun kalıyor ben ilişki yaşadığım kişiyle aynı zamanda en iyi dost olduğum için değer kalıyor ama his yok. Böyle düşünmeyen çok insan var ama bende durum bu.. eski sevgilime karşı bir hissim beklentim ufacık birseyim kalmadığı için sadece insan olarak değer veririm bundan dolayı da aldatma olarak görmem.. Eğer karşı tarafında eski sevgilisi ile bir dost bağı kaldıysa buna inandiysam sorun etmem
04 Yorumla
Soran+1 yılAma şöyle bir durum var kızla cinsel hayatları varmış buna rağmen nasıl dost kalınır? İkisi de birbirine dostane bakamaz ki geçmişte yatmışlar çünki
Soran+1 yılErkek beyninin pek böyle çalıştığını sanmıyorum...
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEski sevgilinin numarasını silmek, geçmişteki acı veren bir ilişkinin ardından yeni bir sayfa açmak için yapılabilir. Ancak numarayı saklamak, ihtiyaç duyulduğunda eski sevgiliyle iletişim kurma imkanı sağlayabilir. Ayrıca, bazı insanlar eski sevgilileriyle arkadaş olarak kalmayı tercih eder ve bu durumda numarayı silmek yerine saklamak daha uygun olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma aralarında geçmişte yatma kalkma olayları da var? Sence sadece arkadaş ilişkisi olabilir mi hiç sanmam...
+1 yılEski birinin numarasını neden kalır ki
45 Yorumla
Soran+1 yılHala sevdigi icin olabilir mi ki
- +1 yıl
Hala seviyorsa neden eski?
Soran+1 yılEskiyse neden numara duruyor?
- +1 yıl
Bence aklının bir köşesinde bitirmemis onu.
Soran+1 yılKatılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılHerkes soruyu yanlış anlamış. Bbana göre çok yanlış bir hareket bu ne münasebet yani? Sen bunu nasıl kabul ediyorsun? Silmemekteki niyeti ne sordun mu? Bir erkek neden silmez numarayı?
23 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de bunu anlamıyorum. Neden silmez acaba rehberinde olduğunu unuttuğu için mi yoksa kızı unutamadığı için mi
- +1 yıl
Hayatım rehberindr olduğunu unuttuğu için falan değildir o ihtimali geç bir kere sana biylr olduğunu söylese bile asla inanma. Ben seni şüphe ettirmemek için demedim ama iki ihtimal var
Ya kız hâlâ da aklında ya da onu cepte tutuyor senle bitse bile onla görüşür.
En düşük ihtimal umurunda olmaması. Ama boylr bir şey yok benim başıma geldi. Eski sevgilim aklı bendr olduğu icin numaramı silmemeis başkası olmadina rağmen .
- +1 yıl
Onunla bu konuyu mutlaka konuş. Bence çok yanlış karar senin. İleride üzülme. Allah hayırlı etsin inşallah vereceğin kararı amin
+1 yılDuyguları var mı yok mu bilemem ama ten uyumunu yakaladıkları kesin. Arada yanına gidip işini görmek için numarasını silmiyor bence. Ciddi ilişki içindeyseniz bunları konuşmak gerek. Kıskanç gibi görünsen ne olacak? Her şeyin farkında olduğunu dile getir. Tepkisine göre yol izlersin
19 Yorumla
Soran+1 yılKız kendi memleketinde aralarında uzaklık var. Öyle gidip de bir işimi göreyim diyecek kadar ulaşılabilir degil kız
Soran+1 yılBenim kafamı da en cok bu karıştırıyor zaten. Sadece cnsellk olsa oyle tutuyor diyecem ama araya mesafe girmesine ragmen silmiyorsa bir gönül bağı var gibi bence
- +1 yıl
Gönül bağı olduğunu düşünmüyorum ya. Öyle olsaydı yoluna onunla devam ederdi seninle değil. Ama eğer yanılıyorsam yani duyguları hala bitmemişse ben ilişkimi bitirirdim
Soran+1 yılBen içinde bir yerde kalbinde tam olarak bitiremedigini düsünüyorum. Cünkü sadece cnsellik icin arasında bin km mesafe olan bir kadından medet umulmaz diye düsünüyorum haksız mıyım? Mantıklı düsündüğümüzde bu anlamdan başka bir anlam cıkaramıyorum. Yani sadece cinsel cıkar gibi basit bir sebep yok gibi
- +1 yıl
İlişkinin içinde olan sizsiniz elbette daha doğrusunu siz bilirsiniz. Ben detayları bilmiyorum o yüzden farklı fikirler oluşuyor. Açıklamada bahsettiğin kız sevgili olduğunu yazmışsın. 4 sene geçmesine rağmen yine birlikte olmuş ortada güven var bir kere. Erkeklerinde içinde hop diyip her önüne gelenle yatmayanı var. Güvendiği insanla birlikte olmak isteyeni var. Bence o kızda güven, ten uyumu yakalamış. Bunu bulmak zor bazıları için. O da bulduğunu kaçırmak istemiyor.
Sevdiğini düşünüyorsan niye birlikte değiller?
En güzeli sevgilinle herşeyi konuşmak.
Gizlice kızın numarasını haber vermeden sile de bilirsin. Ne olacak kii😁
Soran+1 yılBazen bir ilişkinin sürmesi için sadece sevmek yetmez. Ben onların ilişkilerinin içlerinin detaylarını bilmiyorum. Sonuçta başkasını sevip de başkasıyla evlenen çok adam var ortada. Onu seviyorsa kesin onunla olacak sevmiyorsa onunla olmayacak diye bir genelleme yapmak zaten doğru olmaz. Çünkü şartlar neyi gerektirirse insanlar onu yaşar ve kalbe de söz geçmez. Sevseydi onunla birlikte olurdu zaten demek çok mantıklı gelmiyor bana. Çünkü gerçekten o kıza karşı hiçbir şey ufacık bir şey bile hissetmiyor olsa cnsellik bile düsünmez. Alt takımlarda işi bitmeyenin gönülde de tam işi bitmemiş olur ya zaten.. bir kadın olarak beni anlayacağınızı düsünüyorum..
- +1 yıl
Seni anlıyorum. Dediklerine kısmen katılıyorum tümüyle değil. İlk önce evet sevip kavuşamayanlar var doğru. Ama ben onların çoğunun sevgisinden şüphe ederim bu ayrı konu. Sevgilinle o kız arada kaçamak yapabildiklerine göre ortada ne tür engel var devam etmemeleri için? Ben buradan bakınca sevgilinin istediği zaman birlikte olabileceği cepte olan bir kız görüyorum açıkcası. Ayrıca erkekler duygu oluşturmadan da cinsellik yaşayabilir gayet. Sadece içinde az da olsa duygu olunca daha cazip oluyor. Sen o kıza olan duygularının bitip bitmemesini öğrenmek istiyorsun ama sevgilinin seni başka kadınlarla aldatma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorsun hiç. Dediğim gibi kıskanç görünürüm düşüncelerini kenara koyup
sevgilinle açık açık konuşmalısın. İlişkilerde dozunda kıskançlıktan normal bir şey yok zaten. Konuş onunla kızın numarasını sil gerekirse ayrılmayı göze al. Emek vermişsin bitirmek çok zor olur anlıyorum ama evliyken aldatıldığını öğrenip boşanmaktansa sevgiliyken öğrenip ayrılmak daha kolay olmalı
Soran+1 yılErkekler duygu olmadan cinsellik yaşıyorlar burada sorun yok ama bu kız eski sevgilisi ya hani zamanında birbirlerini sevmişler ya o yüzden diyorum. eski sevgilisi ile yatmak istemesi alelade gecelik bir kadınla yatmak istemesinden daha farklı bir olay. İçindeki duygu kırıntıları bile unutmasına yardımcı olmaz işte olay bu. İçinde duygu kırıntıları olmasının sebebi de geçmişte kızı sevmiş olması duygusal bir bağ olmuş olması cinselliklerindeki uyumu sevmesi gibi gibi.. benim şu an başka kadınlarla aldattı mı aldatır mı buna dair bir şüphem yok eski sevgilisiyle alakalı kafama taktığım böyle bir durum var ve bu durumu erkek arkadaşımın kıza karşı hiç duygusal hissi yoktur düşüncesiyle bağdaştıramıyorum. Kafamda taşlar oturmuyor cinsel heyecan için taaa eski sevgiliye kadar gitmez bir erkek hele ki aralarına yollar mesafeler girmişse. Gerçekten düşünüyorum da sadece cinsellik için ondan bu kadar uzakta olan bir kadının numarasını silmeye kıyamaması ona içten içe verdiği bir değeri de gösterir. Galiba ben iyice aydınlandım..
- +1 yıl
Seninde ihtimallerinin olasılığı yüksek ama aşağıdaki yorumlarda bunu yazmış olmalarına rağmen sen onları da kabul etmiyorsun. O yüzden sana farklı ihtimallerin olduğunu yazmıştım ama benimkini de kabul etmiyorsun. Seni bu konuda anlayamıyorum. Neyi duymak istediğini çözemeiyorum. İlişkinle ilgili soru işaretleri fazla
Evlilik gibi ciddi bir şey düşünülen bir ilişkide her şey konuşulmalıdır. Son dakikaya bırakınca ya mecbur kalıp evleniyorlar sonra sorunlar kavgalar kendinize yazık etmeyin karar vermek kolay herşeyden önce ne istediğini bilirsen burada bu soruyu sormaya gerek bile duymazdın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEski kız arkadaşıyla "cinsel" nedenlerle silmek istemediği ve elinde tutmak istediği ortada. Şu an hayatınızda olması ve evlenecek olmanız bu tutumların önüne geçemez, karakteristik bir durumdan dolayı evlenseniz bile aldatılma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden bin km uzağındaki kızı cinsel nedenlerle elinde tutmak ister bir erkek. Daha kolay ulaşılabilir kadınlar dibinde varken
Cevap sahibi+1 yıl''Erkekler bir kadınla yetinemez'' diye bir söz var burası için geçerli.
Soran+1 yılTamam da kız ulaşılabilir bir noktada degil. Erkekler bir kadınla yetinemez lafı sadece eski sevgililer için geçerli degil. Strafında beni aldatacağı dolu kadın bulur. Buradaki sorunu anlatabildim mi? Zaten birbirlerini unutmak için araya mesafe, yıl, zaman girmiş ama halen o numara tutuluyor burada sadece cnsellik dışında bir gönül bağı da var çok net. Kendimi kandırmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBaşıma gelenlere dayanarak, "zihninizde" ne olduğunu açıklıyorum, aldatılacak olan sizsiniz, mutluluk
Cevap sahibi+1 yıl*zihninde *mutluluklar
Tutup da ben hayatındaken ararsa ve o numara engellememişse zaten ayrılma sebebi olur benim için. Biriyle ilişkiye başlayınca engellenmesi taraftariyim. Açık kapı bırakmaktır bu aksi takdirde çünkü
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenle tanışmadan önce bile buluşup beraber olmuşlar seneler geçmesine rağmen. Bu sevgi değil ama ten uyumları var ki birbirlerinden o yönden kopamamışlar. Yoksa silerdi. Benim de ciddi ilişkim var adı sanı dahi geçmiyor. Rehberinde tutuyorsa görüşme düşğncesi var demektir. Git konuş silmiyorsa ayrıl bacım
07 Yorumla
Soran+1 yılİşin kötüsü biz tanışıyorduk o sıralar sadece flört sürecindeydik daha adını koymamıştık
Soran+1 yılO zaman diliminde de gitmiş beraber olmuş kızla
Cevap sahibi+1 yılSen baştan neden böyle bir şey yaptın ki? Flört flörttür zaten ilişki içerisinde oluyorsun resmen aldatmaktır bu. Sevgilini sen daha iyi tanırsın ama dıştan gözle hiç mantıklı karşılamıyorum bu durumu
Soran+1 yılBen bunları yeni öğrendim
Cevap sahibi+1 yılKim bilir neler sakladı daha
Soran+1 yılAllahtan kız kendi memleketine dönmüş burada seğil 1 senedir görüşemiyorlardır
Cevap sahibi+1 yılValla bilmiyorum otur konuş sildir asla kabul etme sonradam sorun yaşarsın
Bak aşağıda verdiğin cevapları da okudum ona göre yapıyorum bu yorumu, gerçekten hayır gelmez git ayrıl seni aldatır bu net, gider yatar o kızla tekrar. Heba etme kendini gençsin, güzelsin. Hatta direkt engelle biri gider biri gelir. Zaten sen onu bıraktığında geri o kıza koşucağından eminim.
10 YorumlaSilah zoruyla rehberde tut demiyorlar sevgiline ve kıskanç değilsin sen sil dediğinse kıskanç olmuyorsun eski sevgilisini unutamayıp yeni ilişki yapmaya çalisan beta bir erkek senin sevgilin asko evlenmeyi düsğnme o adamla daha iyileri ksrsına çıkar toxic iliskide kendimi yıpratma seviyorsan da biraz aşk acısı çekeceksn yazmaya kolay ama değecek onu terk etmene sağlıklı ilişkilerde mutlu ol ;33
10 Yorumla
+1 yılTabiki silinmeli. Adı üstünde “eski”. Numarasını silmiyorsa hala bitmemiş bir şeyler olabilir, bu konunun üzerinde durmalısın. Sonradan pişman olma
10 Yorumla
+1 yılBunu senin görmen bile anormal bence. İlişkinizin ciddi olduğunu farkettiği an kendisi silmeliydi. Zaten 1 yıllıkmış. Evet uzun süre ama bence evlenmek için çok erken zaten. Hele ki baskıcı görünmek istemiyorum vs falan saçma bence ya. Ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım. 1 yıl olmuş, ciddiyiz diyoruz sen hala nasıl numarasını silmezsin diye sonrada ayrılırdım. Aynı şekilde sen eski sevgilinle yatmış olsan ve numarası sende kalsa senin gibi düşünür müydü?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok saçma. Unutmuştur diyen falan oluyor ama kesinlikle bilerek tutuluyor. Benimle yola devam etmek istese bile eski sevgilisinden umduğu bir şeylsr var gibi
Saçma bir durum. Eğer eskiyse ve ciddiyseniz artık silinmeli. Bazı erkekler bende dahil normal bittiyse ilişki dikkat etmem buna aslında, lakin ciddiye gidiyorsa silerdim.
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir de cinsellikleri de varmış
Soran+1 yılSilmediyse ne düşünmem gerekir bir erkek mantelitesine göre ne demektir bu
- +1 yıl
Hayır lütfen böyle düşünerek kendinizi üzmeyin. Tekrar diyorum. Bende bu konularda dikkatsiz biriyim, yani rehberde birçok numara var ve kalmış olabilir, ilgilenmemiş düşünmemiş olabilir bu sadık olmayacağı anlamını taşımaz elbette. Burada kararı size bırakmak istiyorum, siz deneyimleyeceksiniz veya kadınlardan bilgi rica etmelisiniz.
Soran+1 yılBen bir erkeğin yattigi bir eski sevgilisini unutabileceğini numarasını rehberde unutabileceğine asla ihtimal vermiyorum :) bu çok toz pembe bir düşünce olur maalesef. Gerçekleri duymak ya da düşünmek acı gelse de gerçekler iyidir
- +1 yıl
Güçlü, mantıklı bir kadınsınız. Aşkı gerçekten düşünmek istemediğim için bazen olabilir gibi bir cevap vermek istedim. Mesela ben 2 ay önce kız arkadaşımdan ayrıldım lakin numarasını yeni sildim, silmeyebilirdim ya da bu süreçte biriyle tanışabilirdim. Çok derin düşünmemek istiyorum, aşk konusuna uzak olduğum mantıkta değerlendiriyorum konuyu.
Soran+1 yılErkek arkadaşımın o kızı silmemesinin bir nedeni var ve o neden de cok masum degil bunun bilincindeyim. Kendimi kandırmak aptallık olur sadece kendim için en doğru kararı vereceğim
- İnternet & Teknoloji konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için bir değeri veya bir anlamı yok çünkü bittiği için hiçbir mana ifade etmez, silse de dursa da fark etmez, iletişim kurulmadığı sürece sorun yok
06 Yorumla
Soran+1 yılCinssllik yaşanmış olsa bile mi
- +1 yıl
Burada ne yaşandığından ziyade benim hayatımda olan partnerime güveniyor muyum güvenmiyor muyum? Bana sadık mı değil mi olmalı bence sonuçta günümüzde herkes herkesle bir şey yaşıyor bunu şahsen tasvip edip onaylamazsam da bu böyle ne yazık ki bugün farz misal Merve Ali’ye vermez ama Ali verecek olan Ayşe’ye gider artık sevgi aşk hikaye günümüzde alan da memnun veren de memnun
Soran+1 yılE o zaman benim erkek arkadaşım eski sevgilisinin numarasını tutarak verene gitmeyi mi tercih ediyor ya da edecek çıkarımını mı yapmak lazım
- +1 yıl
Partnerine güvenin varsa eğer yapmayacağına dair inancın tam ise bence çokta önemseme yoksa elbette ki büyük sıkıntı ama seninle nişanlandığına göre sana yamuk yapacak kadar aptal değil sanırım yoksa niye senle bir yola baş koysun ki
Soran+1 yılNumarasını tutuyor olması zaten başlı başına güven kırıcı bir olay geçmişten halen medet umar gibi oluyor. Aralarında cnsllik geçmeseydi çok takılmazdım numara olayına ama bu çok farklı bir durum. Kızı unutmak istemediğine yönelik bariz bir belirti bu
- +1 yıl
O zaman onunla konuş ve silmesini söyle ona yoksa bu şekilde sana daha fazla güven sorgulatması yaptırtır buda her ikiniz içinde çok üzücü ve yıpratıcı olur
+1 yılNumarasını neden silmedigini guncellemende yazmışsin aslında, bu durum sizin ikiskinizin senin düşündüğün kadar ciddi olmadığını gösteriyor, ya da seninle ciddi olsa dahiz başka tatlardan vazgecemeyecegini
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmişte kalmış. Ama bu o demek değil ki, hep öyle kalır. Erkek milletine güven yoktur. Sen bence düzgün dille sıkmadan konuş, benim için silmen daha iyi olur yine kendin bilirsin de. Eğer silmezse ya da koruyup falan ederse geçmiş olsun. ✨
00 YorumlaSilinmesi iyi olur benimde hiç biri durmuyor ne gerek var bitmiş gitmiş ama silmeyene de sil denmez belli ki iletişimi koparmak istemiyor ancak çok tutulursa silmem görüp açmamak için ama o dönemde engel atarım her şartta gereksiz ya
02 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgilimin numarayı silmemesi o anlamama mi geliyor
- İnternet & Teknoloji konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılYani bence normal ya. Mesela ben rehberime hiç dikkat etmeyen biriyimdir. Kesin eski sevgilimin numarası da duruyordur. Kötü ayrılmamışsak kalmasında bir mahsur yok bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte yatmis olsalar bile mi normal
+1 yılSilinmeli madem kafada siliniyorsa
numarası niye duruyor saçma ötesi30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızım sen iyi misin? tabiki de silmelisin o adamı hayatından gerçekler bariz ortada karşına çıkmış bir işaret var önünde onu silmen için ne duruyorsun kanım dondu resmen böyle şey mi olur sakın ezdirme kendini
13 Yorumla
Soran+1 yılAma kızla görüşmeleri yok. Aralarında uzak mesafe var sadece numarasını silmemiş :(
Cevap sahibi+1 yılSilmemesi bile bir şey belki de görüşüyorlar senin haberin yok
Soran+1 yılArada şehir mesafeleri var kız kendi memleketine dönmüş. Görüşme ihtimalleri yok olsa bunu mutlaka bilirdim en azından bu yönde şüphelenirdin
Sen ne kadar sabırlısın ben olsam telefonla beraber onun kafasınıda silerdim
10 Yorumla
+1 yılBen yanlış anlaşırım diye eski sevgilimden bahsetmiyorum takip etmiyorum, ve telefonumda eski sevgilimin numarası da yok eğer rehberinde eski sevgilisi var ise hala görüşüyor olabilirler ben senin yerinde olsam zarf atardım tepkisine bakardım sonra ya yola devam ederdim ya da yoldan dönerdim
00 Yorumla
+1 yılElinde gördüğü için olabilir mi? Geçmişte takılmış işte diyor ki gene yaparım falan ama işte gerisi kafa yorucu işler
08 Yorumla
Soran+1 yılYa tamam da ben varım artık evlenicez. Niye geçmişten medet umsun ki
- +1 yıl
Erkeksi ego işleri onlar. Bi de gördüğünde videoyu ne dedin merak ettim?
Soran+1 yılNe videosu?
- +1 yıl
Eski sevgili ile cinsel yakınlaşma olmuş bu bi artık cepte gormedir. Bazen gene ayar çeker cinsel ilişkiye girerim diye düşünüyor
Soran+1 yılKız uzakta kendi memleketinde yalnız. Sadece cnsel amac için kullanacağı kendi dibinde baska kadınlar bulur zaten. Neden 500 km ötedeki kızı tekrar istesin bunın icin sacma degil mi? Eğer zaten bu düsünceyle arasında kilometreler olan kızın numarasını tutuyorsa bunun aklı fikri o kızda kalmış demektir bu da unutamamış demektir.
- +1 yıl
Karşıdaki kızı cepte gördüğü için olabilir mi? Sonuçta 1 kere seks yapmışlar. Bi daha olması için bi engel yok
Soran+1 yıl1 daha olması için çok engel var. 1. si ben varım. 2. si aralarına zaman ve uzaklık girmiş. Sadece cnsellk icin uzak diyarlardaki bir kız tercih edilmez mantıken sacma zaten. Ama alt takımlarda yeri bitmeyenin gönülde de yeri bitmedigi icin evet o uzaktaki kızdan medet umar. Dibindekilerle degil taa uzak diyardaki kızı arzular, özler demek oluyor. Bunun altında sadece cnsellk olsa keske ben daha fazlasının oldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
Özelden yazar misin bana kimse görmesin istersen konuştuklarımızı
Eski sevgilimin telfnmda numarasının ne işi var yani olmuş bitmiş şey silerim direk.
Sevgilim olan kişinin de telefonunda olamaz ne amaçla duruyor yani bitmiş sonuçta büyük arıza çıkartırım00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLazım olur diye bir kenarda bırakmış bak benim sevgilim beni aldattığı kızla evlendi numaramı silmemişti biliyordum evlendikten altı ay sonra beni aradıııııııı …… açmadım numaramı değiştirdim iyi düşün derim
05 Yorumla
Soran+1 yılYani halen aklında o kız vardır ondan tutuyordur diyorsun
Cevap sahibi+1 yılYa belki senle olmaz tekrar ona dönerim lazım olur kenarda dursun hesabı erkekler çok değişikler gerçekten aklı ondadır demiyorum ama işte bırakıyorlar başka açık kapılar
Soran+1 yılBu çok saçma ya. Biz evlilik yolundayız neden o kıza kapıyı açık tutmak istesin ki. Unutamadığı icin olabilir mi bence kesin öyle
Cevap sahibi+1 yılKuzum diyorum yaaa sevgilim evlendi numaramı silmemiş 6 ay sonraaaa yoklama yapıyor beni aradı diyorum sen onunla açık konuşşşş
Cevap sahibi+1 yılŞaşırtmadı ayrıl sil direkt
+1 yılKatiyen saygısızlık bir gün olurda geri dönerim diye silmemiş
11 Yorumla
Soran+1 yılBenimle bir gelecek planı yaparken bile böyle düsünüyorsa zaten bu o kızdan hiç kopamamıştır...
+1 yılTamamen bittiyse siler ama sevgisi ilgisi ve konuşmak istiyorsa silmez büyük ihtimalle konuşuyordur onla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 ay önce görüşüp sonra sizinle sevgili olması bilmiyorum yani sanki eski sevgilisini unutamamış o yüzden sizinle sevgili olmuş gibi sevgiliykende eski sevgilisiyle görüşebilir numara silinmeli siz bunun sebebini öğrenin
00 Yorumla
+1 yıl4 sene önce ki sevgiliyle nasıl sizden 1 ay önce birlikte oluyor? Bu iş biraz tehlikeli gözüküyor, sevgiliniz bağını kesememis bu kızla hala.
00 Yorumla
+1 yılSilmesi lazım aslında belki de arkadaş kalabilmişlerdir
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte yatmişlar ama
+1 yılilmiyorsan hala kafa orada demektir bu da seni meşgul eder sürekli
022 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım silmemiş eski sevgilisini ben değil
- +1 yıl
ee sen bunla hala sevgilimisin töbe ya
Soran+1 yılSadece numarasını silmemiş başka bir şey yaptığı yok en azından şimdilik
- +1 yıl
tamma ya sinir oldum nasıl bi ilişki yaşıyrusnuz ergen misiniz
Soran+1 yılErgenlikle ne alakası var? Bana göre de silinmeli zaten sadece bu adam silmeyerek ne yapmaya çalışıyor diye sordum belki de rehberinde hala durduğundan bile haberi yoktur?
- +1 yıl
sen silmediğini bildiğin halde neden hala onunlaısn diyorum bende.. ergensin işte bekleditn var
Soran+1 yılBen de diyorum ki numarasını silmediğini gördüm beraber onları üst üste gördüm demiyorum. Sadece numarası duruyor. Sana göre bir erkek eski sevgilisinin numarasını silmiyorsa halen ona aşık demek sanırım öyle mi?
- +1 yıl
sen yedeksin demektir mutlu oldun mu
Soran+1 yılBen mi yedegim yoksa o kız mı? Çünkü biz evlilik yolundayız evleneceğiz yani
- +1 yıl
senden önceki de evlilik yolundaydı öyle düşün
Soran+1 yılHayır onunla evlilik yolunda değillermiş ki
- +1 yıl
sen buna inandın ve eski sevgilisinin telefonunu silmemiş engellemmeiş hey yavrm hey
Soran+1 yılSence bir erkek neden böyle bir eski sevgilisinin numarasını silmez unutamadığı için mi. Erkek gözü ile bakamadığım için soruyorum lütfen yardımcı ol
- +1 yıl
söylüyorum da işine gelmiyor sanırım... unutamamış ve yedekte bi yazsa konuşsa snei postalıcak
Soran+1 yılVay a... mk o kadar o kız kıymetliyse ona evlenme teklifi etseymiş o zaman benimle ne isi var...
- +1 yıl
onu sevgiline sor ammkk bana niye diyorsun.. kızı düşünüp senimle seks yapıyorsa peki
Soran+1 yılYapar mı öyle bir şey erkek kafası öyle yapar mı yani
- +1 yıl
anasını bile ağlatır
Soran+1 yılAdamın Düşüncelerine de müdahale edemeyiz ki düşünmek istiyorsa zaten düşünecektir...
- +1 yıl
elbette edemezsin belki de sende düşünüyor olbilirsin.. ama işte telfosn silmemekten vuraya kadar gelebilir bir durum. olay bittiyse biter ne o sülük gibi ya
Soran+1 yılYa bence de silinmesi gerekiyor numaranın hem kız zaten kendi memleketine dönmüş gitmiş halen silmemesindeki amaç ne yani benimle yeni bir hayat kuracak sonuçta
- +1 yıl
bunu ona sor ya şaşkın mısın şapşik misin
Sen ne diyorsun hayatım benim ablamın eşinin telefonunda eskisininn resimleri bile var
03 Yorumla
Soran+1 yılOha Ablan ne yapıyor peki bu duruma
Soran+1 yılCok kotu ya
+1 yılTelefondan silinse ne yazar gönülde silinmedikten sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılGönlünden silip silemediğini nasil anlarım
- +1 yıl
Bilmem, herkes bir değildir..
Bence silmesi bişeyi değiştirmez önemli olan kafasında bitirmesi istese her şekilde ulaşabilir 😊👍
02 Yorumla
Soran+1 yılBence kafasında bitirmedi zaten ben o sinyali alıyorum
Evlilik yoluna girildiyse silinmeli. karşı tarafın sana saygısı bu yönde olmalıdır. eski defterler kapanıp yola öyle devam edilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadinlar ne kadar ikiyuzlu cevap vermisler birkac yil once ayni soruyu ben sormustum kadinlarin cogunlugu arkadas olarak kalabilir ne var demislerdi pes.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim olayimda artı olarak eski sevgilisiyle cnsel durumları da var o yüzden kabul edilemez bence
Cevap sahibi+1 yılNe olursa olsun kabul edilemez bence. Sonucta hersey bitmis baskasiyla birliktesin mantiken gorusme ihtimalin olmayan biriyle iletisim kurmak istemez gercekten seven biri
Soran+1 yılO kızı mı hala seviyordur yani
Cevap sahibi+1 yılO kizi sevmeyip kullanmak istiyor da olabilir ama seni senin onu sevdigin kadar sevmedigini dusunuyorum
Soran+1 yılAma şöyle bir durum var kız artık 1 senedir bizim yaşadığımız şehirde yaşamıyor. Yani mesafe var ve buna rağmen silmemiş numarasını. Sadece kullanma amaçlı olsa kız memleketine döner dönmez işi kalmadığı için silmez miydi nosunu
Sildir, bu kıskançlık değil olması gerekeni yapmıyor, aynı durum farklı kişilerde olsa eminim sana baskının alasını yapardı
00 Yorumla
+1 yılYanlis evleniyorsaniz silmesi lazim belki unutmusta olabilir soyleyin
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce yattigi bir eski sevgilisi ama sence unutmuş olabilir mi
- +1 yıl
Yani bilemiyorum ayrılalı kac sene olmus numarası durduğuna göre bir şey vardır
- İnternet & Teknoloji konusunda 754 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmayacaksan artık niye tutasin telefonun da
021 Yorumla
Soran+1 yılNeden tutar bir erkek. Sevgilim neden böyle bir kizi tutuyor unutamadigi icinmi
- +1 yıl
Nedenlerini şunlar olabilir
Unutamadığı için
Ne olur ne olmaz diye numarası bulunsun telefonda.
Ondan hatıra olarak kalsın
Belki tekrar konuşuruz
Belki tekrar bir araya geliriz
Belki özel günlerini kutlamak ister
Belki silmeyi unuttu
Soran+1 yılSilmeyi unuttu komik bir sebep olmuş :d kızla aktif cnsel hayatları varmış geçmişte unutmuş mudur sence
- +1 yıl
Ha o zaman başka.
Cinsel hayat yaşadıysa hayatta unutmaz.
Belki tekrar onunla cinsellik yaşamak için bir araya gelirse diye silmez ya da onunla sexting yapmak için... eski sevgilisiyle neden ayrılığına bağlı bu sebep.
Eski sevgilisinden ayrılalı ne kadar oldu ki
Soran+1 yıl4 sene önce ayrılmışlar ama en son biz sevgili olmadan 1 ay önce görüşüp birlikte olmuşlar.
- +1 yıl
O zaman silmemesi normal.
Soran+1 yılKız kendi memleketine dönmüş ama biz sevgili olduğumuzdan beri aynı şehirde değiller
- +1 yıl
Ama numarası var o da yeter.
Soran+1 yılYani unutamadığı için özlediği için uyumlarını sevdiği için tutuyordur öyle mi
- +1 yıl
Eğer arada konuşuyorsa onunla sende onunla cinsellik yaşamıyorsan ya da Yaşamak istemiyorsan onunl olabilir. ya da belki arkadaş olarak kaldılar.
Soran+1 yılArkadaş olarak kalabilir mi bir erkek önceden birlikte olduğu eski sevgilisiyle
- +1 yıl
Şimdi eğer onu kaybetmek istemiyorsa.
Onunla olurda belki tekrar cinsellik yaşarım umuduyla kaybetmek istemezse
Ama en önemlisi onlar nasıl ayrıldıklarina bağlı bu arkadaşça yoksa ihanet ederek mi
Soran+1 yılKavgalı ayrılmışlar ihanet falan değilmiş ayrılık sebepleri. Ama kavga da öyle büyük bir kavga değil kafa uyuşmazlığı
- +1 yıl
O zaman 4 yıl sonra niye buluştular tekrar
- +1 yıl
Ha belki kız memleketine gitmeden önce son bir defa görmek istemiştir
- +1 yıl
Bunu sevgilinze hiç sormak istemediniz mi neden eski sevgilinin numarasını silmedin diye
Soran+1 yılOnların hikayelerini o kadar detayli bilmiyorum. Ama ben onunla flörtken kız memleketine dönmeden onu son defa görmek istemesi normal mi? Ben varım ya hayatında hem kızı görse ne olur görmese ne olur
- +1 yıl
Seninle mesaj kısmında konuşsak olur mu Muhabbet çok uzadı da..
- +1 yıl
Haklısınız ama sevgiliniz de de biraz suç var bence..
Soran+1 yılZaten onda suç var başka kimsede yok ki...
- +1 yıl
Sende bunu bile bile onunla çıkan
+1 yılCanım ben evli biri olarak yorum yapıyorum ayrıl evlenince anlicaksin ama bunu tecrübe olarak söylüyorum ayrıl yol yakınken pişman olursun geleceğine yazık edersin psikolojik tedavi almak zorunda kalırsın o derece düşün:)
12 Yorumla
Soran+1 yılSizin de mi aynı durum başınıza geldi
- +1 yıl
Bizde sorun eşimde değil ailesi taraftaydi ona rağmen böyle oldu asla dediklerimi kulak arkası etme böyle bir şeyde yüzde yüz ilerde önüne sorun olarak gelecek ayrıl seviyorsan bile ayrıl
- İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılEngellenmeli. 2.5 senedir vazgeçmedi pez venk 😏 yüzsüzz it küpeğe yüz verirsen böyle oluyor
10 Yorumla Bence silinmeli.
O silmemişse sen sil.
Silmeden önce engelleyip öyle sil10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendine saygin olsun ve yol yakinken ayril, cocugun yaptigi saygisizliktan baska bisey degil. Yarin öbürgün cok pisman olursun. Ciddi iliskin varsa sileceksin abi, bu kadar!
00 Yorumla
+1 yılİletişiminizi tamamen bitirmişseniz silmen iyi olur
00 Yorumla
+1 yılTabi kiii, geniş değilim hatta biraz mağara ayısıyım
00 Yorumla13 ay önce beraber olmuş... Eski sevgili... Hala numaralar duruyor... Çok garip bence silinmeli
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilinin numarasına gerek yok artık, neden silmeyeyim, direkt silerim
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benden bir ay önce birlikte oldular demişsin tekrar lazım olur diye tutuyordur numarayı.))
00 YorumlaVallaha ben evlenileceği zaman iki tarafından da telefon numarasını değiştirmesi taraftarıyım 🎈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZarar görmemiş o yüzden de silmemiş onla olsayfı şimdi o hayatında olurdu. Bu kadar önemliyse al telefonu sil ya da sildir 🤪
01 Yorumla
Soran+1 yılTabi canım zarar görmemiş aksine zevk almış baksana yatıp kalkmışlar neden silsin dimi. Aynı şey senin başına gelirse sen aynı bu olgunluğu yaparsın canim🤪
+1 yılKonuşmayacağım kişinin numarası olsa nolur olmasa ne.. dostta kalmam arkadaşta olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşımın başına aynı olay geldi arkadaşım alttan aldı. nikah günu için tarih aldılar nikaha 2 gün kala eski sevgilisine döndü kızı gelinlikle ortada bıraktı.
02 Yorumla- +1 yıl
Oda harbi bir o... çocuğuymuş
Cevap sahibi+1 yılAdam sevgilisinden yeni ayrılmıştı.1 ay içinde nisanlansi arkadaşımla 1 yıllık nisanlilardi adamın aklı eski sevgilisinde kalmış 1 yıldır unutamamis eski sevgili olayı tehlikeli
+1 yılAncak ve ancak her şeyini unutup yok ettiyse yeni bir sayfa açabilir.
00 Yorumlaeğer kendine hakim olamayacağını düşünüyorsan silmelisin.
00 YorumlaBittiyse silinmesi gerek ama silmediyse de bunun yüzünden kavga etme
00 Yorumla
+1 yılbitmis ise direk silerim gerek yok durmasına
00 Yorumla
+1 yılBen silmiyorum numaralarını arada lazım olabiliyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin kocan olacak adamın o kızla hala buluşup seks yaptığından %100 eminim ama kanıtlayamam. Bence evliliği tekrar gözden geçir bu kabul edilemez
00 Yorumla
s +1 yılSilinmeli kesinlikle. Bunu onunla konuşman gerekiyor mantıklı bir davranış değil çünkü.
00 Yorumla
+1 yılSilinmeli herseyini silmeli artık geç kalınmış olabilir
00 Yorumla
+1 yılErkekler bu konularda pek ayrıntılı dusunmezler düz mantiklar yanı. Onunla kavga etmeden hallet
00 YorumlaDurdurman hata ilk ayrıldığında silmen gerekiyordu.
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat