İnternet & Teknoloji Kızlar soruyor da sohbet etmek isteyince soru neden kaldırılır? süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar soruyor ile ilgili Ne düşünüyorsunuz Güncellemeler+1 yıl Soru sorma sitesi ise neden mesaj kutusu var Kızlar soruyor da sohbet etmek isteyince soru neden kaldırılır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. İletişim olduğu içindir 0 1 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Ee neden mesaj kutusu var
Kamboçyagülü Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Abi bütün soruların KS ye saklamak sevmiyorsan kullanmazsın olur biter. Senin kadar depresif ve geçimsizini görmedim. Resmen hayata karşı negatif olarak doğmuşsun. 0 2 Yorumla Kamboçyagülü +1 yıl Yorumdan dm ye gitmek yasak ! Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Mesaj kutusu neden var o zaman Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Evet sitenin samimiyete çizgisi var 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Cunku soru sorma platformu 0 1 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl O zaman neden mesaj kutusu var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İletişim olduğu içindir
Ee neden mesaj kutusu var
Abi bütün soruların KS ye saklamak sevmiyorsan kullanmazsın olur biter. Senin kadar depresif ve geçimsizini görmedim. Resmen hayata karşı negatif olarak doğmuşsun.
Yorumdan dm ye gitmek yasak !
Mesaj kutusu neden var o zaman
Evet sitenin samimiyete çizgisi var
Pek bir şey düşünemiyorum
Cunku soru sorma platformu
O zaman neden mesaj kutusu var
kurallar öyle