İnternet & Teknoloji Bu hangi uygulama? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar erkek arkadaşımın telefonunda böyle bir bildirm gördüm bu nedir acaba Bu hangi uygulama? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl WhatsApp 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Çok fazla kullanmıyorum şu sıralar ama Hileli versiyonunda ( WhatsApp plus ve ya WhatsApp Aero mu neydi) uygulamanın iconunu değiştirme özelliği vardı rengini vs ayarlayabiliyordun Yorumla Soran +1 yıl Peki yazismalar felan nasıl oluyor Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Yazışma derken? Görüldü bilgisinden mi bahsediyorsun ayrıca neden kendisine sormuyorsun merak ettim de sor gitsin Yorumla Soran +1 yıl Şüphelendiğim şeyler var da ondan peki eminmisin wp olduğuna Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Dikkat edersen Logosu Wp ye benziyor Üzerindeki fotonun etrafındaki beyaz şeritler vs Yorumla Soran +1 yıl Ama işte karikatür var içinde Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Gidip sormak bu kadar zor olmasa gerek Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Neymiş ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum sürekli görüyorum ekran atti onda tekrar görünce merak ettim Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Ogrenirssn bana da söyle:) Yorumla Soran +1 yıl Tamam :) Yorumla Batuhan1003 +1 yıl Bekliyorum:) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
WhatsApp
Nasıl yani
Çok fazla kullanmıyorum şu sıralar ama Hileli versiyonunda ( WhatsApp plus ve ya WhatsApp Aero mu neydi) uygulamanın iconunu değiştirme özelliği vardı rengini vs ayarlayabiliyordun
Peki yazismalar felan nasıl oluyor
Yazışma derken? Görüldü bilgisinden mi bahsediyorsun ayrıca neden kendisine sormuyorsun merak ettim de sor gitsin
Şüphelendiğim şeyler var da ondan peki eminmisin wp olduğuna
Dikkat edersen Logosu Wp ye benziyor Üzerindeki fotonun etrafındaki beyaz şeritler vs
Ama işte karikatür var içinde
Gidip sormak bu kadar zor olmasa gerek
Teşekkür ederim
Neymiş ki
Bilmiyorum sürekli görüyorum ekran atti onda tekrar görünce merak ettim
Ogrenirssn bana da söyle:)
Tamam :)
Bekliyorum:)