İnternet & Teknoloji Bugüne kadar hangi internet veya mobil uygulamalar aracılığıyla eğitim aldın ve bu eğitimler senin için faydalı oldu mu? Deniz Unay Takip Et Sosyal Medya Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bugüne kadar hangi internet veya mobil uygulamalar aracılığıyla eğitim aldın ve bu eğitimler senin için faydalı oldu mu? Bugüne kadar hangi internet veya mobil uygulamalar aracılığıyla eğitim aldın ve bu eğitimler senin için faydalı oldu mu? Cevapla Eğitim Soruları İnternet Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Online üzerinden eğitim almadım maalesef. 0 0 Yorumla
angelaist Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 91% +1 yıl Şirket eğitimlerinin tamami artık online yapılıyor pandemiden sonra tüm dünya düzeni değişti... 0 0 Yorumla
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Udemy, YouTube, Turkcell Gelecegi Yazanlar, Hackerrank 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Online eğitimden iletişim, beden dili almıştım verimli geçti. 👀 0 0 Yorumla
heyhathey Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Zoomdan online eğitim. Faydası kısmen oldu 0 0 Yorumla
Gnossienne_No1 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hiç biriyle, sadece kitap okudum. 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı. Online üzerinden verim alamıyorum 0 0 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl CakeHaloCambly ( hiç memnun kalmadım ) 0 1 Yorumla YalvarBarışalımk +1 yıl Cambly neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Online üzerinden eğitim almadım maalesef.
Şirket eğitimlerinin tamami artık online yapılıyor pandemiden sonra tüm dünya düzeni değişti...
Udemy, YouTube, Turkcell Gelecegi Yazanlar, Hackerrank
Online eğitimden iletişim, beden dili almıştım verimli geçti. 👀
Zoomdan online eğitim. Faydası kısmen oldu
Hiç birinden eğitim almadım
Hiç biriyle, sadece kitap okudum.
Online üzerinden verim alamıyorum
Cake
Halo
Cambly ( hiç memnun kalmadım )
Cambly neden
Evet youtubede kpss dil eğitimi aldim
YouTube çok işime yarıyor ve yetiyor