Eğitim & Kariyer Online eğitim platformlarını kullanıyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Harvard, Massachusetts Institute of Technology (MIT) gibi kurumlardan eğitim alma fırsatınız varken, sizin kendinizi geliştirmemek için bahaneniz nedir? Online eğitim platformlarını kullanıyor musunuz? Cevapla Eğitim Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mışgibihayatlar Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Evet pandeminin basindan beri cok guzel egitimlere katildim. 0 0 Yorumla
_aeternitas_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl Bizi bu sınavlar mahvetti 1 3 Yorumla Blackjack666 +1 yıl Bizi sınavlar değil sistemi kuran ve dayatanlar mahvetti Merhaba, Uzun zaman olmuştu, belki de beni hatırlamıyorsundur bile Yorumla Soran +1 yıl @Blackjack666 hatirlat kendini kral tekrar :D Soyle kimsin :D Yorumla Blackjack666 +1 yıl @loveandengineering Tarihin tozlu sayfalarında kaldık gibi reis görünce yazayım dedim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet pandeminin basindan beri cok guzel egitimlere katildim.
Bizi bu sınavlar mahvetti
Bizi sınavlar değil sistemi kuran ve dayatanlar mahvetti
Merhaba, Uzun zaman olmuştu, belki de beni hatırlamıyorsundur bile
@Blackjack666 hatirlat kendini kral tekrar :D Soyle kimsin :D
@loveandengineering Tarihin tozlu sayfalarında kaldık gibi reis görünce yazayım dedim :)
1 dönemdir sadece bi sınava girdim
Çünkü knk cehalet mutluluktur
Nasıl bir fırsat bu?