İnternet & Teknoloji Bilgisayarda Nasıl bu sorunu çözebilirim bilgilisi olan var mı? internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yalnızca bir görüntüleme dilini destekliyor diyor dili değiştirecektim de Bilgisayarda Nasıl bu sorunu çözebilirim bilgilisi olan var mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YourCall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çözemezsin. Laptop üreticileri her zaman Windows Home Single Language (Tek Dil) yüklerler. Bu sürümde ise adından anlayacağın gibi, başka dille değiştiremezsin. Kopya anahtar yükleyip değiştirebilirsin. 1 1 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Teşekkür ederim klavyeden hallettim Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. farklı bi lisans girerek veya crackleyerek 0 7 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Ney Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Olamaaaz akşam sınava girecektim Yorumla u tenedos +1 yıl cevabın bu cevabı anlamıyorsan sorunu da çözemessin bilgisayadan anlayan birine götür bilgisayarını Yorumla u tenedos +1 yıl türkçe gir ne oluyo Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl cevabı niye anlamayım manyak mıyım ben klavye dil ayarını değiştirdim telefondan yaptım telefonda. Gircam. Türkçe giremiyom Yorumla u tenedos +1 yıl ney dedin ya anlamama ünlemi :P Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl yaaaaaa hellettim diyorum bilgisayardan yapamadım ama teşefonun dil ayarnı değiştirdim yabancı dillerle yazacağım sınava hocamız cevur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çözemezsin. Laptop üreticileri her zaman Windows Home Single Language (Tek Dil) yüklerler. Bu sürümde ise adından anlayacağın gibi, başka dille değiştiremezsin. Kopya anahtar yükleyip değiştirebilirsin.
Teşekkür ederim klavyeden hallettim
farklı bi lisans girerek veya crackleyerek
Ney
Olamaaaz akşam sınava girecektim
cevabın bu cevabı anlamıyorsan sorunu da çözemessin bilgisayadan anlayan birine götür bilgisayarını
türkçe gir ne oluyo
cevabı niye anlamayım manyak mıyım ben klavye dil ayarını değiştirdim telefondan yaptım telefonda. Gircam. Türkçe giremiyom
ney dedin ya anlamama ünlemi :P
yaaaaaa hellettim diyorum bilgisayardan yapamadım ama teşefonun dil ayarnı değiştirdim yabancı dillerle yazacağım sınava hocamız cevur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!