Merhabaa 🌸
Numaramı silmiş mi diye denedim ve kaydettim attığım hikayelere bakmaya başladı. Bazı erkekler cidden tuhaf, madem ilişkiyi bitiriyorsun neden numarayı silmiyorsun onu geçtim hikayelere bakmak neden. 🤦🏻♀️

Merhabaa 🌸
Numaramı silmiş mi diye denedim ve kaydettim attığım hikayelere bakmaya başladı. Bazı erkekler cidden tuhaf, madem ilişkiyi bitiriyorsun neden numarayı silmiyorsun onu geçtim hikayelere bakmak neden. 🤦🏻♀️

Kuzum bu senin silmiş mi diye merak etmenle aynı şey. Belki o da kontrol ediyor arada. Ben silmem. Genel olarak numara silme huyum yok. Ölmüş dedemin bile numarası duruyor hala. Ki eğer kötü ayrılmadıysam silmeye de gerek duymam. Bunun da bir tuhaflık olduğunu düşünmüyorum.
Tuhaflık değil bebek zaten tamam normal bi durum gibi görünebilir senin açından ama bir erkeğin iletişimi kestiği halde önceden ilişkisi olduğu bir kadının numarasını silmemesi hatta hikayelerine bakması bana pek iyi niyetli gelmiyor.
bir şey yapmasına gerek yok ki binevi manipülasyon çeşiti, bakıyorum takipteyim ama yazmıyorum gibi 😅
Manipülasyon iyi niyetli bir davranış biçimi mi 😅
Hayatımda yeri olmayan birisinin telefonumda numarası olmasının hiçbir anlamı yok O yüzden kesinlikle silerim bütün iletişim yollarını kapatırım
Anında direk. Bitmiş birşeye umut bağlamak daha acı verir.
Teşekkür ederim güzellik 🌷
Yok benim öyle huyum sildim mi biter.
Cevap
14Cevap
Silmem.. Kişilerin arasında bir de onu aramakla mi ugrasacam
Numarasini silmeyi unuttugum oluyor sonra karşıma ciktigindq hatırlıyorum onunla başka bagim yoksa silerim (is okul vs olabilir)
silmesemde hattımı cok sık degıstırıyom ben yanı gecmıse baglı kalmayı sevmıyorum
Bir sebepten dolayı eski sevgili olup olmadıklarına bağlı - muhtemelen silinmeleri en iyisi!
Numaranı silip silmediğini niye demiyorsun sen?
Bir erkek ancak değer veriyorsa uzak durmak işin numara siler. Silmiyorsa pek de önemli değilsindir.
Hiçbir sevgilim bir ilişkim olmadı ancak ilişkinin bitme durumuna bağlı iyi bitmişse silmem kötü bitmişse silerim engellerim
Niye silsn yedekte tutuyor
Püğğ ona
Senin de sildiğin söylenemez. :D
En azından hikayelere bakmıyorum 😅
silmiyorum engelliyorum
Silmek ya da silmemek bir önemi yok.
Hayır
Bazen lazım olursa diye tutuyorum
Silerim ama aklımdan silemedim
Bunu düşünüyosan henüz eskimemiştir
Konuşma bitiyorsa bende her şey bitiyor tamamen.😄
Sende silmemissin