İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Hayır ben genelde telefonumu sık sık düşürmem zaten çok dikkat ettiğim için de sor8un olmuyor ama eskiden 2 telefon değiştirdim yani şu an ki kullandığım ile toplam da 3 telefonum var öncekileri de hep ekranı kırdığım için değiştirnmiştim yani bir keresinde yere düşüyordu sonunda çatlamıştı bir de ben sinirden duvara fırlatmıştım :D ondan sonra da bu telefonu aldım en son 2 yıldır daha sorun yaşamadım şimdiye kadar yaşayacağımı da sanmıyorum
Eski model telefon vardı taa küçükken akrabam bana vermişti onu kullanıyodum bi çılgınlık yapıp denizde video çekiyodum sonra ayağım bişeye takıldı telefonda gömüldü suya elimdeydi aslında ama bi an boşluğuma geldi😂 sonra ağladım falan annemde bana kızdı hiç bi şekilde çalışmadı ama değdi yeni model aldım sonrada asla düşürmedim yani şiddetli düşmedi her işte bi hayır var dedikleri bu olsa gerek😂😂
Telefonum bence kendi başına bir canlı artık😂 hayır bir telefon nasıl elimdeyken takla atıp yere düşebilir yaa? Elime uçan tekme falan mı attın naptın ey telefonn😂