Bu siteden kızla sohbet ediyorduk İnstagram adresi aldım Oradan konuştuk Kızın kullanıcı adını vermeyim O bende kalsın İlk başlarda güzelce sohbet ediyorduk Sonra bugün dedim ki beni neden takipten çıkardın Başka erkekleri takip etmiş Beni çıkarmış Ne gerek vardı Çocuk musunuz yahu Normalde bir kişi beni takip ediyordu Açıkça bana söyledi Samimi olmak istemiyormuş Uzak mesafe vs diye Mantıklı konuşuyorum Kız bana Allah var yakışıklısın diyor Anlamıyorum en başta sohbet etmeyi niye kabul etti Sizce çok saçma değil mi? Oda başka erkeklerle konuşuyor Anlamıyorum Niye böyleler?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sakin ol la sanki 50 yıllık karın mk istememiş konuşmamış işte
Yahu önceden niye sohbeti konuşuyordum Şimdi istemiyor diye anlamadım Soğuyacak bir şeyim yok Düzgün mantıklı olgun düşünen biriyim Bunda ne yaptığımı anlayamadım
Nedeni basit regl dönemine denk gelmişsindir anlık tatmin etmiştir kendini sonra bye bye
Ne alaka kardeşim regl olup arkadascadan sonra sevgili olmuştum yani bunda ne var
Regl ile alakası yok Bu saçmalığı çıkar kardeşim
Sonradan sogumustur
Soğuyacak bir şeyim yok ki Mantıklı düzgün konuşunca soğuyor öyle mi Haklısın tamam
Düzgün olgun konuşunca sevilmiyor
Konusma tarzını o sevmemiştir haci misal senin bu konuşmayı ben kızın yerinde olup görsem bende soğurum
Ben ne yaptım Neyim var soğuyacak onu söyle bari
Ne varmış konuşmamda?
Demek ki pic erkek seviyorsunuz
Bak simdide genelleme yaptın soğumak için artı sebep herkes kusursuz deildir ki soğumak normal bisey kızın veya senin kabahatin yok sevmemiştir olur ve biter
Tamam sevmemiş olabilir Sevmesen bile arkadaş olarak konuşabilirdi Onu anlayamıyorum Hani sen bana yargıladın Mesela bana bu konuşmaları soğururum dedin Konuşmamda bir şey yok Senin tipin mesela soğurum ben
Hacı arkadas olarak bile konuşmak istemedi kız senle konuşcak diye bi şart yok milleti bu kadar umursarsan geçmiş olsun misal ben senle arkadaş olarak bilr konusmam
Kusura bakmada bide benle inatlasiyosun bende sen Şu an gözümde s'alak yerine gectin
Kısacası beni tanımadan direkt böyle konuşmam diyorsun Önyargılı olman doğru bir şey değil Ben ne yaptığımı anlamıyorum Sana saygı duyarım Konuşmak istemeyebilirsin benle eyvallah
Ön yargı değil kimseye karşı ön yargılı olmam ama sen basta "Soğuyacak bir şeyim yok ki Mantıklı düzgün konuşunca soğuyor öyle mi Haklısın tamam" böyle bisey dediğinde konuşmayacağım bi insan tipi olduğunu anladım zaten kendini olgun konuşan biri olarak görmen gibi sonra p'c erkek seviyorsunuz diye genelleme yapman misal
Mantıklı düzgün konuşunca soğuyor öyle mi Haklısın tamam" böyle bisey dediğinde konuşmayacağım bi insan tipi olduğunu anladım bu yazdığını soğuduysan gereksiz bir insan olduğunu anladım seni Yalan mı mantıklı düzgün konuşmak kötü bir şey mi heh
Böyle konuştuğunu iddia etmen şey zaten ben olgunum diye gezmen sıkıntı zaten bide siz pic erkek seviyo dedin
Evet dedim Bunda ne var * erkek kötü bir şey