Sizde durumlar nasıl?
Evet, katılıyorum
Hayır, katılmıyorum
Kısmen katılıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Baktılar ki öğrenciler , derslere katılmıyor bu sefer öğretmenlerin maaşlarını kesmekle tehdit ediyorlar yahu kardeşim anlayın artık şunu : Zorla güzellik olmuyor öğrenciler zaten üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor o kadar sınavlara giriyorlar , derslere giriyorlar ama öğretmenler de sınavlarda bu pandemi sürecine rağmen hiçbir kolaylık yapmıyor cidden okumak başlığı altında daha da aptallaştırıyoruz...
Hocalar çok yavaş anlatıyor sabredemiyorum. Ben de ders kayıt videolarını hızlandırarak dinliyorum. Terapi gibi. Alıyorum 2x e oh.
Sizin katılmadığınız dersler yüzünden öğretmenlerinizin maaşları kesilecek arkadaşlar.
Welcome to Turkiye.
Cevap
13Cevap
Bizden geçti ders işi Allah yeni nesile kolaylık versin.
Para kazanıp geçimimi sağlamaya çalışıyorum işlerim yoğun yorucu ve evde internetim yok. O yüzden katılamıyorum.
Online 10 Nine! Fortnite Daylight! Fright Night very tight!
That!
Bizden geçti artık gelecek nesil düşünsün xbvmxbvcx
Katılıyorum tabii ki %70 devam zorunluluğu var çünkü.😂
Ben katilamiyorum. Is saatlerimle cakisiyor. 😔
Evet bütün derslere katıldım bence uzaktan eğitimin bir sorunu yok sanki yüz yüze olunca sihirli değnek ile ogretmiyorlardi ama yüz yüze daha zevkliydi
Berbat berbat dersk aciyorum arka planda oyun oynamacalar
niye katılayım ki? boş beleş bir şey hiçbir faydası yok ben olsam bu dönemde mezun olan hiç kimseye iş vermezdim
Katılıyorum odaklanamıyorum
Evet. Devamsız bildiriyorlar yoksa
Hayır kayıtları sonradan izliyorum
Ya ne olursa olsun biz bu denemey goricez sinva olucaz girmeyende ne bilem gitsin kursa bari
1-2 ders hariç katılmıyorum
Mecbur yoksa devamsızlıktan kalacaz
çok boşveresim var ama mecbur dayatmayla
Katılıyorum ama dinlemiyorum.
Biz Hayat Mücadelesinin Dersindeyiz
Mecburum
Katılıyorum
Kismen katılıyorum
Evet
Ben olmazsam ders olmaz ki zaten👍
Evet, katılıyorum.
Öğrenci degilim