İnternet & Teknoloji Bu hangi uygulama? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar dalga gecmeyin lütfen bilmiyorum bu tür listeyi nasıl yapabilirim excel mi word mu hazir sablonlara baktim ama bulamadim hep renkli saçma şeyler çıkıyor bu şekilde listeyi nasıl yaparım Bu hangi uygulama? Cevapla Uygulama Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Excel 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl ExcelYouTube da Excel de tablo nasılsın yaparım yaz videolar çıkacaktır 0 0 Yorumla
Denizimsiii32 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İkisi ile de olur ama bana excell daha kolay ve kullanışlı geliyor. Ayrıca seçili şablon kolaylığıda sunuyor. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 673 cevap paylaştı. İkisinde de olur Word tablo ekle veya excelden kenarlık koy de tamamdır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilgisayarla pek içli dişli değilim de vaktiniz varsa yardımcı olur musunuz acaba Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. Excel ile yapılmış bu 0 0 Yorumla
İnflames2626 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Excel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki nasil yapacağım acaba Yorumla İnflames2626 +1 yıl Basit. Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 455 cevap paylaştı. Excelde yapabilirsin 0 0 Yorumla
kuzeyavcısı Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Excelldd yaparsin 0 1 Yorumla kuzeyavcısı +1 yıl Cok basit foto net degil Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. World 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Excel
Excel
YouTube da Excel de tablo nasılsın yaparım yaz videolar çıkacaktır
İkisi ile de olur ama bana excell daha kolay ve kullanışlı geliyor. Ayrıca seçili şablon kolaylığıda sunuyor.
İkisinde de olur Word tablo ekle veya excelden kenarlık koy de tamamdır
Bilgisayarla pek içli dişli değilim de vaktiniz varsa yardımcı olur musunuz acaba
Excel ile yapılmış bu
excel ile 2 dk mı almaz
excel ile yapabilirsin
Excel
Peki nasil yapacağım acaba
Basit.
Exelde yapabilirsin rahatca
Pyton
Excelde yapabilirsin
excel
Word tabiki
Excelldd yaparsin