Yoksa bu konuda oldukça dikkatli bir birey misiniz? Kısaca telefonu düşürüyor musunuz gardaşlar?

Yoksa bu konuda oldukça dikkatli bir birey misiniz? Kısaca telefonu düşürüyor musunuz gardaşlar?

Çok titizimdir, büyük konuşmayayım kolay kolay düşürmem. Aldığım telefonu 2 sene kullanırım, sonra bir üst modele geçerim. Satarken, alıcı şaşırır 2 senelik telefon ama sıfır gibi diye 😊
genelde satıcılar kötüler telefonu ama öyle :D
Ben telefoncuya satmam, onlar fiyatı düşürmek için 9 takla atıyor. 2ci el sitelerinden satıyorum, almaya bakmaya gelenler direkt alıp gidiyor
Bazen ayda bir, bazen 3-5 ayda bir düşürüyorum. En son 1,5 ay önce salonda düşürdüm. Yine de yaptırdığım mat ekran koruyucu ve kılıfı sayesinde hasar almadı.
Liseye giderken 6 aylık telefonum tuvalete düştü.. Pert oldu..
O günden bu zamana telefonumu yere düşürüp de kırmadım.. İnşallah da kırılmaz :))
Cevap
14Cevap
Düşürmem
Şaka gibi Allah'ın her günü elimden düşüyor bir gün pert olacak bakalım ne zaman 🙄
Di"gg"At etttt :Dd
Telefonumu ben çok düşürmem ama eş, dost, akraba sağ olsun sık sık düşürürler. :D
Ekran cami çatlamıştı hala daha öyle çatlak duruyor. Bir önceki telefonda da kamerasını kırmıştım yere düşmüştü.
Evet düşürüyorum unutuyorum geçen yemek çıkarırken buzdolabında unutmusum sessizde
Isınan devreler kendine gelmiştir
5 senedir kullanıyorum 3 kere düştü 2 si sağlam 1 i hafif
Ne az ne çok, bunca sene bana iyi dayandı, hâlâ ayakta olan yorgun bir savaşçı.
Düşürüyorum hemde çok sık. Bir gün dağılacak tamamen. 🤦🏻
Görüşmesem ben bu telefonu kırarım.
Hayır. Ama bir kez elimdeki telefonu mermer fayansa düşürdüm.. iPhone 12 pro olduğu için hiçbir şey olması çizilmedi de
Yurt dışından yeni aldığım telefonu kaydıraktan kayarken düşürüp ekrana basmıştım tuzla buz tabi. Hep düşürürüm bozarım kırarım da. Annem eline kız giren dul çıkar diyor. Fazla sexist bir tabir olsa da haklılık payı var.
allahtan redmi, kamerası gitti sadece diğer yerler sağlam
Ayy maşallah diyeyim o konuda dikkatli olmaya çalışıyorum :)
Daha bugün düşürdüm 😅
Geçmiş olsun :D
7/24 elimde ona ramen düşürmem çok enderdir.
1 kere bisikletten 1 kere spor salonunda cebimden düşürdüm
Evet bu aralar çok sık düşürüyorum
Ben telefonumu düşürmekten telefonum yeter lan diyor artık 😂😂😂😂
Evet çok düşürüyorum bende
Hayır diyeceğim ama tersi olacak kesin 😅
hayır, neredeyse hiç düşürmem.
Hiç düşürmem desem yeridir
Yok çok şükür dikkat ederim
Yok temiz kullanırız vesselam
Dikkat etmiyorum ama sürekli de düşürmem
Evet sık sık intihar ediyor
İftira atma çok günah