Ben tabii ki çok sakar biri olarak dün telefonumu düşürdüm ve ekranı çatladı. Hiçbir şekilde açılmıyor. Tam da benden beklenecek hareket şaşırdık mı hayır.
Sizde benim gibi telefonunuzu sık düşürüyor musunuz?
Güncellemeler
1 ay
Bu arada görseli temsili olarak koydum telefonum değil 😂
Ben üzerinde kırılmaz cam varken yere düşürüp kırılmaz cam hiç çizilmeden telefon orjinal ekranını tuzla buz etmiş biriyim 😂gidip kırılmaz cam satın aldığım yeri tebrik etmem gerekir harbiden de kırılmıylr diye
Evet hatta o kadar normalleşti ki üstünden araba geçse umrumda olmaz , içimden ben ona neler yaptım araba bile daha az hasar verir diye geçiriyorum. Bu sıralar telefon charmı kullanıyorum ve eskiye nazaran daha az düşürüyorum.
Eskiden çok düşürürdüm iPhone alana kadar şimdi çok şükür sağlam ne kadar düşse de hiçbir şey olmuyor aslında Hassas davranırsak o kadar düşüyor telefon
İnternet & Teknoloji konusunda 669 cevap paylaştı.
Sık düşürmem ama arada tutuyor sakarlık 😅 bir keresin de telefonu elim de ekranını temizlerken bi anda kaydı son anda tuttum az kalsın düşüyor du (Samsung Galaxy S10)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben üzerinde kırılmaz cam varken yere düşürüp kırılmaz cam hiç çizilmeden telefon orjinal ekranını tuzla buz etmiş biriyim 😂gidip kırılmaz cam satın aldığım yeri tebrik etmem gerekir harbiden de kırılmıylr diye
kskalfkslds son cümle çok iyi
Çok geçmiş olsun telefon için. Çok sık düşünüyorum. Ama bir şey olmuyor çok sağlam bir kabım var
Sağ olasınn
Geçmiş olsun hemde çok hala yaşıyor olması mucize
Sağ olasınn
Evet hatta o kadar normalleşti ki üstünden araba geçse umrumda olmaz , içimden ben ona neler yaptım araba bile daha az hasar verir diye geçiriyorum. Bu sıralar telefon charmı kullanıyorum ve eskiye nazaran daha az düşürüyorum.
Eski telefonum Huawei P20 Lite benden az çekmedi düşe düşe 😂 bana mısın demedi 6 sene işimi gördü
6 sene baya uzun bir süre ben ekranı kırana kadar 3 senelik rekoruma koşuyordum 😂
Tamam 3 senen daha var ha gayret 😂😂
Eskiden çok düşürürdüm
iPhone alana kadar şimdi
çok şükür sağlam ne kadar düşse de
hiçbir şey olmuyor aslında
Hassas davranırsak o kadar düşüyor telefon
O kadar çok düştü ki nasıl bu kadar sağlam kaldı şaşırıyorum. -kılıflı olarak kullanmayı sevmiyorum-
Telefonumda ben gibi, o kadar düştüğü halde belli etmiyor.
Sık düşürmem ama arada tutuyor sakarlık 😅 bir keresin de telefonu elim de ekranını temizlerken bi anda kaydı son anda tuttum az kalsın düşüyor du (Samsung Galaxy S10)
Çok şükür henüz hiç bir telefonumu kırmadım. Acayip şekilde düşürmelerim ve atışlarım olduğu halde 😄
Ben genelde sık sık düşürmüyorum en son düşürdüğüm zaman bir şey olmamıştı. ama telefon düşürmek kötü gerçekten.
Artık öyle bir lüksüm yok iPhone 14 Plus’ı düşürürsem babam da beni balkondan düşürür 😃
Günde 3-5 kere düşüyor, kırılmaz cam almıştım 300e
Geçen bida düşürdüm kırılmaz cama bişey olmamış telefonun kendi camı çatladı :D
Maalesef, telefonlarımda yaşadığım sorun hep bu yüzden oluyor
Evet çok sık düşürürüm, düşe düşe ev teline döndü...😄
Sık sık düşer ama böyle paramparça bir ekran olmadı hiç.
Şimdiye kadar telefonlarımın ekranı hep kırık olurdu 😬 devamlı düşer
Sık düşürmem nadiren düşer. Ve hiç ekranı kırılmadı bende
En son telefon düştüğünde ekranına baya para vermiştim, artık gözüm gibi bakıyorum
Suanki telefonum nazar değmesin öyle bir şey olmadı 1 buçuk senedir.
Uyurken yastığımın altına koyuyorum sabah ya yerde ya ayağımın altında oluyor dkjd