İnternet & Teknoloji Hangi uygulamaya ait? buçokönemliiiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sevgilim bana ekran görüntüsü attı böyle bir bildirim gördüm sizce bu bildirim hangi uygulamaya ait? Güncellemeler+1 yıl Profilime eklicem bakın lütfen Hangi uygulamaya ait? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ThomasssSHELBY Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hangi bildirim? resim yok 1 7 Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Fotoğraf ekledim görünmüyor mu Yorumla ThomasssSHELBY +1 yıl foto ya da link için xper 3 lazım Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Uygulamayı yeni indirdim Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Fotoğraf eklenmiyo Yorumla ThomasssSHELBY +1 yıl evet ekleyemezsin Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Nasıl bulucam peki Yorumla ThomasssSHELBY +1 yıl @buçokönemliiiiiiProfilde hala foto yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Google lens fotoğraf görsel arama enter 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğimi yaparsan bulma şansın var. Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Denedim bulamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece o işaretin üzerine kadar küçülteceksin resmi Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Biliyorum ya denedim Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Burdan fotoğraf paylaşamaz mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Xper seviyen düşük. Yorumla
purpoless Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ona sor direkt ne uğraşıyorsun 0 2 Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Sormak istemiyorum Yorumla purpoless +1 yıl Sor dünyanın sonu değil merak edeceğine sor öğren işte Yorumla
GüneyinEnHizlisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Nerde foto 0 3 Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Fotoğraf ekleyemedim nasıl ekliyebilirim yardımcı olur musun Yorumla GüneyinEnHizlisi +1 yıl profil fotosu olarak yap Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Oda olmuyo Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bulamazsin 0 2 Yorumla buçokönemliiiiii +1 yıl Neden Yorumla respectemir +1 yıl Öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hangi bildirim? resim yok
Fotoğraf ekledim görünmüyor mu
foto ya da link için xper 3 lazım
Uygulamayı yeni indirdim
Fotoğraf eklenmiyo
evet ekleyemezsin
Nasıl bulucam peki
@buçokönemliiiiii
Profilde hala foto yok